Najdi forum

Sesut bioritm

No, men se je isti problem vleku leta in leta… Zdej se je vse spremenilo, v glavnem zaradi mojega tipčka, ker mi je tolk kul z njem v postelji (zaspat ali seksat ali se pogovarjat), da hodim spat definitivno z njem, enkrat do dveh. Se pa še vedno zgodi, da ko ne prespi pri meni, da ga zabluzim, ampak na srečo hitro spet padem not.
No, prva možnost je torej, da si najdeš dekle in narediš isto, kot jaz :)))))
Druga možnost je, da si renajdeš delo, kot so ti svetovali (starejši) udeleženci foruma, ki ne štekajo teh scen.
Tretja možnost pa je, da NE GREŠ POPOLDNE SPAT, se nekako preguraš do večera, padeš v posteljo in to disciplino poskušaš obdržati.
Te pa popolnoma štekam; meni je bilo super to, da sem ponoči imela MIR; lahko sem risala, chatala, se učila, delala karkoli V MIRU. Ampak zato sem zamudila marsikater lep dan. Zdaj mi jih je škoda.
zadnja možnost je, da se sprijazniš s svojim bioritmom in si poskušaš life urediti po njem. Verjemi, dosti je takih. Ostali sicer tega ne štekajo, ker so si postavili neke svoje norme o tem, kaj naj bi bil “normalen” bioritem. Ampak tega pač ni, kajne? Vsak je svojega bioritma kovač :)))

To ni nič tako hudega, da bi se zaradi tega sekiral. Si pač nočna ptica, ki oživi šele, ko se spusti mrak. Dokler si mlad in si to lahko privoščiš, si pač privošči. Saj med šolskim letom in kasneje, ko hodiš v službo se to kar samo malo uredi. Najbrž pa boš vedno bral, študiral in se pripravljal za naslednji dan pozno v noč, ker so tvoji možgani pač takrat bolj dojemljivi in najbrž nikoli ne boš ob petih zjutraj ves zadovoljen in svež. Nič hudega..

Jaz sem si kupla cd za sprostitev in vedno zaspim poleg, še predno je vaja končana. Poskusi.

I’m back! Sori, a prej nisem mogla…
Upam, da zdaj že normalno spiš in te fore, če ne, pa ti bo to prišlo kar prav: knjigi je naslov Kuharica za telo in dušo, napisala pa jo je Ica Sitarovasnik. Vaje za pretok energetskih poti so na strani 16, nekaj malega pa piše še na naslednji.

Lepo se imej & GOOD LUCK! Pa sporoči, kako in kaj, OK? 🙂
Pozdravček

Ne .. se vedno mi ni uspelo. En dan sem res sel spat ze ob 2h in se zbudil ob pol sestih amapk je blo naslednji dan ze spet vse po starem. Grem pa zle za app. 2 tedna na morje .. upam, da se bo tam uredil.

Hvala za pomoc in lepe zelje.

P.S.: Knjigo si bom pa res prebral.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close