Najdi forum

Lep pozzdrav

No pa sem sam imel izkušnjo s momsterko s tem, da tega nisem opazil dokler ni odsla brez poslova. Res je da sm se dokaj mlad in sem se po eni strani rešil, da je odšla.

Tako kot vsi je bila na začetku odlična punca. Resno sem mislil, da to je pa punca za ozenit. Tako je trajalo kakšno leto. Prvo leto je bilo odlično. Zabavna, nasmejana vsi so jo imeli radi. Sex je bil odlicen in skupni preživeti čas tudi. kakšnem letu sva ze zivela skupaj. Takrat je šlo vse navzdol. Ima službo ki ima 12 urne delovnike Ampak sva probala prosti čas izkoristit koliko se je dalo. Vse je teklo lepo oba imela dobre sluzbe in imela sva se rada. Dokler se ni začelo manipuliranje, laganje in VARANJE. Nevem zakaj nisem ze pri prvem odkritju odnehal in pustil vse v k****. Ampak imel sem jo rad in sem upal da se bo spremenila. No to je bila napaka…ccez kaksno leto odkrijem spet isto zgodbo z istim clovekom. Takrat sem popakiral in sel. Da ne govorim da pred vsem tem so bili vsi moji prijatelji, starsi navadne nule (vv njenih oceh seveda). Po drugem odkritju sem popakiral in sel nazaj domov. Pri odkritju je bila hladna in se mi je zdelo, kot da ji je vseeno. Ampak po kaksnih 3 urah ko je seveda znano od momsterjev zbezala me je ze klicala kako me ljubi in da bi vse popravila, da ji je zov in da ve da je zajebala. Jok in stok taksnega da samo gledas. solze so bile take, da sem mislil da bi lahko napolnine olimpijski bazen. Spet naredil napako in jo vzel nazaj. Govorila je da me ne bo NIKOLI zapustila in da bova imela otroke. Po tem sva se trudila peljati vezo naprej. Na začetku je bilo odlično. Med tem ko se je to seveda dogajalo sem jest postajal čedalje bolj izoliran od družine in prijateljev. Imela me je v pasti. Ko sva se ponovno preselila se je začelo kreganje s starši. Take manipulacije se nisem videl in ne morm vrjeti, da je lahko človek tak. Cedalje bolj sva postajala kot cimra v hisi. Seksa je bilo manj pogovorov se manj in zivela mimo drugega. Seveda njen delavnik plus se njen delovnik in njene aktivnosti poleg sluzbe. Cedalje bolj je bila odvisna od mene finančno pa ceprav je imela vecjo placo kot jaz. Tega se danes ne stekam kako je lahko bila brez denarja??:) no malo po novem letu je se sanjala da bova imela otroka skupaj. Tukaj lahko samo recem hvala bog, da ga nisva imela. Ali pa da ni ratal. No da se vrnem nazaj…vvse lepo in prav po novem letu potem pa pride vikend jaz sem bil na rojstnem dnevu in cakal njo da pride na zabavo. Kar na enkrat dobim sms da mi ni treba hitro domov ker je ona ze vse spakirala in odsla in bo pri starsih. Jaz seveda nism vedel kaj narediti in sem bil v soku. Cez nekaj ur jo klicem in prasam kaj je narrobee? Seveda odgovor da ni to to in da nima nobenega. Seveda cez nekaj dni sem malo pobrskal in odkril da to seveda ni res in da si je najdla ze novo zrtev v sluzbi.

To je moja zgodba na kratko. Veliko se nisem napisal kar se je dogajalo vmes ampak kar vidim sedaj je to tipicno za momsterke. Nevem pa zakaj po teh letih clovek nima srca in si ne upa to povedat v obraz ampak koncat zvezo kar preko sms? In reci da je to njej bilo najlazje.
Mene se kar nekaj vleče k njej nevem kaj ampak me…vvem da bo bolje in upam da sem se naucil nekaj iz tega.

Se opravicujem za napake v tekstu, pisem iz telefona. Bom pa se kaj napisal za prvi je ok. 🙂

Se to….

Zdej me je sram, samozavesti nimam, bojim se da bom ostal skos sam, da ne bom nasel normalne ženske. Sramota kaj pustijo tele momstrke. Zdej ko vem vse to in razmisljam o tem vidim, da pri njih izvira vse ti od starsev. Njen oce je isti in njena mmama se je ujela v past. Prav tako sestra je ista samo, da igra drugacno taktiko. 🙂

Majkl 253! Sjoraj vsak ima v svojem življenju kakšno vezo , ki je precej “nenavadna” zato to, da si bil z njo še ni tako huda stvar, še posebej , ker si mlad in imaš ogromno časa, da ugotoviš zakaj te je takšna ženska sploh privlačila, na kaj si se tudi sam ujel in kako lahko to spremeniš. Če o tem razmišljaš razumsko to sicer zlahka ugotivš, teževa je v tem, da so takšni kaveljci skrivajo glboko v nas in se jih pogosto sploh ne zavedamo.

Zato je najbolje, kar lahko storiš, da se začneš čimveč ukvarjati sam s seboj, se zavestno, vsakič, ko te vleče spet tja , ponovno vrneš na sebe in obenem je super, če si pomagaš ali s knjigami, terapevtom, prijatelji…in čim bolje popucaš pri sebi. Ko boš to storil ne bo več kavlja in te takšne ženske sploh ne bodo prvlačile .

Sedaj je sicer to lepo slišati, ampak je še vedno težko, ampak ni hudega, bo z vsakim dnem, ki ga boš stopal v bolj zdravo smer tvojega življenja vse lažje in slej ko prej se bo ob tebi znašla kakšna deklica, s katero boš lahko varno in ljubeče stopal skupaj.

Drži se in vprašaj karkoli ti na tej poti pride na misel, če bomo lahko bomo tudi tukaj pomagali 🙂
GittaAna

GittaAna

Kakšna pa je tvoja družina?

New Report

Close