Najdi forum

Mogoče sta pa vidva smao malo preveč vsiljiva ali pa delujeta čudaška in vama vsaka raje reče, da je vezana. Da ima mir. Ker to, da je večina vezanih, niti slučajno ni res.

Sem moškega spola. Nič mi nisi stopil na rep, odprl si temo in debatiramo. Povej po pravici, ali sploh hodiš kaj na kakšne aktivnosti, pa ne na razstave, recimo kakšno prostovoljno delo, tečaji in podobne zadeve, imaš sploh kakšno mešano družbo? Ker sori, mene ne prepričajo argumenti stila, da ti zunaj folk opazuješ. Če si bolj samotar in nimaš neke družbe, niti nobenih aktivnosti, so tvoje ugotovitve bolj tako.

Pa še nekaj je. Pišeta, kot da je imeti partnerja človekova naravna pravica. V bistvu ni. Avtor piše, da je star 30, živi doma, brez službe, brez avta. nekih zanimivih hobijev tudi ne omenja, bolj samotarski tip človeka. V bistvu je na mestu vprašanje, kaj naj si punca sploh počne z nekom takim, ki za nameček še samske ženske, ki mu prečkajo pot, razglaša za šitrobo. Fantje, treba bo malo pred svojim pragom pomest, ne pa samo pavšalno , kako ni samskih punc. Svetujem delo na sebi, čimprej najti vir lastnih dohodkov. Večina deklet dela, če drugo ne, so kakšne kelnarce ali kaj podobnega. In ena, ki dela, ne bo zraven sebe geldala 30-letnika brez službe.

Meni dekleta ne rečejo “imam fanta”, ampak to čez čas izvem iz pogovora, tko mimogrede, ko v družbi še drugih pripoveduje npr. kje je bila. Z mano nič narobe, če bi to rada povedla. Jaz imam svojevrstne hobije, ki nekatera dekleta zanimajo, druge pač ne. Pa ne mislim it z vsako, marsikaj je samskega kar mene ne zanima. Imam svoje standarde in vztrajam pri njih.

Tudi dekleta imajo svoje, ki jim ti zgleda ne ustrezaš, zato si pač samski. To neko bahanje, kako imaš standarde, je malo mimo, ko se hkrati pritožuješ nad pomanjkanjem.

@Nesmisli, se ti ne zdi, da malo preveč posplošuješ? Različna dekleta imajo različne želje in pričakovanja od partnerja, zato bi jaz raje rekel, da še nisem srečal prave, kot da ne ustrezam nobenim standardom. Ne smem kaj posebnega reči, kajti Rusi pravijo “ne hvali dneva pred nočjo”, ampak človeku se po naključju lahko zgodi marsikaj lepega.

Aha, zdaj obračaš ploščo. Zgoraj si trdil, da je večina kvalitetnih deklet v vezi, zdaj naenkrat poznaš veliko samskih. Torej raje napiši pošteno, da ne srečaš nobene, s katero bi se zaštekal, ne pa da se zapletaš v neke teorije, kako samskih itak ni.

Ma saj pravim, tisto kar srečam je povečini oddano, kar seveda ne pomeni, da samskih ni. Mogoče sem se narobe izrazil. Obstaja kar nekaj uspešnih in inteligentnih deklet, ki so samske, ampak jih je težko najti, kajti ne hodijo veliko naokoli. V tem primeru moraš imeti srečo, moraš pa tudi imeti kaj za ponuditi. Če si npr. šofer tovornjaka ali plinski varilec, potem lahko pozabiš na njih. Jaz imam na srečo dovolj visoko izobrazbo in stopnjo intelektualnega razvoja.

Tudi če je oddana, ni za vedno. Če ste dali razpon 20 do 30, to je ogromna razlika. redkokatera 20-letnica išče nekaj za celo življenje. Če ji boš dovolj všeč, bo še tipa zaradi tebe pustila. Bodimo malo praktični, to se dogaja. Če ji pa nisi všeč oz. ne vidi neke dodane vrednosti, ki naj bi jo ti prinesel v njen lajf, si bo pa magari izmislila, da ni samska, samo da ima mir.

Sem tekom zadnjih nekaj let kontaktiral nekaj samskih žensk tukaj, pa ni z nobeno nič bilo. Če si domača v teh stvareh, zakaj ne svetuješ tem samskim ženskam, ki se sprašujejo kje koga najti?
Nisem popoln, niti nisem nikjer to omenjal. Vsaj nisem usekan v glavo za razliko od teh, ki sem jih spoznal preko oglasa.

Si takoj, že prvo noč imela streho nad glavo? Koliko je stala nočitev? Kam v tujino si šla, če ni skrivnost? :-)[/quote

Ja hostel prvo noc in prvih par tednov, pa ni skrivnost….sem na Irskem 🙂

Kje se giblješ, da srečaš toliko samskih deklet?

