Pozdravljeni,
Stara sem 28 let, pred skoraj 7 leti sem si dala vstaviti okrogle silikonske vsadke McGhan, 325ml, pod mišico, pred tem nisem imela niti košarice A, imam pa drugod po telesu precej maščobnega tkiva. Pred 5 meseci sem se začela ukvarjati s fitnesom, hodim po 4krat na teden, delam vse vaje. Visoka sem 168, tehtam okrog 57kg, na fitnes ne hodim z namenom, da bi hujšala oz. izgubljala maščobo in je tudi nisem, sem pridobila pa nekaj mišične mase. Pred tem nisem imela nikakršnih problemov z vsadki, odkar pa hodim na fitnes, je vse slabše. Najprej se mi je pojavil rippling ob straneh, zelo izrazit, ko se sklonim, zdaj pa ugotavljam, da imam tudi zatrdline na robu vsadka, tako da me modrci s kostjo bolijo. Na fitnes ne želim nehat hodit, ker mi je postalo zelo všeč. Ne razumem pa kako takšen efekt na silikone? Kaj se je zgodilo? Saj vendar nisem edina s silikonskimi vsadki na fitnesu, da ne govoimo o bodybuilderkah. Je potrebna menjava vsadkov?
Najbolje da obiščete kirurga, ki vas je operiral. Če sem to bil jaz me prosim obiščite, saj je nemogoče reči ali gre za kapsulo, ali kaj drugega. Če ste pridobili mišično maso in imate enako kilogramov kot prej pomeni, da ste vseeno izgubili precej maščevja, saj ve volumen mišic težji kot enak volumen maščobe. (to bi lahko pojasnilo več riplinga)
lp,