Najdi forum

Seks na žurih

A kaj seksate na žurih, počnete to skrito pred očmi ostalih ali se ne sekirate, če kdo vidi?

Meni se je pripetila ena čudna izkušnja. Bila sem na žuru pri prijateljici in ker sem bila utrujena, sem šla v njeno sobo, da se malo uležem. Ko sem odprla vrata, sem tam našla eno punco in fanta, ki sta porivala. Full mi je bilo nerodno in sem ostala kot okamenela. Onadva sta me opazila, vendar se nista dala motiti.Ne vem kaj je bilo z mano, vendar ko sem malo prišla k sebi, sem z grozo opazila, da si z roko drgnem mucko. Najraje bi se udrla v zemljo, po drugi strani pa sem bila full vzburjena. Tip in punca nista več porivala, ampak sta gledala mene. Tip je prišel od zadaj do mene, mi potegnil hlačke dol in mi ga potisnil noter ter me začel natepavati. To je bil moj naboljši seks do sedaj, vendar ko je končal sem se hitro oblekla (hlačke) in zbežala domov. Od takrat se privat žurov izogibam, po drugi strani pa me vleče, da bi izkušnjo ponovila.

in potem svizec zavije…

da tudi jst se pridružujem mnenju vojka

kdo se pa ne pridružuje…

mislm da je tole moška pisava

ja ja ja
ha ha ha

ma kaj kaj boljšega se ne upaš spomnit????

beri raje erotične zgodbice…….

:))))))))))

kam bi pa prišli brez domišljije?

:))))))

Ja ampak ta ma bl mau domišlije

Ko smo bili še šolarji, smo radi v Slogo zahajali, pa približno iste bedarije razvlečene na uro in pol gledali. (pa še vsega niso pokazali zapovrh)

Hm, hm, a gre to danes med mladimi v Sloveniji kar takole? Včasih je babica pripovedovala, da se takole, eden čez drugega, parijo zajci. Ja koliko si pa stara, MALA Anita? A si že kdaj slišala za AIDS, gonorejo, sifilis? Moraš biti pa res še zeloooo mlada, če si lahko v današnjih časih še vedno tako neodgovorna in naivna!
Mar je današnja mladina res tako nerazgledana in samovšečna, da mislijo, da so najbolj pametni in že kar odrasli, če se grejo igrice “očita pa mamice”?

Morda pa gledaš “filme za odrasle”, pa ti dela domišljija, kot menijo drugi? Je fino, če si predstavljaš, da imaš glavno vlogo?

Ne vem, kaj naj si mislim ob takem pisanju.

Urša, a ne vidiš, da so vsi tvoji predhodniki mnenja, da gre za fantazijo…?!

In kaj misliš ti, da je mislila Mala Anita?

mogoče ji pa gre tako slabo, da je bila prisiljena to napisat in potešit samo sebe:))))))))

HARD! 🙂

Zdej pa ne duha ne sluha več o Mali Aniti
Anita a se boš še kaj javla?

Definitivno to ni resno vprašanje, diši po moškemu in to starejšemu.
Sploh če niste še opazili, se tukaj po teh vprašanjih pase en starejši moški, ki velikokrat odgovarja na vprašanja, če pa ni primernega, ga pa on postavi seveda pod ženskim imenom in potem sam še odgovarja (ima dva nicka in dva različna maila). Ne več nasedat preveč očitnim traparijam!

Mislil/a, kar je napisal/a, a samo mislila! To, da svizec zavije čokolado, je pa iz reklame za Milka čokolado….

Bejš no! Pa ne, da je to tist talep pes, k nese kanglco ….

hey Miha kdo bi pa lahk to bil? oz. ker je drugi nick?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close