Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Slab zobozdravnik, dober zobozdravnik

Slab zobozdravnik, dober zobozdravnik

Rad bi z vami na kratko delil moje izkusnje z dvema zobozdravnikoma.
Najslabsi zobozdravnik, ki ima na internetu tudi svojo stran: http://www.dent-bozic.si
je sicer zelo lepa stran, ki je tudi mene pritegnila. Pa ne samo zaradi svoje licnosti, temvec tudi zaradi storitev, ki naj bi jih Dr. Bozic ponujal. LASER-nebolece vrtanje, kako lepo se to slisi… Sicer se nahaja v Matenji vasi, kaksnih 70km iz Ljubljane, pa vseeno, za zdravje zob ni nic predrago ali predalec.
Pri Dr. Bozicu sem bil dvakrat in po prvem obisku mi je bil strasno cuden, ampak sem si mislil, pac vsak ima kdaj slab dan. Obupno mu je smrdelo iz ust (po pokvarjenem siru) in tudi sam je obupno smrdel po cigaretah. Vendar sem prvic vse to potrpel, ceprav mi je za 30 sekund pregleda zaracunal par tisoc tolarjev.
Za 30 sekund se peljati cca. 150km, hmmm…
Drugic sem mislil, da bo bolje, pa je bilo se hujse, ce je to sploh mozno…
Smrdel je ravno tako. Poleg tega sem pa naknadno ugotovil, da mi je vrtal z laserjem (kot nebolece) v obolel zob, mi pri tem povzrocil ogromno bolecine in rezultat je bil na koncu isti (estetsko). K njemu sem prisel v bistvu iz estetskih razlogov, brez kakrsnihkoli bolecin, odsel pa z bolecinami, 300 prevozenimi kilometri, nafiksan od smradu in lazji za preko 30.000 SIT. Od tega me je najbolj in edino razjezila bolecina, ki mi jo je povzrocil.
Ker se drugih metod ne nameravam posluzevati, ker je izguba casa in zivcev, vam vsem mocno ODSVETUJEM obisk pri ZASEBNI ZOBNI AMBULANTI DENT BOZIC
DR. ZELIMIRJA BOZICA V MATENJI VASI. Vsi mi boste hvalezni, razen mazohisti.

Bi vam pa ob tem rad priporocil izredno prijaznega in strokovnega zobozdravnika, ki dela tudi preko delovnega casa ce je to potrebno (se prilagaja ljudem), Dr. Antun Srimca, ki se nahaja v Hotel Parku v Ljubljani. Ta zobozdravnik vam ce je to potrebno izda tudi napotnico za slikanje zob pri Dr. Cvetki Kalan v Ledini Center. Tudi ta gospa je izredno prijazna in slikanje opravite (slike dobite) v roku 10 minut ce ni vecje gnece.

Upam, da boste z njima zadovoljni tako kot sem jaz!

Ce se boste slucajno hoteli osebno prepricati kaksne storitve ponuja DR. BOZIC, vas opozarjam naj vas vse te njegove silne diplome iz tujine ne preslepijo. Sicer ne vem kako je prisel do njih, ampak ocitno so bolj za okras kot pa dejansko neko potrdilo o njegovem znanju in strokovnosti.
Aja, pa se nekaj sem pozabil omeniti o njem. On se sploh direktno ne obraca na vas in tudi ne govori razlocno, temvec ves cas momlja in gleda drugam.
Se nikjer v zivljenju, kar se tice zdravstva, nisem srecal tako cudne osebe.

