Najdi forum

Nažalost sem se prepoznala v opisanem…sem čustven vampir. tega se zavedam, probam delat na sebi, pa se stanje ne izboljšuje.

Pozdravljena jazkisem!

Vsak ima v sebi nekaj “vampirskih” lastnosti, ne gre za nekaj, kar je povsem drugačno, gre le za to, da so pri tistih, ki jih avtor imenuje vampirji nekatere lastnosti poudarjene in to dela velike težave vsem naokoli pa tudi samemu vampirju.

Ali gre tudi pri tebi za tako poudarjene lastnosti je bolje, da posvetuješ s kakšnim izkušenim terapevtom. Načeloma velja, da tisti, ki so res vampirji vredni svojega imena večinoma menijo, da z njimi ni nič narobe, da bi se morala zgolj okolica spremeniti in že to, da prepoznaš in iščeš rešitve kaže na to, da morda nisi tako zelo vampirska kot meniš ali pa sploh ne.

Svoje “napake”, težavne in problematične lastnosti težko spreminjamo, vampirske pa so še posebej trdovratne. Zato je super če se čimbolj izobraziš in še bolj, da poiščeš kakšno pomoč. Gre hitreje in lažje. V vsakem primeru pa to ni hitra ali lahka pot, je pa na koncu precejšna nagrada. Boljše razumevanje in srejemanje sebe in boljši odnosi z drugimi.

GittaAna

Pozdravljeni,
mene pa zanima ali veste kaj o tem kako delujejo “na daljavo”? Ali je to sploh možno? Moj vampir mi je večkrat omenil, da če na nekoga (kot njegova izkušnja) dovolj dolgo in intenzivno misli se bo odzval…. In to pravzaprav tudi počne. Ko se odloči za nekoga (pač se spomni na nekoga za katerega ve, da bi lahko imel neko korist) ves čas misli nanj, vsak dan, večkrat, zjutraj, zvečer, skratka si vzame čas… in ponavadi se res izkaže, da se ta človek prej ali slej javi (pokliče, pošlje sporočilo…)…. Večkrat se zgodi, da tudi jaz začutim, da presneto intenzivno misli name ( predvsem če sva skregana)…. in dobim občutek da ga moram poklicati…
Prosim za kakšno res realno mnenje :)))

Kar se tiče delovanja na daljavo.

Ne glede na to, kako intenzivno bom sama razmišljala o mojih prijateljih ali znancih, me bo slej ko prej kdo od njih poklical, ker se prijatelji in znanci pač kličejo. Tisti, s katerimi imam čustveno bolj intenzivni odnos še pogosteje.

Kar se tiče občutka, da ga morate poklicati vi:
Če si z nekom v čustvenem odnosu, še posebej če je viharen, potem bolj pogosto misliš nanj. Če pa si skregan se zna zgoditi, da tako eden kot drugi intenzivno razmišlja o drugem in pogosto se tudi meša občutek (čutim, da misli name) , z željo ( žeim si, da bi mislil name).

Seveda so tudi globoki čustveni odnosi, kjer se partnerja čutita tudi intiutivno, vendar to kar opisujete je bolj podobno obsedenosti drug z drugim iz različnih razlogovo, kot pa globok, zdrav in tudi intuitiven odnos.

Občutek, da moraš nekoga poklicati ( še posebej, če si z njim skregan) pa je meni bolj podoben hrepenneju po zapolnjevanju praznine, četudi ta praznina nastane s tem, ko se odmakneš od nekoga, ki sploh ni zdrav zate.

Takšno je pač moje mišljenje, morda bo imel kdo drug kaj drugega pripomniti.

GittaAna

GittaAna

Na daljavo se da vplivati na ljudi. res. Pomembno je, da se ob “nenadni” želji po njem vprašate ali je to vaša želja ali njegova. Poslušeti se je potrebno naučiti intuicijo.
To je delo- neprekinjeno delo na sebi. PRav tako kot on vpliva na vasj, lahko tudi vi vplivate nanj.

Tole res drži!

Tudi sama sem se prepoznala in res tudi mislila, da se morajo drugi spremeniti, imela pa sem res do sedaj vse partnerje vampirje in so me tudi oni dobesedno na kant spravili. Sedaj sem se jih sama hotela rešit pa sem opazila, da sem sama ena izmed njih. Res trpim sama in tudi oni so očitno trpeli. Upam pa, da bom kmalu našla kakšno pomoč ker si trenutno ne morem finančno tega privoščiti. Zanima pa me če kdo ve za koga ki bi lahko podal bolj točno mnenje, ker sama sem delala test in sem imela od 24tih kar 15 resničnih trditev. :/ Hvala

Poznam čustvenega vampirja, dihala sem z njim, za njega, ob njem, v njem,…. ampak on tega ne ve, nikoli ni vedel in tudi, če mu v glavo povem, še vedno ne bo vedel. Mislim, da se noben čustveni vampir tega ne zaveda. Mislim, da sebe tak človek enostavno ne dojema na tak način, zato mislim, da tem nekaj v zgornjih postih ne bi smeli dopustiti, da si o sebi ustvarjajo napačno sliko in mnenje.

Z lepimi pozdravi

Če se porodi želja v tebi, je gotovo želja tvoja. Če pa je hkrati tudi njegova, pa lahko zveš šele takrat, ko to osebo pokličeš. Če ti pove po pravici. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close