Ne vem zakaj se je nama (jaz in Yugo) zdelo, da si ženska. Mogoče stil pisanja?
Ravno pred nekaj urami sem bil na, recimo temu izletu v 20 km oddaljenem kraju. Kar sem tam videl ljudi, sta bila dva parčka (vsi stari okoli 20 let), en kolesar in dva naključna mimoidoča. Torej sta dekleti že bili oddani.
Pa občasno sem aktiven kot prostovoljec v društvu, toda tam ni možnosti spoznavanja deklet, ker jih ni.
Praviš, da so moje ugotovitve bolj tako. Človek, hodim z odprtimi očmi po svetu in vsaj danes nisem nikjer videl deklet, ki bi bile same. Od 7 deklet kolikor sem jih danes videl, je le ena bila sama.

Zaenkrat sem brezposelen, toda iščem službo. Bil na kar nekaj razgovorih, nekaj jih je reklo da me bodo kontaktirali, na nekaj jih bom še šel. Še v januarju sem delal na terenu.
Pa ne vem zakaj te tako boli, ko napišem da kar sem srečal samskih deklet, so vse bile šitroba. Zato ker so šitroba, usekane v glavo in so posledično samske. Naj ti za vsako napišem, kako je izgledalo?

Še nekaj vprašanj zate: koliko si star? Si samski ali oddan? Imaš zaposlitev, vir dohodka?

Hja, 20 ali 30 let, dejstvo je da so v zvezah, so torej našle. Za razliko od tistih samskih, ki imajo za seboj propadle zveze ali celo nikoli imele fanta. Se je hitro pokazalo, zakaj je tako.

KOliko si plačala na noč/mesec?

Te debate nimamo prvič, bila je na sporedu že v sosednjem poforumu, takih vprašanj nisem zasledil le enkrat, relevantni odgovori so bili že podani ( tudi s strani drugih), ter ostali, sklepam, neizkoriščeni. Res se mi ne da odgovarjati na vedno ista vprašanja, ker se nekdo nikamor ne premakne v lajfu in bi vedno iste debate premleval, pri tem pa za nameček še uporablja tipične obrambne mehanizme. veliko sreče v lajfu, potreboval jo boš.

Ne spremljam celotnega foruma, zato se priporočam za povezavo do drugih tem, ki jih omenjaš. 😉

Pa če še odgovoriš na vprašanja: koliko si star? Si samski ali oddan? Imaš zaposlitev, vir dohodka?

Sicer je objava že kar stara, ampak me je nekaj neutemeljenih odgovorov znižalo vrelišče in upam, da te vseeno doseže.

Definicija propalice je moralno propadel človek (SSKJ). Naslednjič si resno raje objektivne razlage vsakršne skrbi poglej, preden se spustiš na nek beden forum.

V takem času smo bili vsi ujetniki razmer. Tudi sama nisem imela službe, res pa je da sem bila izjemno proaktivna. Sprejela sem službo v proizvodnji in bila zadovoljna – služila sem si svoj denar in dala sem res vse od sebe. V meni so dobri ljudje prepoznali potencial. Kasneje sem napredovala na zelo lepo delovno mesto, ki mi je res pisano na kožo. Nisem pričakovala, da se vse lahko tako hitro odvije.

S tem, ko ni bilo služb, tudi ni bilo možnosti za osamosvojitev. Upam, da se ti je življenje odpeljalo v pravo smer.

Splošno in jedrnato povedano… Vsak je sam odgovoren za svoje življenje. Možgani nam niso dani zato, da bi se zanašali na tuja mnenja, ampak da bi jih samostojno uporabljali in tako gradili svoje življenje in morda tudi posredno dobro vplivali na svojo okolico.
Če želiš ostati, kar ti sam domnevaš, da je “propalica”, je v tvojih rokah. Vsak je pa vreden dostojnega življenja, ampak si ga mora tudi ustvariti. Ne računaj na druge, računaš lahko samo nase.

Meni so tudi marsikaj govorili, ker so me želeli že od majhnega načrtno psihološko uničiti. Starši me pred takimi psihopati niso branili, ampak sem se morala sama postaviti na noge. Ker sem bila zaradi takih stvari zelo nesamozavestna in depresivna, razpadla oseba, so tudi določeni deli mojega življenja obstali. Prvo sem morala zakrpati te dele sebe, potem pa sem zgradila neko osnovo za samozavest. Sem imela pa vedno svoj denar, čeprav so me psihopati tudi tukaj hoteli dotolči, da sem “propalica”, pa to ni bilo res in še danes ni. Moški, ki sem jim bila všeč, so me hoteli izkoristiti in ker se na koncu nisem pustila, sem bila deležna še poniževanja. Nikogar, razen nekaj iskrenih in dobrih prijateljev, nisem imela, ki bi me imel rad tako, da bi mi to izkazoval (starši so tukaj popolnoma pogoreli). Odločila sem se, da če je temu tako, pa naj bo, ampak da ne bom propadla in ne bom dopustila, da me pohodijo.

