sinusi in uho
POZDRAVLJENI!
Stara sem 29let.Imam težavo ki se že vleče 6tednov neprestano in sploh ne poneha.Čeprav se mi je že to dogajalo ampak ne vsak dan,zato pa nisem tolk gledala na to da je kaj narobe,oziroma da se to ne sme dogajati,zdaj pa vsak dan dokler ne zaspim,ker pol itak nevem kaj se dogaja okrog mene.Začelo pa se je z zvonenjem ali piskanjem v ušesu,mejčkano sem tu pa tam slabše slišala.Potem se mi je začelo to dogajati da sem slišala v glavi,v celi glavi mi zvoni al piska(nevem kako bi to opisala),začelo se mi je vrteti,mi je zelo slabo,potem pa mi je še začelo boneti vsak večer in še dodatno piskati v ušesih, ko se uležem in slišim nek utrip v ušesih.Meni je tako slabo da skoraj grem bruhati,vrti se mi ,sem cela slabotna,pozabljiva oziroma ful zmedena,da ne vem včasih kam dam ali kaj sem rekla za 5minut nazaj.Sem pa zdaj tu malce živčna postala,najbolj takrat če dosti ne počivam.Čutim tudi pritisk po celi glavi(močan),ne me narobe razumeti,ampak drugače ne znam razložiti,čeprav se zelo smešno sliši.Ta pritisk je občutek kot bi mi možgani zatekali in stiskali v lobanjo(To itak ni možno)ampak drgač ne znam razložiti. spredaj me glava boli.Tako da sem bila pri zdraviku imam vnete sinuse in nekaj z ušesim,tako je rekel in mi prepisal letizen2X2,sinupret3X2 in Nasonex2X2.Zaenkrat ni nič boljše.Teh težav še nisem imela nikoli.Zdaj me pa zanima ali je to lahko res od sinusev ali je lahko kaj drugega in bi morala iti na kakšen pregled glave.Prosim če mi razložite kaj bi lahko to bilo in kakšne preizkave naj naredim.
ZDRAVO!
Najlepšahvala za odgovor.Zdaj je že nekaj časa ko sem vam pisala in stanje še ni bolše,razen pritiska v glavi.Za ušesim me še vedno močno boli,najbolj pa takrat ko se uležem.Omenjali ste prizadet organizem.Kaj nasplošno o tem mislite,ali je možno da je to vse od moje hrbtenice ki me v kratkim čaka operacijaimam Listeza L5/L4.Ali je to mogoče od srca ki imam Prolaps mitralne zaklopke.Zdaj imam tudi z njim zelo pogoste težave,ki e spremljajo vsak dan,včasih malo manj drugič pa malo močneje.Zagrabi me v srcu,leva roka me boli da jo težko dvignem in tudi močno slabost ki skoraj padem skupaj.Na orl preizkave čakam,tako da še nevem izvidov.
NAJLEPŠA VAM HVALA!
ZDRAVO!
Najlepša vam hvala za vaš odgovor.Zanima pa me,ali bo po tej operaciji boljše?Kajti bolezni ki me kar naprej obiskujejo,čeprav sem glede tega močna,ampak včasih me psihično kar utruja saj sem veliko v bolniški.Rada bi normalno,zdravo živela in hodila v službo kot sem nekoč.Navsezadnje pa še drugi pritiskajo,češ zakaj sem toliko doma,razumejo pa ne,kako more nekdo trpeti psihične in fizične težave ki jih ima.Z hrbtenico imam močne težave,ki me overajo v mojem življenju in upam da bo bolje po operaciji če bo ospela.Tako je to ko si zdrav ne ceniš kaj imaš,ko pa te začne bolezen obiskovati in ti več ne da miru,pa ti je žal,da nisi cenil tisto kar si imel prej.Ali bi bilo potrebno narediti zaradi glave tudi MR preizkave?Kako si lahko drugače pomagam da se te težave umirijo?Hvala za v naprej.