Najdi forum

seks in starši

Starši vejo, da seksate? Kje to počenjate- pri tebi doma, pri njej/njemu doma?
Vam ni nekoliko nelagodno, če sta preglasna?
Se s starši o tem pogovarjate?

Moji starsi imajo eno fixno idejo in sicer – preden nimas sluzbe in ostalo nimas kej sexam! HALO!! Stara sem pa 22 let, in se se vedno na tak nacin pogovarjajo z mano. Da bi lahko kdaj prespala pri fantu – ni sans. Groza! Sej se mi tud ne da o tem kregat z njimi, ker vem da ne bi nic dosegla.
V glavnem, ce kej pocneva s fantom je to vedno pri njemu doma, NIKOLI pri meni (razen ce so kje na morju, samo to se malkrat zgodi).
Glasna nisava, tko da s tem nimava probleme.

Anina midve sva cist na istem. Jst bom kmalu 22. Mojim se tud skor strga ce recem, da bom prespala drugje (to da seksam pomoje niti ne vesta – pustimo detajle). Vem da ce bi imela fanta, da mi ne bi pustila da bi bila nekaj dni pri njemu. Onadva sta pa tud skoz doma, tako da si ne morem privosciti da bi fanta pripeljala domov. V hisi se cist prevec slisi, ce kdo “razgraja” 😉

Starši vedo, nimajo nič proti, tudi če si beybo pripeljem domov. Še s fotrom sem se pogovarjal, ko sem prvič 🙂 Glasni pa nismo preveč, odvisno, če je mama doma al ne 🙂

S fantom fodim že pet let. Na začetku sem tudi jaz imela podobne probleme, tako da mi starši niso zaupali. Ampak s časoma, ko bolje spoznajo partnerja, pride tudi večje zaupanje in nehajo težit. Še vedno pa ne vem, zakaj starši mislijo da otroci nastanejo le ponoči…

S tem res nimam problemov, saj sem zacela studirati v Ljubljani, mama je pa ostala dalec 120 km stran.. pa tudi drugace je zelo liberalna, saj pravi, da sem ze dovolj stara in znam razmisljati s svojo glavo.. Tudi nikoli mi ni prepovdovala sexa, niti omenila mi ni tega. Celo sama sem se zelo pozno odlocila za spolno zivljenje. Morda celo tudi zaradi tega, ker mi noben ni tezil.
Ne razumem pa starsev ki izvajajo taksen pritisk nad svojimi otroci, kot da bi bil to ne vem kaksen greh.. Halo , saj smo v 21 stoletju, mediji nas zasipajo z novimi informaciji o zasciti o boleznih , vem, da zgleda se vedno premalo, vendar je itak vseeno, ce tega starsi ne dovolijo, otroci to pocnejo na skrivaj, nikoli pa se ne podredijo starsem , da pac ne bi imeli spolnih odnosov..
Mislim da vsaka prepoved se bolj vspodbuja zeljo!

Midva s fantom ze od vsega zacetka spiva drug pri drugem, to pa predvsem zato, ker je on iz Lj, jaz pa iz Mb. Sicer pa s starši nikoli nisem imela problemov glede tega. Vseeno se mi zdi bolje doma, kot pa v avtu, čeprav tud tam kdaj paše

Zdravo!

takoj ko sem videla vaš oglas na slowwwenii, sem vam mogla odpisat. Lepo da se vsaj eden ukvarja z nami.

Jaz se s svojimi starsi ne pogovarjam o sexu. Naj vam razjasnim, stara sem 18 let, resnega fanta imam 1,3 leta in je bil moj prvi. Prvič sva sexala pri meni, zdaj pa kakor je. Če sva pri njemu je vseeno saj starši nikoli ne hodijo v sobo, pri men je pa drugač, ker mat vedno uleti takrat ko ni treba.
Ko pa je videla, da mam kontracepcijske tablete je čist znorela. Takrat sem bila stara 17 let. Napadla me je kaj se grem, da sem ful premlada in tiste stare tipične fore. sej veste kaj mislim! Drugače pa je vse ok.

Pohvale strani!

Ne vejo da seksava 🙂 ampak predvidevajo

ja pri meni je tako da s punco sexava ali pri meni ali pri njej starsi mi ne tezijo saj sem star 24 let pri njej tudi ne ceprav je stara 18 let le tast ji je rekel da naj nebi vplivalo to slucajno na solo (slabsi uspeh) drugace sexava povsod v postelji,mizi,ob steni na avtu v gozdu skratka vam povem da je noro (zenski moras predlat zmeraj nekaj novega to si zeli vsaka in iz izkusenj povem da te ima veliko rajsi)

ja pri meni je tako da s punco sexava ali pri meni ali pri njej starsi mi ne tezijo saj sem star 24 let pri njej tudi ne ceprav je stara 18 let le tast ji je rekel da naj nebi vplivalo to slucajno na solo (slabsi uspeh) drugace sexava povsod v postelji,mizi,ob steni na avtu v gozdu meni je zelo vsec ce je zenska glasna z vecjim uzitkom sexam pa se dlje mi stoji skratka vam povem da je noro (zenski moras predlat zmeraj nekaj novega to si zeli vsaka in iz izkusenj povem da te ima veliko rajsi)Katja je pisal/pisala:
>
> Starši vejo, da seksate? Kje to počenjate- pri tebi doma, pri
> njej/njemu doma?
> Vam ni nekoliko nelagodno, če sta preglasna?
> Se s starši o tem pogovarjate?

V sobi, avtu, plaži, drugem stanovanju!!! Vsekakor vejo, samo ne vidijo in ne slišijo, zakaj pa bi!!!

Jst doma nimam s starsi nobenih problemov o seksu. Moram rečt da so starsi ki bi si jih zazelelo veliko otrok. Ce s punco kej nameravama pocnema to pr men pri njej bols da ne ker ne vem kaj bi blo pol. Ce hocma bit bol glasna si prizgeva kako bobro musko al pa vklopim na vivo in dam naglas. Če pa se slucajno naredi da to pozabma in to mami slis, nama ko naju vid samo rece “sem mislila da se bo strop zrušu!” tako da jst s tem doma nimam problemov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close