In nisem. Ko sem sklenila, da ne bom več iskala fanta in se v celoti posvetila sebi, svoji samozavesti in grajenju svojega življenja, sva se našla. Danes sem poročena, z dobro službo, z urejenim stanovanjem, v pričakovanju. Dobila sem res odličnega sopotnika in veseliva se grajenja življenja skupaj. Imam mnogo načrtov, izpeljati jih bo morda možno samo nekaj. Eden teh je zagotovo, da spodbujam druge, da prevzamejo odgovornost za svoje življenje in razmišljajo s svojo glavo.

Vztrajnost in vrednote. Srečno!

Slučajno najdem to temo in vidim, da je manj kot 1 mesec nazaj nekdo pisal. Kratek update: avgusta 2016 sem našel zaposlitev, kupil prvi avto in se preselil na svoje (najem). Z dekletom sva pa še vedno na isti točki. Na trenutke niti ne kaže najbolj obetavno, sedaj si že nekaj dni sploh nisva pisala. Konec junija mi je še dala vedeti, da ostaja odprta možnost da se morda nekega dne razideva.

Torej kje spoznavati ženske, če z njimi sploh nimaš stikov, nimaš niti ene prijateljice? Drugega kot hitri zmenki mi ne pade na pamet, pa še ti se kot kaže odvijajo le v Ljubljani? To da najdeš nekoga, ko več ne iščeš se mi je zgodilo samo enkrat, pa še to preko interneta.

Prijatelj, odlično si začel!
Z zavedanjem točke v svojem življenju.
Imaš dve opciji;
Zamisli, da vendar gledaš sive oblake..
In naslednji dan so isti, in dan kasneje isti.
Očitno bi ti bilo dolgočasno gledat iste oblake vsak dan, ja? Ja.

Ali gledaš iste oblake in vegetiraš ali narediš premik.

Želiš spremembo?
Pomisli, kaj ti je všeč.
Začni z malimi stvarmi, dejavnostmi.

Sprehod, knjiga, skodelica okusne kave, jed, kino, obleka..pojdi v salon pogledat za avto, ki ti je všeč. Pokukaj na nepremičnine, katero stanovanje se ti dopade..
Začel si z fokusom na kaj hočeš!
Kaj NOČEŠ ni več na jedilniku.

Ok, želje prihajajo na plan..potrebuješ denar.
Klasična služba je ena zadeva; kaj znaš delat in kaj si se pripravljen naučiti.
Poglej za podjetjem, kjer se vidiš ustvarjati, delati.
In ko ga najdeš, POKLIČI kadrovsko ali v pisarno direktorja in povej, kdo si, da ti je podjetje všeč, da bi z tvojim delom pridobili..boljšo kakovost, hitrejšo izvedbo, pozitivno v ekipi…

Vsak vodja ŽELI spoznati takšnega človeka, ki se zaveda, da investira 1/3 svojega življenja v službi.
Ni zaposleni ampak ČLAN DRUŽINE.

Druga varianta je težja; mrežni marketing.
Imaš popolnoma proste roke in edino, kar je potrebno za uspeh je delo, delo, delo..
Akviziterstvo? Je lažje da prodajaš svoj izdelek znanim in neznanim ljudem ali da si plačan po učinku za neko firmo?
Isto je! Le pri prvem gradiš bazo svojih uporabnikov, strank, ki ti ZAUPAJO. In najlepše je, da se bo nekdo videl v tem in bosta Team, ki se širi in širi.

PS: mreža so znanci in neznanci, marketing je VSE kar delimo z njimi.

V tem primeru smo MI tvoja mreža ljudi, katero sprašuješ ali si Propalica.
Štekaš? REKLAMIRAŠ SE BREZ PLAČILA!

Ženske, prijatelji…
Ok, ljudje se družimo z ljudmi, ki so veseli, pozitivni, delovni..nekaj več.
Želiš žensko? Bi se TI zaljubil vase?
NE NI ODGOVOR! Odgovor je, všeč bi si bil tak in tak.
In začneš; telovadba, hoja, knige..začneš živeti in se zaljubljeni VASE. Tako bo ženska prišla SAMA do tebe in te..vzela.

Zavedaj se, da vse JE ZUNAJ.

Vse je odvisno od TRENUTKA.

Propalica je samo slab izgovor za NEAKTIVNOST.

Zapomni si, da je vse kot boomerang; kar daješ, to dobiš.
V lajfu pač je tako. Zasedel seme v katerega verjameš in samo bo rodilo.

Le pogumno naprej!!!

Update: s punco sva se 2. januarja sporazumno razšla. Zaenkrat sem v iskanju nove zaposlitve, pa pred kratkim sem se registriral na portalu za spoznavanje.

New Report

Close