Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Psihiater odgovarja Slabe erekcije in težave pri uriniranju

Slabe erekcije in težave pri uriniranju

Star sem 23 let. Od novembra 2001 imam težave pri doseganju trdne erekcije. S stimulacijo pride do erekcije neodvisno ali s partnerko ali ob masturbaciji, vendar ta erekcija zdaleč ni tako trdna kot je bila prej. Prej sem lahko penetriral tudi analno zdaj je še vaginalna penetracija slabša. Odnose imam lahko vedno, ko se zanje odločim, vendar pa je zaradi omenjene težave, kakovost slabša; predvsem glavica penisa se skoraj ne poveča. Tudi po penetraciji erekcija ni veliko trdnejša, pojavi se pekoča bolečina ob sečnici kot tudi veliko hitrejša ejakulacija kot prej. Vzpostavitev erekcije spremlja tudi povečano izločanje vlažilne tekočine iz sečnice.
Ta pekoča bolečina je prisotna tudi drugače, vendar ne vedno – po nekajmesečnem opazovanju sem ugotovil, da je izrazitejša ob mrazu in slabem vremenu. To bolečino spremlja polzenje urina po kapljicah. Na urin hodim dokaj redno, vendar imam večkrat občutek, da se mehur ni izpraznil – še vedno me tišči. Uriniranje se konča z daljšim kapljanjem, sečnico pa moram izprazniti z vzdolžnimi gibi roke kot da bi hotel pomolsti penis. Zaradi tega je glavica večino časa mokra in tudi ta peče.
Genitalije so bolj ohlapne in moteče zato zdaj uporabljam perilo, ki jih drži dovolj fiksno kljub temu da sem včasih rad nosil ohlapne spodnjice.

P.S. Bil sem že obdelan nevrološko, prostate pa mi niso pregledali, saj naj bi bil premlad za take težave.

Spoštovani Robi,
polzenje urina in bolečine v uretri so zadeva, kjer bo najbolje pomagal urolog, ne glede na vašo starost.( starostno povečanje prostate in možne vnetne težsve so nekaj povsem razlićnega)

New Report

Close