Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Slab sluh pri otroku

Slab sluh pri otroku

Pozdravljeni.

Hčerka je bila že oktobra 3leta stara, že eno leto in pol hodimo okoli ORL in se nič nismo uspeli rešiti. Pri 1,5leta sem opazila da se ji je sluh poslabšal, da ne reagira ko jo pokličem, razen če sem res glasna. Na prvem pregledu so ugotovili kronično mukoidno vnetje srednjega ušesa. Po pol leta nasonexa, so jo testirali in rekli da je ok. Ampak sem povedala da izboljšanja ne opazim in so nas poslali domov. Čez 3mesece sm šla ponovno gor, po vztrajanju so testirali se notranje uho in rezultati so bili slabi. Sedaj smo dobili napotnico na LJ testiranje avdiotorni evocirani potenciali. Ji pa sluh zelo vpliva na govor, je nerazločen, hodimo tudi k logopedu in kmalu razvojna. Zanima me ali je še kak test, da bi šla samoplačniško, ker to vse traja zelo dolgo? V LJ imamo šele čez cca 2meseca termin. Nihče mi nič ne pove in me niti ne jemljejo resno, dokler ne vztrajam in se jezim da želim iti naprej na teste.

Hvala lp.

Razumem vašo skrb in strah, vendar te izjemno specialne teste z izjemno specialnimi aparaturami enostavno ne more izvajati kdorkoli v katerikoli ambulanti. Počakati boste morali na obravnavo v terciarnem centru.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close