Najdi forum

sestra ima fanta

Mlajša sestra (21 let) je začela hoditi z 12 let starejšim fantom, ki ga poznam že od prej. Njemu ne zaupam, saj se še živo spomnim, s katerimi je že hodil in kako se je hvalil, katere ženske je že “pof…”. Tip je tudi vsem razlagal, da si želi mlado punco (nedolžno), ki ima hišo ali vsaj parcelo, ki je študirana, … In zdaj moja sestra hodi z njim (in izpolnjuje vse njegove zahteve). Mene je strah, ker se bojim, da bo prizadeta in razočarana.

Prosim za pomoč pri obnašanju do nje in do njega. Zavedam se, da če bom proti zvezi, mi sestra ne bo zaupala in se bo še bolj navezala nanj. Vem tudi, da v času zaljubljenosti ne vidi vsega in zato nima smisla, da ji karkoli rečem, ker me ne bo poslušala. Jaz pa te zveze ne morem sprejeti in se tudi ne morem pretvarjati, da mi je všeč in da je vse v redu. Sestra čuti, da je nekaj narobe, ker je pogovor med nama zamrl, v bistvu se izogibam stika z njo. Sestra pravi, da pozna njegovo preteklost in da jo to ne moti. Domov hodi ob 5-ih zjutraj. Starši še ne vedo. Jaz imam fanta že 5 let.

Prosim za nasvet, saj sestri želim najboljše.

Spoštovana Natalija,
vaša sestra je polnoletna in zato v izbiri partnerja neodvisna.Dosti bolj, kot navajanje fantovih napak, ji boste koristili, če ji omogočite družbo njene starostne skupine v kateri od športnih dejavnosti.Tudi tam se bo odločala sama, le večjo izbiro bo imela.

New Report

Close