Najdi forum

Skupina za svojce MOM v Mariboru

Sporočam, da bo v Mariboru z 12. 1. 2015 pričela delovati skupina za svojce z MOM. Srečanja bodo v Centru za psihoterapijo Maribor, Čufarjeva 5, soba 202, in sicer vsak ponedeljek od 18.30 do 20. ure (cena 10 eur na udeleženca za eno srečanje).
Prijavite se lahko na elektronski naslov [email protected] ali na tel. 041 466 563.
Prijazen pozdrav, Milena Jelen

Pozdravljeni,
zanima me kako je z brezposelnimi osebami s plačilom teh srečanj? Sama imam namreč le DSP in sem tako v precejšnji stiski, bi se pa rada udeležila srečanj, saj sem psihično precej na dnu ravno zaradi težav z MOM osebo.

Pozdravljena!

V Centru za psihoterapijo Maribor nimamo koncesije, terapije so samoplačniške. Vendar vas, “obupana”, vabim, da pridete in se pogovoriva ter poiščeva možno rešitev. Lp Milena Jelen

Pozdravljeni!
Po poletnem odmoru bo Skupina za svojce MOM v Mariboru nadaljevala s srečanji, in sicer vsak ponedeljek ob 18.30 uri, v prostorih Centra za psihoterapijo Maribor, Čufarjeva 5, soba 202. Pričnemo v ponedeljek, 14. 9. 2015.
Prijavite se lahko (zaradi moje odsotnosti, prosim, po 5. septembru) na tel. 041 466 563 oz. e-naslov [email protected].
Milena Jelen

New Report

Close