Najdi forum

skupina za samopomoč

Mene pa zanima kdo vodi to skupno za samopomoc svojcem? Lp, hvala.

Skupino vodi psihiatrinja.

Ali je sploh pametno partnerju povedati, da nameravam iti na skupino za pomoč svojcem, ker mislim, da potrebujem pomoč, ker ima on MOM? Nekako ne morem iti, ker se čutim preveč kriva, če bi se zlagala. Bojim pa se, da če mu povem po resnici, bo spet ogenj v strehi, ne upam mu povedat…In tako spet ne naredim nič, čisto sem otopela…

Jaz ne bi povedala, ker ne bi bilo od tega nič koristnega. O momu bi z njimi razpravljala šele potem, ko bi najprej razčistila pri sebi. Da pa se ne bi zalagala bi rekla, da imam težave sama s seboj in da si želim poiskati pomoč in da grem na skupino za sampomoč ( za boljšo samozavest, zaradi tesnobnosti…ali kaj takega) Če pa gre za hud MOM ne bi povedala ničesar.

Sama sem sicer hud zagovornik totalne iskrenosti v odnosu, vendar je to pri MOMu lahko kdaj celo škodljivo za bližnjega.

Kaj pa boš storila se moraš odločiti sama.

GittaAna

GittaAna

Na začetku mu ne povej. Vsekakor se pa prej najavi na en razgovor z dr. Furlanovo, preden začneš hodit v skupino, da veš kaj lahko pričakuješ. Ne odlašaj in ne čakaj, ker se stvari samo zaostrujejo, bolje ne bo.

Zdravo,

mislim, da je imel moj bivši MOM – zaključila sva pred 3 tedni. Žal me poleg tega pesti še izguba otroka v 23 tednu.

Rada bi se pridružila skupini, vendar šele čez 1.mesec (trenutno v tem času obiskujem skupino ob izgubi otroka).

Se vam po tem – se pravi v novembru lahko pridružim – se pravi po tem ko skupina že deluje – jemljete padalce?

hvala in lep pozdrav.

Skupino vodi psihiatrinja [email protected].
Kot mi je znano se zaradi precejšnega števila odpira že nova skupina, tako da verjetno ne bo težav. Najbolje, da ji pišete in vprašate.

GittaAna

GittaAna

Hvala za info!

prelep večer.

ali je ze kaj znano, ce in kdaj bo skupina v MB? Komaj cakam in sem ze na seznamu!
hvala in LP.

Takoj ko bo obvestim. 🙂
Gitta

GittaAna

New Report

Close