Sicer verjamem, da se z zdravjem ni za igrati, ampak ni vam treba verjeti na mojo besedo, prepricajte se sami…

Dragi marko in ostali uporabniki zobozdravstvenih stroitev!
Je res hudič s temi zobarji, ker jim nihče ne umre, veš. Splošnim zdravnikom se to občasno zgodi, pa imajo potem poostrene nadzore in bolj pazijo. Ampak če ti tip zdravi zob nevemkakodolgo potem pa ga izdere brez tvoj pisne privolitve, pa tudi zato, ker drugače ne gre, je to enako amputaciji prsta, recimo.
Poznam jih veliko, poznam način dela na faksu, kjer jih že v osnovi naphajo z enormno količino znanja, ki celo zelo presega tuje fakse, ampak žal je to še vedno ročno delo. In pri tem je pač potrebna spretnost in praksa. Te pa očitno primanjkuje. Da ne govorim o medčloveških odnosih. Res je, da je šest let faksa, pa še kako povrh veliko. Da pravzaprav ob študiju na takem nivoju pozabiš na vse drugo…Ampak res ni treba zaradi tega misliti, da si najboljši, da vse obvladaš, da so vsi kreteni……….in da drugi ljudje, tvoji pacienti, pobirajo denar na cesti. To ni res, resnica v Sloveniji je precej bolj tragična. Ljudje marsikje nimajo za osnovne stvari. In ko se prepustijo zobarju na milost in nemilost, jim je ta kakor vsak drug podjetnik dolžan povedati, kakšne možnosti so na razpolago, kaj je najboljše in koliko bo stalo.
K sreči obstajajo izjeme, ko se bom nekega dne razjezil, jih bom vsaj nekaj javno pohvalil in objavil z velikimi črkami.
Veliko uspeha!

Gozdni Joža

Jaz pa priporočam dr. Ljiljano BOROTA. Ordinacijo ima v Šentvidu v LJ. Hitro prideš na vrsto in tudi cene ima zelo sprejemljive. Za 2 beli plombi sem zadnjič plačala 7.000,00 sit. Je zelo korektna in v primeru, da ti plomba odstopi ali kaj podobnega, zadevo brezplačno popravi (se mi je zgodilo, da mi je po 1/2 leta padla “njena” plomba ven in mi je naredila novo – brezplačno!).

RES JE FACA!!! FULL PRIPOROČAM!!!

Meni najbolj odgovarja pri Zobar d.o.o. v Trbovljah. So prav tako privat, vendar so izrdno prijazni, hitro prideš na vrsto in tudi storitve niso tako drage. Tule je njihov telefon, če vas zanima 0356 31100 ali 041 66 55 80

Rada bi vas posvarila pred SLABO zobozdravnico MAJDO SENEKOVIČ v LJUBLJANI. Mojemu očetu je popolnoma zanalašč zašuštrala zob, nato pa dvignila roke, češ da je z zobom po vsej verjetnosti vse v redu. Moj oče pa umiral od bolečin, ker mu je plomba pritiskala na živec. Naslednja zobozdravnica je ugotovila, da je baba ”pozabila” dati prevleko pred plombo. Noro, res.

Meni najboljši zobar je Uroš Blažič, Murgle center. Vedno posluša moje želje in se mi posveti v celoti. Najbolj mi je všeč, ker me vedno vpraša, če želim injekcijo in mi vse razloži kaj bo počel z mojimi zobmi. Je privat, vendar je cenejši kot koncesionar za Bežigradom!

http://www.zobniraj.si/

Pozdravljeni,zanima me kake imate izkusnje z zobozdravnikom TONE BLAZIC ,dela pa na kotnikovi v zdravstvenem domu

Jaz bi pa rad opozoril pred slabim zobozdravnikom Andrejem Hudovernikom, Zavod zdravje za Bežigradom (Andrej Hudoverni Zavod zdravje). Meni je po nepotrebnem neestetsko zbrusil prve zobe in mi nato dejal, ko sem se pritožil, “ćeš noben vas ne bo gledal” in da mu moram biti hvaležen, da me je takoj sprejel. Prej se je poškodba na mojih sprednjih zobeh vedno sanirala z bondingom, on pa mi je kar grdo zbrusil prednje zobe. Vsekakor odsvetujem!!

Pozdravljeni,zanima me kake imate izkusnje z zobozdravnikom TONE BLAZIC ,dela pa na kotnikovi v zdravstvenem domu

Poišči drugega, zate bo boljše.

