Najdi forum

Moj dober namen, da bom letos posejala v februarju semena paprik, cvetače, morda jajčevce,paradižnik se je izjalovil. Smo že marca, pri meni pa še ni nič. Nekaj je kriv prehlad, naprava novih sušilnih ometov v kleti, nekaj smučarija….pa ne bi krivde valila s sebe….mislim pa, da bom ta vikend nadoknadila…Ste vi bolj “pridni”?
Lepe dneve!

Ne morem se ravno hvalit, no. Če paradižnika ne bi pri nas sejal mož, ga tudi še ne bi imeli v zemlji. Druge stvari pa jaz kar kupim, sadike seveda. ker gre samo za nekaj sadik vsakega, mi to finančno znese. Kar se paradižnika tiče, pa bi bilo to predrago. Posadimo namreč cca. 50 sadik.
deka

Se strinjam – jaz sem običajno kupila cca 40 paradižnikov različnih vrst, pa vsaj 50 paprik, 10 malancan, zgodnjo cvetačo-cca 10 kom, ostalo pa sejem direktno v vrt – od kumar, bučk, stročji fižol od konca maja do začetka avgusta (v vsaj petih zamikih)….in ……Letos moram na lov za sadike artičok. Baje se dajo kupit….lov se bo pričel v sredini aprila..( maja lahko gredo ven) …komaj čakam……

New Report

Close