Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Sex ali rajcanje v naravi

Sex ali rajcanje v naravi

Mene pa zanima, če bi katera rada seksala v naravi, se gola predajala sončnim žarkom, se morda samo rajcala z moškim na sprehodu, imate kaj idej, pa vprašanje je res namenjeno ženskam, ne pa pametnjakovičem, lp

Ker imam svojo hišo in posest imam tudi možnosti in diskretne kotičke

dragi moj mustang tole je za žensko mogoče sramežljivo jer nekatere ne marajo  biti gole pred ljudmi predstavljaj si da po poti hodijo pohodniki in potem vidijo gola telesa seveda tudi tebi nebi bilo prijetno.

Jaz ,ko vidim v naravi dobro bejbo začnem drkat in včasih tako, da me opazi.Zadnjič sem se skril in na skrivaj drku na 2 hudi bejbi.In ko sta se usedle na travo sem stopu cca 50m od njiju iz grmovja in drku obrnjen proti njima tako, da sta me videli.Kaj menite ženske o tem mojem fetišu.lp

Nisem mislil na javno razkazovanje, kako ste res mnogi tako zahojeni, da ni čudno, da raje vse več ljudi boža svoje mobitele, kot da bi si privoščili rajcanje in sex, mnogo stvari se da početi diskretno, če človek zna, tako, da s svojim moraliziranjem raje ne komentirajte,….

Ce ma kera snapchat al pa karkol za seks al pa rajcanje v ljubljani lahko mi pise na jakamilosev2021

Strahopetec si. Slabič. Niti M od moškega. To si. Patološki psihodeformiranec.

Niti toliko te ni v hlačah, da bi šel bližje. Pa vem zakaj si tako prestrašen. Če bi že šel, bi se ti lahko ženske smejale v obraz, to bi pa precej bolelo. Celo življenje bi bolelo. Zato pa se s tem ne želiš soočiti in si ga mečeš na roke na 100-50 metrov.

Kot rečeno: “papak” si.

Metal sem si ga včeraj par metrov stran na roke pred dvema bejbama, ki sta se nasmihali. Potem sem spricnu.Nič me ni strah gozdni Joza ta moj fetis deliti z drugimi.

New Report

Close