Najdi forum

Sex s poročenim sodelavcem

Yo z vsem spoštovanjem do tebe, žal (zame) ne spadaš v krog puhoglavk, ki bi jih jaz imel namesto partije tenisa. Tako, da kar imej in ljubi, kar imaš.

Kako pa veš, kaj bi bilo, če bi bilo? Govoriš, kot da si to že doživela. Kaj pa se je zgodilo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No ja, morda boš imela kdaj to srečo, da boš imela hčerko in da te bo tvoj jebač dal na stranski tir ter ga bo šel namakt k 20 let mlajši avši…

ja packa res…se ti ne zdi da je ona samo nakljucje, trenutno pac pri roki? ce je tip pac taki kot je, bo pa hitro nasel kako drugo

Hej, meni se ravno te dni to dogaja.Poročena sodelavka v pisarni postaja mokra ko grem mimo nje.Glede na to,da sem že oddan,se sicer držim nazaj,ampak pri moških je to le vprašanje časa… 🙁 Če moja izve…

Spoštovani mare31!

Te dni je bilo od 38 do 40 stopinj Celzija v senci! Zato ni čudno, da vaša poročena sodelavka postaja mokra. Potno čelo in potoček med joškicami namreč telo hladi, mokrota po telesu je pri teh temperaturah naravna in nujna, da ne pride do pregrevanja. Zato se ne sekirate in ne domišljajte, da imate nanjo VI tak vpliv. Moški ego in domišljija sta res brezmejna. Raje predlagajte, naj se ji v pisarno namontira klima napravo. Potem bo spet povsem suha, ko boste šli mimo nje.

Lep pozdrav

zdaj pa lepo preberi PRIROČNIK ZA ZVESTE ŽENSKE POROČENIM MOŠKIM.

)))

leta letijo - iščem stevardeso

Pa kaj vam ni jasn?!
Tip zgleda vsaj tko; živi sam,čeprav ima ženo in hčer.Oba sta opravilno in poslovno sposobna dojeti težo njunega skrivnega razmerja in kot je videti v tem ne vidita nobenega problema.Dejte jima to veselje in ju ne šinfajte.Če je kdo tuki kriv,sta kriva OBA.OBA STA PACKA.

naj vam povem, da sva zaljubljena in da živiva skupaj.

oba sva zelo, zelo srečna

happy end ♥

uživaj, uživajta.. vendar igrata se z ognjem, vsaj tega se zavedajta

Sreča se ne gradi na nesreči drugih ljudi.

Sreča se ne gradi na nesreči drugih ljudi.[/quote]

mogoče je pa ta človek rojen pod srečno zvezdo in je žena tudi srečna, ker se ga je rešila, sam si je pa takoj našel novo. Če bi bilo drugače, bi bil zdaj že cel cirkus.
mogoče tudi avtorica ni takšna, kot se jo večina predstavlja.

se strinjam, da tuja nesreča izstavi ogromen račun, če je.

on je bil nesrečen z ženo

zdaj je srečen z mano

jaz sem iskala pravega

on je zame pravi

žena je pač grdo ravnala z njim

nj. otroci so se sprijaznili z najino situacijo

vejo zame

smo odrasli ljudje in spore/nesrečo lahko rešujemo na miren in spoštljiv način, mar ne.

poz……….. manja ♥

Počakaj, da se kakšna sodelavka začne okoli njega vrtet :p

SUPER… resno mislim

…..zve.kaj Da si tako potreben da zavohaš mokro….imaš mokre sanje o sodelavki in polne gate ko greš mimo nje…in kriviš njo….če tvoja zve…je le vprašanje časa da te načevlja…pol bo šele mokrih okrog tebe… :)))))

Kaj ji bo prineslo?
Napredovanje v sluzbi? 🙂

Mannnja
Sex s poročenim sodelavcem

04.07.13 19:08
Pozdravljeni!

Imam en tak čuden problem;

Že 1 leto se s sodelavcem, ki ga vidim vsak dan za 15 minut in takrat greva na kavico pred vhod v stavbo, piševa erotične zgodbice, pošiljava filmčke (tuje in lastne, ko se vsak snema in pošlje drugemu ter obratno) in sedaj bi uporabila tudi skype.

Določila sva tudi termin, kdaj se bova dobila in se predala spolnosti. Ko sem mu omenila hiter sex v službi v wxju, ni bil za in to mi je bilo zelo všeč.

Problem je, da je on poročen, ima hčerko,[/b][/u][/i] vendar ne živi z njima in da je starostna razlika kar (33 – 53), jaz pa sem samska, živim na svojem in želim si spolnosti kot tudi on.

Kaj si mislite o vsem tem?[/i]

Da ali lažeš ali provociraš in da ne poznaš razlike med ednino, dvojino in množino, to itak. Če pa bi se dogajalo, da slučajno ne bluziš, potem si končno našla svojega vedno odsotnega očka in on svojo nezrelo hčer. Javi se spet leta 2033 in povej, kako uživaš v vlogi hčerke, ki neguje ostarelega očka, ki ne more več.

Mmanja, ti si neumnica. Letaš okoli poročenih moških in misliš da boš srečna. Pri nas je podoben primer, ko ga fotr serje okoli. Želim ti da se res zaljubiš v moškega in da boš nekoč zelo zelo trpela.

Pa lep pozdrav prešuštniki 🙂

New Report

Close