Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo slabo pocutje

slabo pocutje

Lep pozdrav 🙂
Pisem z razlogom,ker pocasi obupujem nad svojim zivljenjem,res je,da sem stara 20let in da je to “neverjetno” da je tako mlada punca obupana in ne vidi vec poti naprej.Ampak zal tako je.Rada bi povedala nekaj o mojem zdravju; velika sem 160cm,imam pa premalo kilazo-47kg,katera pada in se visa!Imam kronicno ledvicno bolezen 3 stopnje,za katero izvid kaze,da je bolezen stabilna.Med polnjenjem mehurja je videti zatekanje vzdolz obeh secevodov do vrha,brez jasnega prikaza pielonov,levo bolj pogosto,.Tudi med mikcijo je zatekanje vzdolz obeh secevodov do visine pielonov,ki sta razsirjena.Poslali so me na aplikacijo Defluxa (VUR II. ).Po “operaciji” je prisel v sobo doktor,ki me je operiral,rekel mi je,da je desna stran bila zakomplicirana… in naj bi po posegu pritisk se normaliziral.En mesec po posegu se je res znormaliziral,ampak pocutje je pa vedno slabse!! obupujem,res!! ker se vsaki dan slabo pocutim,spravim v slabo voljo vse ljudi okoli sebe,tudi prijatelje sem zacela zgubljat,kar me je bol potre!to bolezen imam “baje” po rojstno napako..lani aprila so pa ugotovili,ko sem imela “napad” visokega pritiska.Ne razumem pa tega,preden so ugotovili,sem se jaz pocutila enkratno,po tistem je pa konec z mano.Pa sem se ze sprijaznila,ampk nekak nism vec to jaz.In opazam zadne mesece,ko peljam psa na sprehod,doma je se vse vredu,ko pa pridem ven,hodim pocasni tempo nekaj minut,potem me pa zacne bolet v plucih,v srcu,ne vem kje,boli,vroce mi je,ne znam opisat!Hudo je,tezko se spravim iz stanovanja zaradi tega,hodim po osamljenih ulicah,ker me je strah da bi skup padla pred drugimi.Drugacna sem,premisljevala sem,ce rabim psihiatra??? ne vem,na dnu sem,moje pocutje je iz dneva v dan slabse,zato tudi zgubljam vse meni drage!Mislim vcasih tudi,da pa mogoce le nimam samo te bolezni,kaj ce imam sladkorno?? ne vem,ugotavljam,berem,berem,berem… se sama se smilim! Najti hocem nacin,kako se resiti tega stresa,kako se resiti slabega pocutja!Zdravnik me je poslal na krvno preiskavo,ni druge bolezni,razen scitnica naj bi bila videt prevelika,a po krvi zgleda vredu!Upam da nisem prevec “zatezila” in da mi boste znali kaj pomagat 🙂 Pozabila sem omeniti,po preiskavi po posegu so med,sestre rekle,da desna stran defluxa ni uspela,in da se mi na levi ledvici kazejo ciste,katere so se v enem letu zacele mnoziti.

Vaša situacija je zelo kompleksna, zato morate moje nasvete vzeti kot zelo okvirna. Nimam čudežnega nasveta, ker je najprej poiskati vzroke za vaše težave z ledvicami. Ponavadi je to povezan s strupi, kateri so to, je potrebno raziskati.

Sigurno ste močno zakisani, verjetno obremenjeni s težkimi kovinami. Za vse obstajajo testi.

Imate dve možnosti: lahko obupate in se prepustite toku (ledvice so tudi povezane s čustvom strah), ali pa poiščete celostnega terapevta, ki ne bo samo tlačil simptomov, ampak telo obravnaval kot celoto.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close