Še zadnjič v slovo
Veš kaj scorpio,s takšnimi kot si ti je treba delati samo s trdo roko! Potem se pa neha tole tvoje nakladanje! Jaz sem šele danes prišel sem gor in kar ne morem verjeti 13.6.10.nosi datum tvoje prvo pismo! Človek že 4 mesece tule gor sediš in moriš ljudi ! potem si pa še drzneš predlagati,če ti kdo pusti svoj mail.HALLOOO!!!!!! Upam,da se ne najde kak revež,ker bo potem tvoj suženj!
In še nekaj:večina ljudi na tem planetu,dela zato da lahko preživi,da imajo osnovno socialno varnost,ne pa zato,ker bi skakali od veselja vsak dan,ko je treba iti na delovno mesto! In ne čakajo,da bodo nekega dne dobili idealno delo!
Se mi pa smiliš moram priznati in ti želim vse dobro! Vendar pa svojega težkega otroštva ne moreš izrabljati kot izgovor,da se nisi sposoben postaviti na svoje noge! Kot so ti že moji predhodniki svetovali,poišči si pomoč in nas razveseli s kakšno vzpodbudno novico zate! kot npr:vključil sem se v zdravljenje in spoznal,da bo še vse dobro….imam čisto drugačen pogled….itd…in verjemi,da takrat ti bomo vsi z veseljem prisluhnili in bomo veseli zate!
NO SCORPIO!
končno si nehal jokati in stokati…jamrati in se pomilovati! Hvalabogu,da so te nekateri tukaj spregledali in postavili na realna tla….in potem vse tiho je bilo…..HVALABOGU AMEN! Ni več zanimivo blefirati na suho a ne? Če nimaš poslušalcev! Hvala Ogorčeni in vsem njenim naslednikom! Upam,da se ne najde kak ” nesrečnež” in ti postreže s svojim e mailom!
DELAT POJDI IN TO ŽE JUTRI,DA BOŠ SINU LAHKO ZAGOTOVIL SPODOBNO ŽIVLJENJE IN ŠTUDIJ!
Bojan.B !
Čestitam,vidim ,da si KONČNO ZAČEL stopati po pravi poti,v pravo smer! Le tako naprej,jamranje,jokanje in stokanje ter samopomilovanje ne vodi nikamor le v lastni propad ! tega pa si ne želiš in prav je tako!
Le tako naprej in javi se še kaj,saj smo sedaj,ko si nam zaupal svoje najglobje misli kot je dejal moj predhodnik “ena velika družina”,prisluhnili ti bomo in držali pesti zate,če bo potrebno!
Pa le pogumno naprej! Vedela sem,da si intelegenten fant in da bo zmagal zdrav razum!
Hojla scorpio,
no tudi mene zanima,kako si dejansko sedaj? napiši kaj,da bomo vedeli,lahko pa tudi na mail:
[email protected],sicer pa le napiši tudi tule na tale forum kakšno vrstico,ker vidiš,da nas vse tukaj zanima in bomo veseli tvoje pošte,ok? Pa lep pozdrav!
Svojo ljubezen do nje sem napisal,povedal.Veliko stvari sem potegnil iz tvojega pisanja drago 7654.Še več,ogromno stvari sem slišal,pravzaprav mi je celo znano in lahko si prepričan,da sem s tem seznanjen zelo dobro.In take ljudi,kot si ti,je potrebno razumeti in mi lahko verjameš,da sem takšen,da vem prisluhniti.Mogoče boš razumel,da ta dela,ki sem jih opravljal v svoji mladosti,da si nisem želel,ampak sem enostavno moral,ki jih marsikdo ne bi.In verjemi mi,da si ne želim konflikta s tabo,pa ne zato,ker si staromoden,starokopiten,ampak svoj odgovor boš našel zgoraj.In vse kar si napisal,razumem.In tudi to,da si šel v tujino in da sedaj gledaš s ponosom na vse to.Moji mami to ni uspelo,pa ne zato,ker ni hotela,ampak ji je mama preprečila.Pač si imel srečo,a ne?Lahko se samo sprašuješ,kako bi bilo,če bi ostal doma?Verjetno bi mi dal kakše drugačne odgovore.In omenil si družine,ki se po več mesecev ne vidijo,pa še vedno normalno funkcionirajo.Nimam nič proti takim družinam in proti tvojemu razmišljanju,ampak jaz sem si družino drugače predstavljal.In vem,da ni vse samo v vzgoji,ampak,da je potrebno prevzeti odgovornost tudi drugače.S službo.O tem sem tudi že ogromno napisal,ampak,da te nekdo razume,kadar postane težko,je najlažje odnehati.Zelo težko je prisluhniti človeku,še lažje je zameriti.In sem že zelo jasno napisal,kaj sem pričakoval od nje.Namesto tega,da letava okrog kot stekla psa in da me doma ravno tako gleda,a misliš,da sem to želel?In kadar postane težko,je najlažje človeka gledati tako in ga ne razumeti.Najlažje je odnehati in hliniti svojo trmo,ter kovati zaroto.
Lahko si prepričan,da sem od njenega očeta želel pogovor,da bi bila najina vez močnejša.Da bi razumel,da mi ni težko poprijeti za delo.Da bi razumel,zakaj sem govoril,da ni vse v plači,da bi me razumel,kako si predstavljam družino.In želel sem govoriti tudi o njej.In samo o tem.Ampak,to je bilo takrat.Lahko samo povem,da zamera ni razlog,zakaj je tako.Ampak to je tako,kot vidiš ti in njen oče.Služba bi bila in to samo nekaj dni po tistem petku.
In zelo dolgo sem čakal,jo pustil na miru in verjemi mi,odgovor,da sem ti že povedala,marsikaj pove.Glede sina,si lahko prepričan,da ga nisem želel še bolj prizadeti.Je lunica333 zelo jasno povedala.In to kar sem občutil,ko je bil tukaj in kar sem videl v njegovih očkah,je bila sama žalost in samo to si je želel,da pridem nazaj.In vse to sem videl v njegovih solznih očeh.Lahko si samo predstavljaš,kakšne imam sedaj jaz?In tudi po telefonu je bilo vedno isto.Pogovori so se vedno končali z jokom.In lahko mi verjameš,da se mi je srce lomilo,trgalo.In vse kar sem želel od nje,da se pobotava.
In naslednjič bom napisal njeno plat,kako si predstavlja svoje življenje,kako ga je živela in kako si ga želi živeti.In bom dal odgovore,kaj ji pravzaprav ljubezen pomeni.In zakaj nisem imel nič proti temu,da se je kupovalo stanovanje.Pravzaprav sem bil vesel,kot si ti dejal.In vse to je zelo lahko,če nekdo skrbi za nekoga na takšen način,v resnici pa sploh ne ve,kakšna je ta oseba,pa čeprav gre za lastno hčer!