Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Sin je vsak teden bolan

Sin je vsak teden bolan

Pozdravljeni,

Sem obupana mama, saj je sin ze od novembra vsak teden bolan. Januarja je dopolnil 6 let, hodi v vrtec ze od 15 meseca, kot mlajsi prakticno ni zboleval oz zelo redko. V tem zadnjem obdobju zdrzi 4 do 5 dni v vrtcu, nato bolezen, izmenjujejo se gnojne angine, viroze, gliste, tudi kovid je prebolel in vmes se norice. Enkrat je zdrzal 14 celih 14 dni brez vrocine. Tezko je zaradi stalnih bolniskih, smili se mi otrok, ker ne pride na zeleno vejo. Sicer rad je, vse od kraja, rad telovadi. Kaj lahko storimo? Skrbi me, da ima kaksno imunsko bolezen, ker je tako obcutljiv in na tako razlicne patogene.

Hvala za odgovor,

Manja

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pogostejše obolevanje je v zadnjih mesecih pristono pri vseh otrocih. Izgleda nekako tako, kot bi telo nadomeščalo neobolevanje v času zaprtja vrtce, ko so bili otroci doma in POPOLNOMA ZDRAVI in se niso srečevali z banalnimi patogeni.

Glede na to, da je bilo njegovo obolevanje do sedaj pričakovano, brez suma na motnjo i8munskega sistema in glede na to, da oboleva za različnimi boleznimi (črevesne, dihalne, norice) in brez zapletov, ki bi kazali na motnjo imunskega sistema (gnojni otit6is, huda pljučnica, gnojni abscesi) in da je prevelik za prehodne imunske motnje zgodnjega otroštva, ni videti, da je z otrokom kaj narobe. Razen tega, da pogosteje oboleva.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close