Najdi forum

Še vedno hujšamo ………..

Greta – kako visoka si?

Veš kaj, z voljo je vedno problem Sama sem ravno razčistila z enim velikim problemom. Imam moža, ki je suh, da se skozi njega vidi in vsak večer zoblje čips, pomfri, sladoled…. Potem sem običajno po eni uri gledanja začela grickati še jaz. Pa sem ga prosila naj neha in je nehal in potem spet začel…. No sedaj sem v svoji glavi zadevo rešila: Skušam si dopovedati, da pravzaprav on lahko je, jaz sem tista, ki ne sme, torej- ni razloga da on ne bi grickal.. Isto je s tem, da se odločimo in nehamo jest oziroma spremenimo način in zmanjšamo obroke. Vse je v naši glavi. Meni nuca tista ideja, ki jo je napisala Kaja:; Kadar grem proti hladilniku si začnem predstavljati sebe čez 2 meseca. No in večkrat sem se že uspela obrniti okoli. …. Skupaj bomo nekako zbrale voljo – pol pa- na januarske razprodaje…. :-))

hm, …oprosti ker vprašam, ampak: v KAJ bi pa ti hujšal????????

Tudi jaz sem se odločila, da bom začela z vami hujšati. Ta veekend imam še en piknik. Potem pa za res. Sedaj imam 84 kg.( groza ne ), na 176 cm višine. Do novega leta bi rada shujšala na 77 kg.
Tako sedaj sem si tudi, jaz zadala en cilj. Vedno samo pravim , jutri, jutri….
Ker imam malo časa, se za zdaj ne bom mogla udeleževati vaših srečanj, bom pa takoj, ko bo čas dopuščal se vam pridružila ( služba. šola, otroci.. )
Vsak ponedeljek vam bom poročala o teži.

Pika!

Sem se pozanimala.. Pravijo, da v večini se to dogaja zaradi napora, v bistvu se tebi ne zdi napor.. ampak vseeno je. Pa posebej če prej nisi bila vajena intenzivne vadbe..
Pa mogoče je, da imaš slabe žilne stene. Ni pa nič kaj hudega in tudi samo izgine.
To so mi povedli..

Štumpantl: Pa se dve skleci zvečer, pa bo!

hahahaha……zadnjiš me je Kaja povabila ……pa bi se sam mal priključil….
a lohk ? Cmok 7 pliss.pliss
Kaj pa teb manjka ?

Kdaj sem te pa jest povabila ?

Štumpl: A kaj meni manjka? 🙂 Ja nic, a misliš, da če si debel, da ti more kaj manjkat? :))))

Visoka sam samo 162cm, zato so te kile zame preveč. Je pa res, da nikoli nisem bila suha.
lp Greta

:))))))))))))))))) a men????????????

no jaaaaaaaa, bi se dal naštevat, pa se bojim da bi zmanjkal placa kle gor!!!!!!!

:)))))))))

Joooj. :)) Sandra!! :))
Me veseli, da te spet berem.

Greta, ne obupaj, saj bo!

Štrumpl ti pa dve sklece delat!! :)))))))))

Ma danes sem kar nekaj kle gor ja spet…čeprav zunaj sonček sije…jaz kle not čepim….čakam da se tam piščanček zbudi da gremo veeeeeeeen. pa vmes k kuham pa pospravljam še mal kle gor visim.

Greta:

Vse smo bile na istem kot si ti, daj preberi si strani nazaj , teme o hujšanjih, mislim da smo tam veliko napisale o teh zadevah…volji, prehranjevanju, klik v glavi itd…..

Tea° daj, kdaj si kaj na ircu? Bi loh mal poklepetali spet, kaj praviš?

Lp

Živijo Kaja,

veseli me za včeraj, še posebej sedaj, ko te berem. Tudi mene navdušuje tvoja energija in te resnično občudujem, da je imaš toliko. Teh 12 korakov je resničnih in pomaga. Preverjeno! Mesa pa tako in tako jem veliko, tako da se pri meni zgodi več brezmesnih dni v tednu. Komaj že čakam ponedeljka, da preberem o klikih. Verjetno bom zvedela spet kaj zanimivega in bo dobrodošlo še na kakšnem drugem področju. Trenutno mi manjka gibanja. Ampak vikend je tu, kar pomeni, da gremo v gozd. Lep pozdrav, buba

halo , sedaj ko ne kadim …se že opaža ….malo pivskega bišija , moram priznati – brez šlavfov ……hahhahah
Ja pereventiva ,kaj praviš?

Tehtala sem 84 kilograme in uspešno spravila na 65 kg. No, sedaj čez poletje sem se zredila za 3 in jih imam sedaj 68. Živa groza. Rada bi jih spravila na 60. Moram pa priznati, da sem čisto izgubila voljo. Sedaj sem se zopet lotila diete. Predvsem se odrekam sladkarijam in večerni obrok sem zmanjšala na polovico .Moram pa povedati, da nekako nimam nobene kondicije. Še lansko leto sem veselo hodila v hribe, letos pa nimam prave moči. Velikokrat mi postane slabo, tresejo se mi noge, vrti se mi. Tudi med tednom, če recimo ne jem pravi čas, mi postane slabo in se začnem tresti.
No, odločila sem se spraviti težo zopet dol. Zavedam se, da je vzrok v moji preveliki teži predvsem neaktivnost. Nekako se ne morem več spraviti na sprehod, ker moram iti sama in mi je dolgčas. Odvadila sem se hoditi v naravo, kar se kaže tudi v tem, da ponovno postajam brezvoljna in še bolj lena . Začarani krog…ne greš ven, bolj ješ, bolj ješ, bolj si len….No, našla sem rešitev. Nabavila sem si psička in ta me bo prisilil obuti teniske in oditi ven.
Upam,da se bom lahko čez pol leta pohvalila z 8 kg manj in z večjo kondicijo. Pa s tem, da bom znala uživati v naravi, da bom bolj sproščena in manj živčna.
Držite pesti zame!

