Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Slab sluh in vnetje srednjega ušesa

Slab sluh in vnetje srednjega ušesa

Živijo!
Torej imam 2 težavi. Začnimo prvo z levim ušesom. Na koncu februarja sem dobila vnetje zunanjega ušesa, ki smo ga ”uspešno” saj tako pravijo, pozdravili, vendar pa se je po nekaj časa sluh začel slabšat, začeklo me je tudi boleti, zato so me sprejeli na urgenci, kjer so mi povedali da imam vnetje srednjega ušesa. Naj bi me čakala operacija in ustavitev cevk.
1. VPRAŠANJA:
Zanima me ali je kakšen drug izhod? pravijo da pomaga nekakšna raztopina česna? je vredno tvegati? zanima me tudi ali lahko po operaciji grem z glavo pod vodo s čepki ali tudi to ne? ali vedno traja 6 mesecev da cevka izpade ali je običajno krajše? Koliko dolgo naj bi to trajalo (ne bo odstranitve žrelnice)?

No tukaj pa je še druga težava. Na urgenci so mi poleg tega, da so mi dali zdravilo rekli tudi naj piham skozi ušesa tako da se primem za nos. In sem seveda upoštevala nasvet. sedaj pa je prislo do tezave v drugem ušesu. Nazadnje ko sem tako pihnila se mi je zvrtelo in sedaj imam občutek kot da je nekaj v ušesu, vendar ko se nagnem vstran je v redu. Kaj bi lahko bilo to? nič me ne boli in res ne bi rada imela težave še z drugim ušesom.

HVALA ZA VSO POMOČ!!

Premočno pihanje v nos – izenačevanje – res lahko povzroči vrtoglavico zato ne pretiravajte! Glede česna ne vem, s čepki se ni dobro potapljati v globino, glavo pa že lahko potopite pod gladino, glede žrelnice pa vam lako odgovori le zdravnik, ki vas je pregledal (in očitno ni videl razloga za ta poseg).

Lep pozdrav,
Igor Fajdiga

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close