Najdi forum

seks z majhno punco

hi.

imam problem. namreč s svojo punco hodim ze kar nekaj casa in mislim, da se priblizuje cas, ko bo treba skocit med rjuhe. ampak ona je velika…ne vem, ce ima meter petinpetdeset centimetrov, jaz pa kar mogocnih 182. kaj ce se zgodi, da bova hotla seksat stoje?!al pa leze?!

hvala
cau

ja nc nau bosta pac sexala ane:)..velikost tle nima veze:) uzivejta LP

Moj bivši je bil visok 196 cm, jaz pa 165, pa ni bilo problema.

to pomoje sploh ni problem. če se mata rada se bosta že znašla, inovativnost pa to 🙂

jaz poznam tud dva, ki imata podobno velikostno razliko kot vidva, le da sta oba po 10 cm vecja, pa kokr jest vem nimata problemov… 🙂

Ko bosta hotela stoje, si bo ona obula čevlje z visokimi petami (kar je extra sexi), in boš videl, da ne bo problema!

popek pride vedno na popek

” U pojstli se use zgliha”….Za stoje bosta pa tut najdla najbolšo varianto ne glede na velikost…Ta tle res ni bistvenga pomena…

Se strinajm z ostalimi..tud jest sem majhna 154cm..in imam fanta velikega ok 178cm pa nimava problemov …vse je normalno..bosta pa izbrala položaj kakor bosta pač lahko…velikost pri sexu ni noben problem pri sexu..malce eksperimentirajta..in bosta videla da bosta našla rešitev…uživajta!

Ma kaj se sploh sekiraš?? Sam sem visok 198cm, sexal sem pa z deklico, ki mislim da je še malo manjša od tebe. Pa misliš da sva se vpraševala predtem če bo šlo? Ojoj….pa še kako je šlo. In da ti po pravici povem imam rajši manjše punce, saj so dosti bolj vodljive (navadno so tudi lažje), tako da tudi stoje ne bo problem. Čevlji z visoko peto so nepotrebni. Ti jo samo natakni na korenjaka, nasloni na steno, pa bo. V postelji pa takoalitako ne bo problema, razen če jo boš odzadaj, boš verjetno ti imel razmaknjene noge ona pa skupaj……nekaterim puncam je pa celo to bolj všeč.

Pa lep pozdrav in obilo uspeha…..

POZDRAVLJEN!!
Mislm too much, pro delas diskriminacijo!! Kaj mislš da me če smo manjše slabše???Sam tu ti povem da v majhnih flaškah je veliko strupa!!

mej se

Uhh….kako sem lahko tako mimo pihnil….mislil sem napisati, da je bila še manjša od TVOJE ne pa od TEBE.
Se pravi skoraj pol metra razlike!!

pa drek za analizo je tudi v majhnih flaškah…..

Bos ze zmogu nekako! pa veliko uzitkov!!
lp!
Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close