Še vedno hujšamo ………..
Poročno potovanje je bilo čudovito.
Za nosečnost pa je izvedel na poročnem potovanju in mislila sem, da se mu bo od sreče kar zmešalo. Zdaj že veselo načrtuje otroško sobico in ne vem kaj še vse. Včasih ga malo zanese in razmišlja že za nekaj deset let naprej. Prav veselje ga je gledati Tea. Bere knjige o nosečnosti skupaj z mano in kmalu bo več vedel o tem kot jaz.
Svetnik hvala za čestitke.
Lp
Pia
Pozdravljena dekleta in fantje, čeprav je vas bolj malo!
Želela bi se tudi vam pridružiti. Tudi jaz bi se morala shujšati vsaj kakih 8 kg pa nimam več motivacije. Začela sem v januarju in vsak mesec izgubila eno kilo, hitrje nisem mogla, ker nisem sposobna vzdržati takega tempa pa tudi mi ni ustrezalo. Tako sem do julija izgubila kakih 6,5 kg in sem bila zelo zadovoljna. Ko sem se vrnila v službo, pa sem popolnoma opustila hujšanje, ker imam tak nor tempo dela in življenja, da komaj čakam na padem v posteljo, tak je bil začetek v septembru. Do takrat sem redno tekla hodila in tekla pol ure v naravi in to mi je pomagalo izgubiti težo in seveda sem prilagodila tudi hrano – OH in beljakovine – ločevanje …
Zdaj v oktobru nekako ne najdem več motivacije, da bi nadaljevala, medtem sem se zredila za kilo. Opazila pa sem, da se zlahka ne zredim več kot prej. Jem normalno, seveda pazim na OH in beljakovine, vendar nimam diete. Pijem pa seveda manj vode kot prej, ker ne morem kar naprej med službo skočiti do wcja.
Goran je bil res super v začetku, zdaj pa ni več niti njegovih odgovorov, malo prej sem ga vprašala, kdaj se bo začelo tisto skupinsko hujšanje … Zjutraj zelo težko vstanem, da bi šla teči, raje pozno popoldne. Nekako ne morem se več spraviti nazaj v formo, čutim pa potrebo po gibanju.
Imam 57, 7 kg pri 154 cm višine.
Želim vam uspešno bitko s kilogrami!
LP!
Dobro jutro vsem skupaj
V petek me ni bilo nič na netu. Jure mi je v četrtek zbolel, pa sva se v petek crkljala, pa hišo sem zgloncala, v soboto še do konca, potem pa sem šla na žur v Kranjsko goro in se imela super. Včeraj sem bila seveda full zaspana, kot se za dan po konkretnem žuriranju spodobi, smo se pa odpravili v gozd na sprehod in smo se imeli lepo. Bilo je super.
O hrani zadnje tri dni ne bi nič govorila. Disciplina je popustila – pri hrani in pijači seveda. Z upanjem, da bo prihajajoči teden boljši …
Kako ste preživele vikend?