Najdi forum

Slovenci v Avstraliji?

Migration Office Slovenia ima novo spletno stran: http://www.migrationoffice.eu/slovenia.
Kdo smo?

Smo specializirano svetovalno podjetje za pomoč pri preseljevanju in migracijskih postopkih. Sodelavci v naši pisarna vam bodo pomagali in svetovali pri postopkih potrebnih za pridobitev vize, kakor tudi pri vseh ostalih korakih oz. vprašanjih, ki se pojavijo ob selitvi vas ali celotne vaše družine v državo po Vaši izbiri.

Več na internetni strani: http://www.migrationoffice.eu/slovenia

Zagotovo ste kdaj razmišljali o NOVEM začetku v državi, ki vam lahko ponudi VEČ ?

Potem je sedaj pravi čas! Avstralija, Kanada in Nova Zelandija VAS vabijo, v kolikor ste oseba, z bogatimi delovnimi in osebnimi izkušnjami. Morda razpolagate s specialnimi znanji ali visoko izobrazbo, lahko pa ste zgolj oseba, ki pričenja svojo kariero ali pa imate ustaljeno poslovno pot, ki jo želite nadgraditi. Če ste človek, ki želi prejeti pošteno in dobro plačilo, za opravljeno delo, ter ste pripravljeni prispevati k še hitrejšemu gospodarskemu razvoju države; potem imate sedaj priložnost, dobiti celovite informircije o tem, kaj vam nudi Vaša »nova dežela«:

Visok življenjski standard
Odlična zdravstvena oskrba
Velik poslovni potencial
Stabilno gospodarstvo
Odlične zaposlitvene možnosti
Zaščita socialnih in političnih pravic
Vrhunski javni šolski sistem

Vabimo vas tudi na informativni seminar 15.10.2011. Gostili bomo predstavnike iz Avstralije, Nove Zelandije in Filipinov. Več informacij na naši spletni strani:
http://www.migrationoffice.eu/txtl/1/4/sl/domov

in na e-mail: [email protected]

hello tudi jaz imam strica in sestrično v avstraliji.port augusta whyalla če koga zanima DARJA ZVER

Pozdravljeni,

z mojim fantom načrtujema potovane po Avstraliji in se jo trudima spoznati na različne načine, seveda pa tudi nove ljudi. Zato upava, če bi bil kdo naju pripravljen vzeti pod streho za par dni?
Tako bi združila 2 stvari v eno – nova kultura ampak še vseeno domačnost

hvala Ana

pozdravljeni iscem maminega brata rojen bil 1937 ime toncek kocar ali kdo kaj ve o njem drugih podatkov nimam le da je bil z gorickega v prekmurju ce kdo kaj ve o njem naj odpise
Hvala

Pozdravljeni

Jaz bi pa rad spoznal sorodnika v Sydneyu vendar nikakor ne morem poslati pošte. imam pa naslov.
29 Newland St
Bondi Junction NSW 2022, Avstralija
Kako bi dobil njegove sorodnike, ker je možak že starejši in ne vem če uporablja mail.

hvala za pomoč

Zlatko
Se ti ne zdi da ce bi navedel ime tega sorodnika bi ga mogoce kdo spoznal namrec Sydney je veliko mesto Po golem slucaju poznam to Street in st 29 je skoraj sigurno v bloku in v sredi mesta.Ne razumem zakaj ga tvoja posta ne doseze.razen sevada ce se je preselil?
Lp

Pa sem res pozabil
Lapaine ANTHONY

hvala

Pa še to. ima neko kliniko za akupunkturo

ja to ima sedaj smisel ker ta cesta in bloki imajo vsi trgovine spodaj in restavracije itd. Cudno ime za slovenca, si siguren da je slovenec?ali si to tudi pozabil?
Lp

Contact ANTHONY LAPAINE ACUPUNCTURE using the details below

Building
NEWLAND HOUSE
Address
421
29 NEWLAND STREET
BONDI JUNCTION 2022
Phone
93877205

Tole dobis iz Googla, emaila ni, lahko pa poklices 00 61 2 in gornjo stevilko

Saj to sem našel tudi jaz. nikakor pa ne najdem njegovih otrok, da bi z njimi vzpostavil kontakt preko maila, ker ga stari očitno nima ali pa ne zna uporabljat.

Hej Zlatko nisi tako zabit kot sem prvotno mislil. Ne pocenjuj cloveka ki ima 6 stopenj, jaz pravim. To mi bo sola v bodoce. Mogoce nas pa imas ti za butaste,kaj???Nas pustis da brskamo za info ti pa ze vse to imas, ja Zlatko,zlatko hvala za nic, pa ce se kaj rabis se javi, a ne! Tebe bojo imel vsi radi , imas nacin..
Lp

sorry, sem mislil če se da dobiti mail, ali kar koli drugega, da bi kontaktiral mlajši rod. ali obstaja kakšna evidenca priseljencev. saj na googlu mi tudi pokaže položaj klinike vendar s tem nisem veliko boljši.

Ok you’re forgiven

Ce bi rad kontaktiral sorodnika zato, ker premisljujes o selitvi v Avstralijo in upas, da bi bil lahko tvoj sponzor, upam, da si pregledal pogoje za sponzorstvo. Tvoj sponzor je lahko sorodnik teta/stric, stara mama, itd in ne neki sorodniki v tretjem kolenu. In se vedno moras imeti poklic na seznamu iskanih.

Za tamlade pa poglej na Facebook, mogoce kaj najdes.

Za selitev se ne zanimam. Ta sorodnik je stric. rad pa bi kontakte od njegovih otrok. Drugače pa sem v strojništvu.

S tem vas obveščamo, da je g Jame Hook MD FOUNDATION je trenutno navajate posojil za posameznike, podjetja in sodelovanje organov, po ugodni obrestni meri.

Ali ste vznemirjen ali finančno določijo? Ali vam je obrnjen navzdol banke ali žrtve s teh spletnih hoodlums ali želi rešiti svoje dolgove enkrat za vselej, tukaj prihaja veliko priložnost, lahko zgradite lastne sanje postanejo sami zaposlujejo in lastno vaše osebne podjetja postal podjetnik.

Za več informacij nas obiščite na gospoda Jame Hook FUNDACIJA POSOJILA prek e-pošte ali [email protected] nas z zgoraj navedenimi informacijami. Zagotavljamo vam, da ste pregledne in učinkovite storitve.

Posojilojemalci Podatki informacij spodaj.
Ime ……..
Priimek ……….
Poklic ……….
Sex ……..
Država ………
Država ………
Mesečni dohodek ………
Znesek, potreben ……….
Trajanje ……….
Telefonska številka ……….

Hvala
Gospod Jame Hook MD

Janko3, kje bi dobil stran, kjer je evidenca oziroma iskanje ljudi v Sydneyu po priimkih.

Ce ze nisi probaj Phone book Sydney Directory ali pa Yellow Pages. Yellow page add ti bo sigurno dal moznost contakta ker drugace nima smisla imeti reklamo brez moznosti kontakta ali ne!
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close