Živjo, Dijana,

si na dobri poti, ker delaš na sebi. Poglej, jaz tudi hodim sama v hribe in na kolesarjenje.Pa ni dolgčas. Takrat imaš čas, da razmišljaš o sebi. In sprejemaš nove odločitve. Ti si jo že in prav je tako. Ko greš s kužkom ven, moraš iti bolj hitro ali pa teči. S počasnim sprehajanjem ne boš pridobila kondicije. Če pa boš kdaj potrebovala družbo za v naravo, se mi mirno oglasi. Jo bova skupaj kam popihali. Lahko pa se nam pridružiš na ponedeljkovih srečanjih za krepitev samozavesti.

Lp,Kaja

Zivjo, ze dolgo se nisem oglasila, zal pa se ne morem pohvalit. Pred nekaj tedni sem rekla, da bom poskusala shujsati en kilogram za teden in od takrat sem se zredila za 3. Spet je tu fax, spet je na jedilniku vsak dan cokolada. Grozno. Casa imam grozno malo, saj imam ob vseh obveznosti cas samo za tae bo, ki ga obiskujem dvakrat na teden. na jogo sem nehala hodit. Vsak vikend rece, da v ponedeljek bom pa res zacela.Ampak mi nikoli ne uspe. Moram se nekako pripraviti. Pa ne vem kako. Zelo sem razocarana nad seboj.
Glede srecanja, Kaja, prepozno sem videla tvoj odgovor, ker nisem imela casa pogledat. Ta ponedeljek tudi ne morem priti, upam da bom kdaj uspela.
Sandra, kako gre pa tebi? Imas usnjene hlace, se vedno polna energije? mi jo malo posodis?:) se opravicujem, ce si to ze vse odgovorila, samo nisem na tekocem.
Torej punce, do novega leta 8 kilogamov, realno ali ne? ce se zares potrudim. kar bo pa tezko…
Nedelja je lepa, grem malo na zrak, potem pa malo med knjige…pa cim manj jest:)

Aja pozabila sem vas uprasat, kaj naj pravzaprav pocnem zraven tae-boja. Za kaksne druge aktivnosti, kot je fitnes pa to, se mi zdi brez veze placevati, ker vem da mi cas ne dopusca, da bi redno hodila, pa tudi volja ne. Na tae bo pa poskusam hoditi cim bolj redno.
Kaj naj torej pocnem doma? Nobene fintes naprave nimam, ker ne vem niti ker kkupit, nocem dobiti prevec misic, za skletce in trebusnjake doma pa tudi nisem, kar ne morem se pripraviti. Saj vem, to so izgovori, in vem da je veliko moznosti za sport, veliko sportov, ampak dajte mi predlagat s cim naj se se ukvarjam v teh jesenskih dneh. Najraje bi imela enega, ki bi me nadziral in napisal urnik:))
LP

Sorry Maša,

tokrat pa moram v bolj ostrem tonu. Veš kaj je problem pri tebi ? Misliš, da bodo drugi namesto tebe hujšali.Imaš milijon izgovorov.Karkoli ti predlagamo, nič ti ne pride prav.Pomanjkanje časa? Vsi smo na istem. ČAS SI JE TREBA VZETI. Tudi Tae bo je stran metanje časa in denarja, če se potem bašeš, visiš doma in nič ne narediš zase. Tako ne bo šlo. Daj, razmisli o vsem, sprejmi sklepe, jih napiši na papir. Noben načrt vadbe in prehrane ne bo pomagal, če si ne boš vbila v glavo kaj bi rada.Tukaj smo napisali že ogromno o vadbi in prehrani. Vzeli si enkrat malo časa in pojdi čez poste in si sprintaj tiste tekste, ko sem pisala o volji in samozavesti.Nabij si jih na zid in jih vsak dan neštetokrat preberi. Boš videla, da bo pomagalo.

LP,Kaja

Maša pozdravček

Energije je dovolj, čeprav priznam,da sem se ta teden močno pregrešila. Ne vem kaj mi je bilo, ampak včeraj sem bila spet pridna. Jaz si ne pustim več , da me pregrehe porinejo spet v staro stanje nažiranja. Pač nadaljujem naslednji dan, ali pa še taisti dan, če pa rečeš, da boš začela v ponedeljek..lari fari…ker je v ponedeljek tako težko kot še nikoli poprej. Energije mi pa ne manjka, če hočeš ti jo dam kolikor češ:))) resno mislim. Imam cilj, da imam konec marca že kar ok postavco, imam en kup načrtov za takrat, in če ne bom imela tolk kg, se mi bodo vsi ti načrti podrli kot domine, tega si pa ne morem privoščit. In to me pelje naprej.
Daj najdi si en cilj, ki bo povezan s kilogrami, pa bo šlo lažje.
Ostani z nami v kontaktu, vsaj enkrat na teden se nam javi, pa načrtuj, da prideš en ponedeljek na naš meeting, zaradi sebe in zaradi MENE:))))) hehehe, ker bi te rada spoznala:))))

Lep dan še naprej

Sandra S.

Pejd ven na sprehod,pol ure do eno uro na dan….zbristri ti glavo po učenju, in predihaš telo. Samo sprehod ne sme bit počasen, ampak tolk hiter, da se boš fajn zadihala in prišla domov fajn prešvicana!!!!

En predlog:
tako kot se spraviš h knjigam in učenju, tako se spravi k hujšanju. Sej za učenje mora tud bit volja, sama še predobro vem kako to izgleda.

Sandra S.

New Report

Close