Najdi forum

Še vedno hujšamo ………..

Hehehe.. Sandra, jaz bi se prva priklopila na elektriko. :))) Ti bi pa pomagala v WC školjko odlivat. :))))
Sandra, kako kaj usnjene hlače? Jaz si te kr predstavljam. 🙂 Včeraj smo imeli ena predavanja, imel nas je profesor iz Kranja, pa sem se nate spomnila. 🙂

Kaja, upam, da nisi naredila luknje v stropu!! :)) Čestitke!

Svetnik.. če bi ti vedel, kako migamo.. 🙂 A ne punce?? 🙂

Sure,

jaz imam 3x tedensko kombinirano vadbo – aerobika, TNZ, trenažerji,spinning. Pa še vikendi na kolesu ali v hribih.

LP,Kaja

Kako pa ?
Samo, da ne tako kot želve !

Pridi pogledat, pa bo.

Kam pa ?

Svetnik, kaj maš ti tudi probleme, pa bi rad od nas izvedel, kaj me delamo? Saj bi pa lahko že na začetku povedal.
A ti migaš kot želva?
Če rabiš nasvet kar vprašaj! :)))

Ja kako me ti čitaš !
Najbrž bi imel probleme, če bi bil ženska. No, vseeno pa me zanima kak recept, kakšen nasvet.
Ja, včasih migam, kot želva, odvisno od situacije in razpoloženja…..

Pred časom sem brala, da bo na forumu Hujšanje potekalo skupinsko hujšanje, pa ga nikjer ne zasledim. Ali katera ve kaj več o tem ?
Tudi pri nekaterih vprašanjih mi kaže 10 odgovorov oziroma avtorjev, ampak je samo Goranov odgovorr. Ali je tudi pri vas tako ?.

Pozdravljena, Taja,

na Goranovemu forumu res čudno kaže število odgovorov. Kar se pa tiče skupinskega hujšanja, je Goran baje tako zaseden, da nima časa.

Zakaj se pa ne bi pridružila nam ? Vsakdo je dobrodošel. Strokovnega znanja imamo dovolj, volje tudi, samo pridi zraven, pa je.

Lp,Kaja

Živjo

Na ponedeljkovi seansi smo bile samo tri namesto štirih, ker je ena bila še ves večer v službi. Dve sva ta teden izgubili po pol kg, ena je pol kg gor dobila, mislim pa, da se spet čuti volja in to je bistveno. Ene dobre pol ure smo telovadile, včeraj pa sem bila popoldne v gozdu eno uro in pol. Smo šli kao na sprehod, nazadnje smo pa nabirali jurčke (tako fantastičnih še nikoli nismo dobili – sami majčkeni – od 5 do 10 dm veliki, trdi, temno rjavi ajdovčki in svetlo rjavih nekaj). Vzeli smo gajbico, dali noter mah in vmes položili jurčke, ter se šli malo hvalit okoli babic in dedkov. Danes imam Tae bo in komaj čakam, da se zmigam.

Glede tehtnice: tudi jaz imam tako na 10 dkg in odkar jo imam je super. Stvar je predvsem v tem, da takoj vidim (že 30 dkg), da to ni le nihanje, ker se pojavi toliko plusa in ostane na tem, ter me hitreje strezni.

Jutro!

Svetnik, naprimer kaj te zanima?

Kako ste kaj punce?
A naše Hruške res ne bo več nazaj?!?!? Upam, da ni kaj narobe.. :((

Ja recepti, raznorazni

Ja Hruško jaz tudi pogrešam. Hruška, če nas bereš – dej javi se, saj je vseeno, kaj se je vmes dogajalo, ti se samo javi, da bomo vedele, da je s tabo vse vredu!

Svetnik:
Jej 5 krat na dan, nekje na dve do tri ure naj bo obrok.
Izogibaj se mastne hrane, sladkarij.
Jedilnikov je bilo že veliko napisanih, malo pobrskaj nazaj.
Ali pa si poglej na Goranovi internet strani živila z nizkim glikemičnim indexom, že če boš nizkih GI držal ti bo uspelo zmanjšat telesno težo.
(inet stran: http://www.myolympica.com/ …tabela glikemičnih indexov))

Hruška, če nas bereš, se prosim javi!!!!

Pozdravljena dekleta,

spet ste malo omagale.Kaj je zdaj z vami? Javite se, kaj počnete,kako vam gre, kakšno je počutje ?

Tea, te še mami kostanj?

Maša, imaš kaj več časa za sebe ?

Špela, kako ste se imele v ponedeljek na srečanju ? A ste se dobro zmasirale ?

Sandra, dej povej kaj je s tistimi usnjenimi hlačami? A so uspele ?

Pa ostale, kam ste poniknile ?

LP,Kaja

Kaja, mene kostanji niso mamili.. sploh jih ne jem, samo nabiram jih rada. :)))
Nikoli jih nisem imela rada..

Mene edino mamijo sladkarije. Včeraj sem si privoščila en kos peciva!! 🙂 A veste, kako se mu je reklo? “Bomba” :))) Malo treba za dušo včasih. 🙂 S kolegicami smo zavile v slaščičarno.

Nismo omagale Kaja, dosti jih samo bere, pa ne pišejo kaj dosti..
Bodo že. 🙂
A ne?

Kaja, kako si pa ti kaj?

Sandra: Res ja, kaj je z usnjenimi hlačami?? :))

Tudi jaz še nisem omagala, samo težko se spravim k pisanju. Zadnje tri dni sem tudi jaz grešila (v nedeljo neko slavnostno kosilo, v ponedeljek ostanki od nedelje, včeraj pa zrezek v smetanovi omaki in pa nekaj žlic Nutelle). Tako da sem zdaj spet na 63 kg, ampak se ne sekiram preveč. Včasih je treba tudi grešiti. Danes bom pa probala držati luno (do 21 ih).

Lepo se imejte.

Tea,

jaz sem dobro, še bolje, vsak dan boljše. Res. Ne blefiram. Že pridobivam na mišicah, še malo, pa se bova pomerili s hčerko. Kako pa kaj tvoja rekreacija ? Kaj gibaš? Jaz se bom odpovedala petkovem pikniku in bom šla rajši na Fitness. Namesto nažiranja sem izbrala gibanje. Imam trenutno tako motivacijo, da je škoda, da bi pokvarila vzdušje.

LP,Kaja

Kaja, sem kar v redu. Edino zadnje 14 dni smo me malo napadali sladkobni dnevi, malo sem grešila, bila zaradi tega slabe volje.. zdaj sem pa spet dobila nek zagon.. saj veš, kako je včasih.
Telovadim pa doma, nikamor ne hodim, ponavadi že zjutraj začnem. Delam vaje iz joge.
Počutim se dobro.

Edino, ko grešim sem slabe volje, pa nikamor mi ni za it.. itd.. tega ne maram, ampak se mi vseeno dogaja. Vsaka šola je za nekaj dobra, ta pregovor presneto dobro drži.

New Report

Close