Jaz sem pa bila pred kratkim pri dr. Anja Siegl(Vaš link) in sem presrečna, da sem jo našla(zahvala gre prijateljici, ki mi jo je priporočila). Kar mi je naredila do sedaj sem zelo zadovoljna in ima tudi način komunikacije na nivoju in ti da občutek da prisluhne in poskuša pomagati, česar na koncesiji zelo primankuje. Pa še prek spleta se lahko naročis kar mi je res zakon.

Kot slabega zobozdravnika iz lastne izkušnje navajam zobozdravstvo FABJAN, kjer je edina zobozdravnica neprijazna, groba, arogantna, neposlušna, vzvišena. V mamljivem reklamnem opisu na njihovi spletni strani govori o prijaznem odnosu in zadovoljnem pacientu. Ničesar od zapisanega nisem bila deležna. Tudi strokovnost je vprašljiva, kajti njeno napako je moral odpravljati nekdo drug, saj je ona bila na dopustu in bi po njihovem morala z bolečinami in gnojno bulo na dlesni čakati nanjo skoraj 3 tedne. In ker so se bolečine le stopnjevale do nevzdržnosti, sem pomoč poiskala pri zobozdravstvu DIAMANT v Celju, za katere lahko napišem same pohvale. Upravičeno pričakujem povrnitev stroškov, tudi odškodnino, a Fabjanovi zahtevo ignorirajo, oni bi se sedaj ‘post festum’ pogovorili….o tem, kaj je bilo narobe, kar je sedaj nesmiselno…zame je važno bilo le to, da me je nekdo odrešil bolečin, ki so bile posledica dela Fabjanove. Zob še zdaleč ni bp, je boleč na dotik, gre pa za enico zgoraj, ki sem si jo v otroštvu zlomila. Petina zoba, ki je bila dodana, je z leti postala vidno obarvana, Z zobno lusko sem želela to obarvanost prekriti, za ne malo plačilo pa dobila tedne bolečin, nefunkcionalen, zdaj v celoti obarvan zob,….Fabjanova zobna estetika se je sprevrgla v kalvarijo….zahvala Diamantu (dr. Rok Štern), ki jo je omilil.

Tudi jaz nisem navdušen nad njim. Bojim se, da na daljši rok ne bo vredu. Ve kdo za koga na Kotnikovi da dela na koncesijo in da je OK ali moram hoditi zraven še privat?

Vse posegi in rešitve dr. Hudovernik Andreja na mojem zobovju so bili do sedaj izvrstni, kvalitetno opravljeni in dobre rešitve, vsekakor priporočam, edina “pomanjkljivost” je ta, da prideš na vrsto dvakrat letno.

Ali ima kdo izkušnje pri dr.dent.med. Sadika Grabus oz. GS DENS d.o.o. ?

Pozdravljeni, dolgo let sem obiskovala dr.Tomaža Dolinarja v Modrem zobu v Ljubljani in bila navdusena nad kvaliteto storitev in prijaznostjo. Zdaj pa zgleda ne dela vec pri njih, tudi na spletni strani ga ni vec po telefonu pa so mi rekli, da je zaseden in ne sprejema novih pacientov?! Morda kdo ve, kje zdaj dela??

Pazite se zobarjev v ZD Trbovlje in Zagorje! To kar se tu dogaja je pa grozno!!

Živijo, jaz bi vam pa res priporočila Zobna hiška d.o.o. v Ljubljani https://www.zobnahiska.si/ .  Prišla do njih po priporočilu prijateljice, izredno prijazni, kvalitetno opravijo svoje delo, prav tako se ti popolnoma posvetijo, in si vzamejo čas za vsa vprašanja. Jaz in moja družina smo sedaj vsi pri njih pacienti, sicer imamo že nekaj časa vse poštimano, 1 x letno pridemo na kontrolni pregled , ki pa je seveda brezplačen in to je to. Priporočam zelo, pa še zlatarji niso. Lp Tatjana

Ima kdo izkušnje z ZOB d.o.o. Vrhnika?

EIKO na Medvedovi v Ljubljani: če želite ohraniti zobe, se jih izognite na daleč!

New Report

Close