Najdi forum

Skoraj neslisni pomivalni stroj

Lep pozdrav vsem!
Vsak cas mi bosta odsluzila pomivalni in pralni stroj, kar mi je serviser tudi pred nekaj casa odkrito napovedal…Starost pac in popravila se ne izplacajo vec.
Zanima me, ce je kdo od vas pred kratkim kupoval pralni ali pomivalni stroj in je zadovoljen z njegovim skoraj neslisnim delovanjem. Oba stroja moram namrec namestiti v kuhinjo, ki je povezana z dnevnim prostorom, tam pa imamo TV….
Katere znamke pomivalnih in pralnih strojev so ob delovanju nemotece? Sem si ze ogledovala nekatere, ki imajo deklaracijo o meritvah glasnosti v DB, vendar je to spet neka posebna zgodba, kajti nikoli ne ves, iz kaksne razdalje so bile meritve opravljene, ker o tem nic ne pise…
Ze vnaprej se zahvaljujem za odgovore in vesela bom vsakega nasveta iz prve roke…LP!

Vem da Gorenje pralni stroj ki stane malo več kot 100000sit skoraj ni slišat to pa vem ker ga ima moja mami doma.

tudi pri nas imamo skoraj nova pomivalni in pralni stroj. Želje po znamkah kot sta Miele in Bosch so bile velike, na koncu pa je zmagala računica, pa sem zelo zadovoljna. Oba sta zelo tiha, pomivalni še bolj kot pralni, ker sem iskala silent in ga našla. pomivalni je vgrajen je zelo tih, sliši se edino, ko oddaja vodo in na koncu, ko zapiska, da je opral.

Oprosti, katere znamke pa sta? LP!

New Report

Close