Najdi forum

Prosim vse bralce,
če veste kje naj kupim silikonske zamaške za ušesa, mož je smrčač brez primere!

V vsaki lekarni

Poskusi v sex shopu-malo se hecam-lekarne,Sanolabor oz.prodajalne z zaščitnimi in zdr.pripomočki.

Joj, jaz se zbujam 3x na noč zaradi njegovega smrčanja…a druge rešitve ni?

obstaja tudi operacija za smrčače, da se problem malo omili.

Hvala vsem, ki ste se oglasili.
Sanolabor še nisem poskusila pa bom. V lekarnah mi ponujajo vosek ali iz penaste gume, ki bolijo, ko so v ušesih nekaj ur. Prav tako v vsaki lekarni ne drži!
Hvala!

Malo za hec, malo za res – pomaga res še nekaj: brca v njegovo nogo…:)))) In pa zahtevati, da spi na boku.

Srečno!…:))

Nisem poročena ker:

doma imam psa,
ki laja namesto moža,
mačka, ki se po cele noči goni
in papigo, ki preklinja in smrči,
zato mi nikoli dolgčas ni. :))

malo heca :))

Andi

:))))))))))))))))

Veš o tem kaj več…namreč tudi jaz sem smrčač.

Ugotovljeno je, da največ ljudi smrči takrat, ko spijo na hrbtu. Nekaterim zelo pomaga tenis žogica, všita v hrbtno stran majice, v kateri spijo – tako zagotovo ostanejo na boku. V primeru, da se med spanjem obrnejo na hrbet, jih pritisk žogice predrami….

Poleg tega mislim, da imajo na inštitutu Bion informacijske kapljice proti smrčanju.

Smrčanje niti ni tako zelo nedolžno, kot izgleda, saj lahko privede do apnee. Saj si predstavljate: človek smrči, kar naenkrat pa preneha z dihanjem za nekaj časa. Tudi za srce to ni zdravo.

Iz dolgoletnih izkušenj pa še vedno zagovarjam nežno brco…:)))))))))

Če bodo zamaški prešvoh lahko poskusiš s protihrupnimi slušalkami, dobiš jih v trgovinah z zaščitnimi sredstvi, v BTC v Ljubljani je ena taka.

Mene kaj več zanima o operaciji…na katerem forumu naj zastavim vprašanje? Moj je sam rekel, da ker mu kapljice, ki jih je dobil pri zdravniku ne pomagajo, da bo šel, ampak nič ne veva o tem. Jaz pa se zbujam po 3-4x na noč že ene tri leta in sem že čisto preč.

Krasno, da se smrčači tudi oglasite. Tole o apnei poznam, za realen primer še nisem slišala.
Moj možiček z leti/60/ smrči v kakršnemkoli položaju želite.
Nežna brca je včasih povod za spor, ker ne verjame, da smrči.
Če si lahko privoščite, spita vsak v svojem prostoru, pri nas je tako že nekaj let.
So pa tukaj dopusti in še kakšne priložnosti, ko spiva v isti sobi in postelji. Takrat pomagajo silikonski zamaški.
Našla sem jih v lekarni Bežigrad nasproti ZD Bežigrad.
Kapljicam ne verjamem, operacija? Hm? Nož je nož, kakorkoli obrnete in moje iskušnje se nagibajo-stran od noža in narkoze.

New Report

Close