Najdi forum

sex on the beach

ubistvu me zanimata dve reči – poleti bi šla rada s tipom na morje in se mi ne sanja kaka varianta bi bla najbolša za take tarevne kt so študentje in dijaki.. ne mislm na nobene hude hotele, bolj kšna poceni pa fajn varianta.. a ve kdo za kej tazga?? plis.. če ne pa me zanima če pozna kdo kake plažce k so bolj na samem, k bi rada probala ta sex on the beach.. moja velika želja, ne vem pa sploh ki se spravit h iskanju.. kdo kej ve, kdo kje že bil?
hvala za odgovore 🙂 čawčaw

Tja…za študente se zadne cajte najde kr neki dokaj poceni variant kam na počitnice…V katalogih je dost takih ponudb, tko da mal poglej al pa kr direktno vprašaj kar te zanima v agenciji. Drugač sm pa nek zasledila, da mislm da okol 40.000 sit 10 dni Bol na Braču…tko prov za mlade organizeran in sm slišala, da je dol res dobr. Tko ful velik takih družabnih stvari…velik folka…po moje more bit dobr. Če pa nisi preveč fina in zbirčna, je pa najbolša varianta šotor in greš v kak kemp na Hrvaški…Po moje je tko tut najbl fajn, ker spoznaš velik novga folka!
Glede seka na plaži…ni potrebno nobene posebne plaže…povsod se najde kak skrit kotiček, kjer bi se dal to počet. Pri nas u kempu se da doživet, da ponoči zagledaš parček ki sexa na pomolu….Tko da brezveze nevem kaj iskat, ker poleti doživiš marsikej tko da čudn ni več nič!

ja.. glede unga se bom pozanimala, hvala (vseeno še kdo še kej nej pove :)) glede sexa na plaži tko kar u kampu na pomolu.. ja.. sej mogoče bi men še nekak ratalo, sam tip pa ni tak.. pomoje ga ne bi prepričala.. 🙂 ej bomo vidli! :)) sej pomoje bom lih končala u kakem kampu tko al tko.. 🙂

Kaya!

Kamp je kr dobra varjanta … pejt na kšn Krk al pa Pag in podobno … še posebej na Pagu se da najdet take bolj odročne plaže, kamor še ovce ne zahajajo :)) Drgač pa seks na plaži ni problem … počakaš, da je tema, pa je 🙂 Ali pa greš na kako samotno plažo podnevi – teh je na otokih polno.

Ajdpol,
Modelj

Jaz pa imam vikend v Poreču. Kar sem tudi sam študent, vem kako je z denarjem, zato pa takrat ko nisem jaz v Poreču, oddajam vikend skoraj zastonj. V bistvu je to 200 mark za cel teden (lahko tudi podaljsan na 10 dni). Cena je enaka ne glede koliko vas gre. Ležišč je 6, “študentskih ležišč pa je lahko kar nekaj več. Se pač bolj sitisnete. Torej 200 DEM v primeru da vas gre 6, je to le 33 DEM na osebo za 1 teden (ali 10 dni) Torej vabim vas da cimprej pokličete in si rezervirate nepozaben teden ali več norih počitnic. (9-16 Julij že rezervirano, 15-24 avgust tudi) Ostalo pa je še vedno odprto, zato pa pohitite. Več informacij lahko dobite na številki 031 203 055 ali e-mail-u [email protected]! Pohitite! P.S. Primernih kotičkov za seks pa je več kot dovolj!

Najbolš je zvečer! Najdeš eno plažo, ki ni nujno, da je tako samotna. Ti se sam lepo sprosti in ne razmišljaj o tem, da bo kdo prišel. Pa tud če kdo pride, pa kaj pol? Sej ne bo šel k vama spraševat kako vam gre, ampak se bo verjetno diskretno umaknil, prej kot bi ga vidva opazila!
Ti sam uživaj!

Pa, pa Gregica

ej adam, a lohk jst kar rezerviram od 16. – 22.7.?? :)) te pokličem na gsm, ne komu drugmu rezervirat! :)))

Ok. Mogoče da sem bo na gsm najprej oglasla tajnica – ma ti kar sporoči, pa te kar jaz kasneje pokličem. LP

hm ne vem no…. meni osebno je kamp varianta precej boljsa… ne me vprasat zakaj, ampka kamp mi je definitivno boljsi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close