Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija simptomi – ali gre za alergijo?

simptomi – ali gre za alergijo?

Spoštovani,

nimam občutka, da bi se prehladila, zato razmišljam ali gre morda za alergijo. Včeraj čez dan sem opazila, da je nekaj močno cvetelo, sprva me je začela močno boleti glava, kar ni prenehalo. Nato se mi je proti večeru popolnoma zamašil nos in začeli so me boleti sinusi. Danes je z glavobolom malo bolje, vendar še vedno čutim sinuse, nos pa se mi je malo odprl in si ga moram neprestano brisati. Kaj menite?

LP

Možno. Jaz imam namreč seneni nahod, ki je najhujši v času košnje. Blizu nas so včeraj sušili seno, seveda mi je cel dan teklo iz nosu in srbele so me oči. Prvič se mi je zgodilo, da me je zvečer zelo bolela tudi glava, vendar je bolečina po dveh aspirinih popustila.

Zdravo,

Ja to je alergija.Grozno a ne.Seneni nahod.Men niso pomagale nobene tablete,terpaije..Sicer sm še zmerej alergičen samo morm bit cel dan na cvetnemu prahu da mal kihnem prej pa mi je tekl z nosu,rdeče oči….Skratka imunski sistem je slab.Da se ga popravt z ameriškim slamnikom oz tinkuro iz njega.Da se jo kupt (mislm d na bolhi)lahko jo pa tud sam narediš.Skratka imunski sistem ti dvigne do konca.

Ja nč men je pomagal tko d za probat je.

lp

New Report

Close