Najdi forum

Seks na žurih

Ne – 1.del reklame pokaže svizca, ki zavije čokolado, 2.del pa tipa, ki eni ženski to pove in ga ona posluša, potem se z nekom spogleda in zavije z očmi…kao “ne ti meni….”

Dej no, a reeeeees?
Men pa le ne gre iz glave tist taluštkan pes, ko nese kanglco mleka od taplave krave. HJa, ampak to je še takrat, ko delajo “milko”, svizec jo pa pakira, ne? Pol, tist naprej, mi pa ni blo zanimiv. Najbl zanimiv je sama pridelava! Kdo bi si mislu, da to dobrotko, delajo žvalce!! Pa tko dobra je! Uh, Švicarji so ga pa polomil, ko so vsem izdal recept za dobro čokoladko. Zdaj bo lahk vsak delal “milko” k ma psa, edin ne vem, kje bi se dal dobit enga svizca. Morbit pr Mrcatori, sej pravjo, da tm dobiš vse.
Splačal bi se poskust!

Jaz pa mislim,da je to čist možno men se je zgodil neki podobnega,ko…ops že spet nakladam,,,,

Urša, ta taluštkan pes je bernski planšarski pes in je res ful luštkan in zadnje čase so pr ns tut zlo popularni. Za svizca pejt pa v zoo vprašat. Mogoče ga majo kakšnga odveč pa ti ga dajo. Sam morš upoštevat kolektivno pogodbo, če se mislš lotit tega posla. A veš, tut živali majo pravice do malce in 8 urnega delavnika, in regresa pa ne vem česa vse. Tko da je za premislt.

se mi zdi da sm to že nekje prebrau

Tavelk Boglonaj! Uh, polepšu si mi dan!

A mislš ti, k vidm, da se dobr spoznaš na te rči, da se je treba tud na občin prjavt, da bomo delal Milko? Morm tud mobita kupt?
Kva pa makina? A mislš, da morjo žvalce “delovno obleko pa obutev”, pa zaščitna očala (k je nevarnu delu) same preskrbet, al mi? Koku pa plačt nadure?
Uh, kva pa tafrjolčasta kravca? Mora bit mlek sam od take? Od naše Liske nej dobr? Bogvedi, če ne bi mel pol kakšne prebavne
motne?

Ej, sj teh prašajn je tulk! Ni se treba nč martrat odguvort. Bomo kar začel. Pol pa kar bude, bude. Taku je tud reku en prjatu, k je šu u Lublano v tako oštarijo, ku hodjo not sam mošk, ku ne marajo babnc.

Ajd, bok!

men je pa ta dogodivscina vsec-od anite- k bi blo vsaj res. jst bi tut. resno. mene take stvari rajcajo.

Si to napisal-a ti mala Anitka?????!!!!!!!

Tukaj na Krfu je tako obupno vroce, da sem se prisla ohladit v INTERNET CAFE.
Posteno sem se nasmejala vasim domislicam……

VROC POZDRAV VSEM
O seksu pa: IGRAJTE SE VARNO

Ja pa je un ta lep pes! Bernski planšar, Urša že zna dobr opazovat! 😉

ne, nisem anitka.

če je bilo tisto sploh namenjeno meni, vejica je iz mene, zato sklepam da.

Res ne razumem, zakaj ste tolk skeptični do omenjene zgodbice. A mislite, da se to res ni moglo zgodit.
Da me ne bo še kdo obtožu, da sem avtorica 🙂

Absolutno ne verjamem, da bi šel kdo na žur, potem pa bi bil utrujen in šel malo spat! Sam, kot je menda hotela Mala Anita…Lepo te prosim!!!

TOLE Ne vem kaj je bilo z mano, vendar ko sem malo prišla k sebi, sem z grozo opazila, da si z roko drgnem mucko. MAL čudn! haloo v kak šok pa padeš

Soory folk sam jst bi nekaj pripomnil, me noram molčat o tem..
Večkrat ko obiščem te strani, ni ravno pogosto, se te strani spreminjajo v navadne
erotične strani, kjer se zbirajo samo prepotentnezi in si kar nekaj izmišlujejo v zvezi s sexom čeprav, še sexali niso. Ti tipi so taki, da če bi krave nosile nedrčke še joškov nebi videlim, kaj pa……..

Soory tak občutek sm dobil…..
pa brez zamire
bye

Hja, to zna biti problem, ker se je sama s sabo znašla v hudem paradoxalnem obratno-sorazmernem stanju. :))))

BOBO, verjetno imaš prav ampak s tem se moraš nekako sprijazniti!. Kaj ni lepo da tudi taki tipi povedo svoje “težave?” Naj tudi oni-ali še bolje ONE veselo živijo.

Hja in tema ima kar 37 postov 😉

Hallllloooooooo? Ti bi bla primerna za pisanje kakšnih erotičnih zgodbic!

Anita!
Pred spanjem ne kaditi TRAVE pa bo.

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close