Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Skupen nakup parcele in gradnja dvojčka

Skupen nakup parcele in gradnja dvojčka

Pozdravljeni,

odločava se za nakup dvojčka ali parcele in nato gradnje. Kar stroškovno ne eno ne drugo ni optimalno, sva se odločila, da poskusiva z iskanje “soinvestitorja”, s katerim se bomo ujeli tako v željah glede gradnje kot tudi v privatnem zivljenju.

Najine zelje:
Posest v območju severozahodno od ljubljane (trikotnik od Medvod pa do Kamnika- Stanežiče,Medvode,Zbilje, Svetje, Vodice, Smlednik, Cerklje, Velesovo, Adergas, Kranj, Komenda, Moste, Kamnik…in ostalo v bližnji okolici).
Urbano naselje
Bližina vrtca in šole (dostopno peš ali s kolesom)
vsaj 400m2 na enoto
mirni sosedje (nisva za strasne zure in ogromne piknike) 🙂

Toliko zaenkrat, ostalo sledi 😉

Lep pozdrav!
Interesi in odgovori pa so dobrodošli v zasebnem sporočilu.

Pozdravljena!

Vse več nas je takih, ki se zanimamo za gradnjo dvojčka, namesto samostojne hiše.

Tudi sam iščem nekoga za sogradnjo, vendar za območje okrog ringa Ljubljane. Parcela pa bi bila dovolj velika že 300 m2.

Sta poskusila mogoče na strani http://www.coinhab.com, pomagajo vama najt sograditelje. Za območje Ljubljane in okolico je kar nekaj prijavljenih… Sam pa sem trenutno pri iskanju parcele, kar je kar trd oreh!

Srečno!

Urosh

ste ze našli “soinvestitorja”?
Morda bi se vseeno dobili na eni kavici? 🙂

Pozdravljena!

Žal sem v tem času že našel ”soinvestitorja”…

Lahko pa vama posredujem kontakt arhitektke, ki mi je pomagala pri iskanju ”soinvestitorja”, mislim, da jih pozna še nekaj, ki se zanimajo za gradnjo dvojčka!

Srečno!

Pozdravljena Magic Sky,
še vedno iščete soinvestitorja za gradnjo dvojčka?
Če ja, si lahko izmenjava kontakte.
Urosh, tebe bi pa prosila za kontakt arhitekta.

Hvala in lep pozdrav, Ana

Zopet malo pozno odgovarjam..

Lahko vam dam email naslov [email protected], arhitektki je ime Taja. Glede telefonske pa, ali se da poslati zasebno?

Upam, da kaj pomaga…

Urosh, najlepša hvala za kontakt. Si bom pomagala kar s kontakti na njihovi spletni strani. Saj si mislil na to?
Če kdo išče soinvestitorja za dvojčka, pa naj me kontaktira na [email protected].
LP, Ana

New Report

Close