Najdi forum

Še vedno hujšamo ………..

Kaja – o ponedeljkovem srečanju sem že zgoraj malo napisala. Masirale se tokrat nismo vse, sem bila pa deležna masaže, ker me je zelo bolel križ in je prijateljica poskrbela zame.
Kar se tiče telih izjemnih dni imaš pa čisto prav. Spravijo te iz ritma in potem spet rabiš nekaj časa, da se (če se) spraviš nazaj. Mine pa takoj nekaj dni, pade motivacija…. Bolje se jih je izogniti – jaz se bom enega ognila danes.

V soboto pa bo kriza, ker grem na žur s kolegi z magisterija. Vedno je super žur in sedaj ga že dolgo ni bilo in se nismo videli že celo leto (pride nas 20, kar je super). Jasno pa je, da bo itak preveč hrane in pijače, tako da bom v nedeljo spet jezna nase.

Tea – ti si tako sladka kot jaz. Če sladkarij ne bi bilo, sploh ne bi bilo težav. So pa zame tako mamilo. Trenutno sem doma zaloge spravila na nulo, samo se mi vseeno dogaja, da me Jure in Rok prosita, naj kupim kake piškote, čokolado, bombone… pa potem še sama kaj dam v usta. Sem pa sedaj od nedelje že spet zelo pridna in zato tudi boljše volje. Vikend pa seveda vedno pokvari rezultat.
Samo važno je, da gre teža počasi dol oziroma, da vsaj gor ne gre.

Morska deklica: En prekršek ni nič hudega- sicer pa ti si bila itak že fuuuul pridna v preteklih mesecih. Tudi če bi ostala takšna, kot si sedaj, ne bi bilo nobene krize. Imaš zagotovo že prav lepo postavo (kaj pa pravi tvoj dragi na tvojo spremembo?). Te kaj hvali? Kaj sama občutiš, ko se pogledaš v ogledalu?

A se kar med sabo masirate, prijateljice ?!
Da se ne božate preveč. ker vas lahko kaj zagrabi.

Čestitam za vse uspehe in dobro voljo, ki jo trosite. Zanima me ali ima katera podatke za nerafiniran rjav kristalni sladkor. Ali je kaj manj kaloričen, ali je samo obarvan, da zgleda bolj zdravo? Pri kavi in čaju dodajam sladkor, ker me od umetnih sladil boli želodec, pa bi rada našla kaj učinkovitega oz. neučinkovitega za moja bedra.

Čao!

Moj dragi je zelo navdušen. Še posebej, ker je šla maščoba dol na pravih mestih (trebuh, zadnjica, noge), drugje pa ne (saj veš kaj je moškim všeč, če je malo večje). Zadnje čase me res velikokrat pohvali.

Sicer pa sem tudi jaz že zelo zadovoljna s podobo v ogledalu. Včasih komaj verjamem da sem res takšna kot sem in še vedno pričakujem svojo staro podobo. Zdaj si že upam iz hiše v kakšni bolj oprijeti majčki in ne nosim več samo ohlapnih puloverjev. Malo trebuha imam še vedno preveč, pa riti in nogam tudi ne bi škodil še kakšen centimeter manj. Ampak na splošno sem kar zadovoljna s sabo.

Upam da mi bo po koncu hujšanja uspelo težo obdržati.

Za bedra delaj počepe !

Razlike v kalorijah ni, kolikor vem. Ima pa svetnik tokrat prav. Stegna boš oblikovala samo z redno vadbo vsaj 3x tedensko pol ure do eno uro.Preberi si na forumu Hujšanje članke, kjer je Goran opisoval vaje za stegna.

LP,Kaja

Tudi jaz imam še vedno trebušček, pa bo že počasi. Se pa oblačim že zelo drugače, kot sem se spomladi.

Tebi je pa res dolgčas. Pa zelo slabo znaš brati, sicer bi prebral, da se dobivamo na fizioterapiji!

dobro, da te imamo svetnik, sicer ne vem, kaj bi….

A si imela tiste kavbojke že oblečene ? In kakšna je bila reakcija ?

Nekdo mora svetiti, da ne bi bile slučajno v temi…………..

Zivjo!
Koncno se lahko malo usedem pred racunalnik.
Ta dva dni odkar se nisem pisala, sem se kar dobro drzala…zal sem pa morala spricati aerobiko, saj sem imela dolgo faks. jutri spet grem. V soboto pa grem najbrz na Krn, ce bo le vreme lepo.
greste v ponedeljek spet ven? Torej, tokrat pa mislim, da bom lahko prisla, da se koncno vidimo…
Drugace pa sem se pregresila le belim kruhom, oziroma sendvicem, ker sem pac hitro morala na predavanje…
dolgocano a:)
lP

Živjo Maša,

no vidiš , da gre. Jasno, da se dobimo v ponedeljek. Samo vesoljni potop nas lahko ustavi. Ti nas kar beri in spremljaj dogajanje.

LP,Kaja

Dobro jutro vsem skupaj!

Maša, super, komaj čakam da se vidimo, boš videla, kolk volje boš potem imela za nadaljevanje!

Hm, mislim, da sem Tei° dolžna en odgovor: draga moja, usnjene hlače so špica!!!! Samo trenutno je mal prevroče da bi jih nosila, k ne moreš verjet, kako človek…..( šv…….a) ….v njih…:)))))))) se špeh topi kar sam:))), zato premišljujem da bi si še en usnjen body kupla, da bi se še na stomacku začel topiti:))))

LP dan vsem skupaj naprej

Sandra S.

O seveda. Ves čas jih pridno nosim Reakcija pa je različna: Fotr me je vprašal: A to je zdej modern al kaj?, Mama in sestra sta me pohvalili, moj mož se je navadil in mislim, da mu je zdaj že prav všeč. No jih oblečem za najin naslednji kofe, pa boš povedala svoje.
Danes ima pa praznovanje jeseni v vrtcu. Spet bo veselo.A ste vi že imeli?

Uf, a so že redukcije na vrsti?

Sandra, tale usnjen body se pa že kar erotično sliši. Usnjene hlače pa še nikoli v življenju nisem oblekla. Sem vedno imela predsodek, da sem predebela (seveda, tudi pri 57 kg). Me pa mikajo. Morda jih enkrat probam vsaj v trgovini, pa da vidim kako zgleda. Tole se mi zdi pravi izziv.

Jutro!!

Sandra, torej si jih že nosila! Prava tipica si!
Včeraj jih je imela sodelavka oblečene, pa ji zgleda ni bilo nič vroče. 🙂

Lep dan želim, pa malo megle vam pošiljam, kot da je že nimate dovolj na vašem koncu. :)))))

Da niste slučajno mal jezne, ko se mal pohecam ?

New Report

Close