Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija slinavka pri otroku

slinavka pri otroku

Pozdravljeni,

Dve leti stara hčerka hodi v vrtec, posledično smo že celo zimo prehlajeni ali prebolevamo eno virozo za drugo. Z namenom okrepiti njen imunski sistem smo po nasvetu pediatrinje naredili mesec in pol odklopa iz vrtca. Na žalost smo že prvem tednu zboleli. Dobila je visoko vročino, zdravnica je rekla, da gre za bolj vztrajno virozo. Vročini se je po treh dneh pridružilo še hudo vnetje ustne votline (vijolične dlesni, vneto nebo..). Hči odklanja hrano, se pa trudimo da pije. Pediatrinja nam je svetovala mazanje dlesni z gengige, vendar pri tem krvavi dlesen. Kot kaže gre za slinavko. Stanje se po dobrem tednu dni počasi izboljšuje.
Zanima me, če lahko hčerki še kako olajšamo težave, saj je marsikdaj precej težko. Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem.

V teh primerih svetujem imunizacijo z Bronchomunalom. Posvetujte se o tem s pediatrom, ki vam mora napisati recept za to zdravilo.
lep pozdarv,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close