Najdi forum

Slovenci v Avstraliji?

Hvala, ga bom poklical.

Oj,
Glede na tto da je DownUnder, probaj SKYPE je pač najcenejša varianta, če se ga kliče. Vsaj jaz bi od dol klical preko SKYPA. To pomeni da je v mreži 🙂

Bom probal. Ampak možak ima 75 let.Ne bi pa rad dobil kakega velikega računa za telefon.

Odpri njegov web page v Yellow Pages in tam bos nasel njegov email in te ne bo nic kostalo

Sem probal pa ne dobim nič

Zgleda da smo izcrpali vse moznosti preostane samo se navadno pismo upam da tezav s tem ne bos imel.
Lp

jast iscem delo v avstraliji sem iz slovenije natancno iz ribnice rad bi sel delati na farmo v avstraliji ima gdo kake veze imam izpit za traktor izkusen imam kar nekaj prosi ce mi odgovorite anglesko govorim zelo slabo zato iscem kakega slovenca ce dela kje na kaki farmi

prosim ce mi odgovorite na mail:
[email protected]

Spet jaz. na to številko se mi ne oglasi, ker ni v uporabi???. Kar sem klicaril okoli ga ne poznajo, kar je logično. kako bi še lahko prišel do njega.

hvala

jz bi tud šel v avstralijo kje dobim vse tole hvala LP

Živjo,

ali ima kdo kak kontakt kakega Slovenca v Avstraliji (najbolje email naslov), namreč tam s z današnjim dnem odpira nek posel in bi rada pomoč.

hvala že vnaprej

Dunja
[email protected]

Jaz zivim v Melbournu

Jaz zivim v Melbournu

Zivijo Mjd!Tudi jaz trenutno zivim v Melbourne in ostajam nadaljnih 14mescov v Mel. Ce si za kaksno pivo povej kje… [email protected]

Lepo pozdravljeni!

Jaz se odpravljam junija v Sydney.
Zelo lepo bi bilo tam srečati kakega Slovenca… če je kdo tukaj, ki tam živi, bom vesela vsakega kontakta!

Zivijo!
rada bi se dopisovala, sem iz Argentine.
[email protected]

Zivijo!
Sem iz Argentine, rada bi se s teboj dopisovala.
[email protected]

Živjo. A mi lahko kdo pove kako bi lahko našel sorodnike ki so pred mnogimi leti odšli v avstralijo. Mi jih že mnoga leta iščemo vendar nam nikakor ne uspe.

Ime sorodnika je STANKO URBANČ rojen v Župeči vasi 35, pošta Cerklje ob Krki, Brežice, SLOVENIJA

Če mi lahko kdo pomaga se mu že vnaprej zahvaljujem.

L.P.

Andrej Arh

Pisi na vse slovenske klube in zdruzenja v Avstraliji in jih prosi, da v svojih prostorih obesijio plakat z opisom te osebe.

Hitro iskanje po internetu da sledece rezultate:

– URBANC, Stanko rojen 16 avgusta 1922 je prisel v Avstralijo – Victoria, Melbourne 28 Junija 1949 z ladjo SS SVALBARD

– Grob nekega Urbanc Stanka rojenega 16 avgusta 1922 in umrlega 17 aprila 1977 se nahaja na pokopaliscu Cornelian Bay Cemetery v Hobartu na Tasmaniji. Na tem grobu pise, da je imel zeno po imenu Margarete ter sina po imenu Michael (poglej spodnje linke)

linki:
http://gravesoftas.com.au/Cornelian%20Bay%20Live/Roman%20Catholic/NC/Urbanc%20Stanko%20NC342.jpg

http://gravesoftas.com.au/Cornelian%20Bay%20Live/Roman%20Catholic/Section%20NC.htm

Ker je grob v Tasmaniji lahko sklepamo, da je zivel v Tasmaniji. Jaz bi sedaj poskusal poiskati sina Michaela Urbanca oz. mogoce vse Urbance na Tasmaniji.

Zelite izvedeti vse o zivljenju v Australiji ?

Google vam nudi vse splosne informacije o vremenu, placah, zivljenju v Australiji BREZPLACNO brez seminarjev za 15 eurov ali osebnih konzultacij za 60 eurov.

Zelite profesionalno oceno vasih moznosti in pogojev za pridobitev vize v kolikor izpolnjujete pogojev od ene najboljsih migracijskih agencij v Australiji ?

Obiscite http://www.migrationplus.com.au za zanesljive in tocne informacije o vseh vizah, pogojih in zakonodaji, ki je trenutno v veljavi.

Ali veste, da je migracijsko svetovanje agencij in posameznikov, ki niso registrirani z MARA (Migration Agents Registration Authority) v Australiji nedovoljeno in kaznivo.

Migracijski strokovnjak mora opraviti podiplomski studij in se nenehno dopolnilno izobrazevati, da zadovolji pogoje registracije, ker se migracijska zakonodaja dnevno spreminja.
Nasveti, ki jih dajejo, morajo biti striktno v skladu s “Code of Practice”, ki si jo lahko natancneje ogledate na spodnjih povezavah.

Please refer to the Consumer Guide https://www.mara.gov.au/media/152338/consumer_guide_english.pdf
Please refer to the Code of Conduct https://www.mara.gov.au/media/95420/Code_of_Conduct_July_2012.pdf

MigrationPlus je ena najuglednejsih agencij v Australiji in prav gotovo ne najcenejsa.

Kot lahko preberete v vecini forumov, so napacne odlocitve pri izbiri agencije oz vize lahko zivljensko pogubne in prav gotovo zelo drage. Drzava vam ne povrne stroskov vize, v kolikor je vasa vloga nepravilna ali zavrnjena. Sama pridobitev vize tudi ne pomeni “Happy for ever after”.

Vecina nasih strank je urejanje problemov, ki jih povzrocijo neregistrirani svetovalci, v koliko je to sploh mogoce. Tudi ce je viza podeljena in se kasneje ugotovi, da so navedeni podatki v vasi vlogi niso bili pravilni ne glede na vaso krivdo oz., da jo je izpolnil vas nekvalificirani svetovalec, je viza lahko preklicana in vam je prepovedano zaprositi za novo vizo ali stalno prebivalisce do 10 let.

Migration Plus vam ponuja “Complimentary” assessment – strank, ki ne izpolnjujejo kriterijev za vizo ne sprejemamo – zavedajte se, da vam nihce ne more garantirati, da bo viza odobrena, ker o tem odloca le Oddelek za priseljevanje Avstralske vlade, ter da razlogov za zavnitev vase vloge ni potrebno navesti.

Nasa spletna stran vam ponuja veliko brezplacnih in pravilnih nasvetov v zvezi z migracijo kot tudi potrebnem znanju anglescine, online tecajev anglescine ( ki je pogoj za vecino viz), postopkih za pridobitev potrebnih strokovnih ocen vasih izobrazb in delovnih izkusenj ter iskanja zaposlitve.

V kolikor se odlocite za usluge Migration Plus, vam v paketu storitev nudimo tudi overitev vseh originalov ter uradnih prevodov vseh dokumentov iz slovenscine v anglescino.

Vsi strokovni sodelavci Migration Plus smo registrirani migracijski svetovalci, pravniki in ugledni strokovnjaki ter clani Migracijskega Instituta Australije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close