Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Se tudi vi kdaj zalotite da mislite o mladosti in o partnerkah/jih ki so tako in drugače zapuslitli naš lajf?

Se tudi vi kdaj zalotite da mislite o mladosti in o partnerkah/jih ki so tako in drugače zapuslitli naš lajf?

Zanima me če še kdo misli kaj takega, namreč po vseh teh letih in nekaj avanturah, sem se zalotil da občasno premišljujem o ženskah s katerimi sem bil, pa četud za ti. one night stand (no dobro to sta bila le 2 ampak to zdaj ni bistveno)

Zanima me kakšne so danes, kaj počnejo, če so še vedno podobne osebnosti, sploh tistih katerih nisem videl že žnj let (recimo eno punco sem imel one night stand ko je bila 19, jaz pa 26) in je od takrat praktično nisem videl (sva še nekaj časa mela stike po tistem), prav zaželel sem si da bi lahko spet z vsako šel na rundo in se pogovarjal kakšno urco ali dve.
No danes sem se zavzel da mislim o teh vseh puncah o enkratnih doživetjih, iskrivih pogledih, zanimivih navdušenih pogovorih… (pa je bilo vse skupaj številka za dobro roko pa še nekaj zraven)

Ne vem morda pa dejansko pogrešam spet bit 20, 22, 25…. pa saj ne da sem star, ampak kot da bi me dajala nekakšna nostalgija, morda jo je tudi zbudila zdaj ena punca ko sem se po dolgem času spet zelo zabaval ob pijački…
In sem drug večer obsedel na balkonu ob sončnem zahodu pil osvežujoč pir in skorajda sanjal spet vso svojo mladost…. morda pa je to bolj kar pogrešam kot tiste punce, ampak bolj ko mislim nazaj bolj verjamem da so bile vse nekaj posebnega, zanimivega, neponovljivega, kot nekakšen “magic that was lost”, skorajda me je prešinila nerazumljiva želja da bi imel vse te punce ob sebi, res neverjetno, kot nekoč ko sem šel prvič na šiht in sem si želel da bi lahko spet bil eno leto v srednji, ker smo se meli tak fajno…

Kaj pa vam, se vam kaj zgodi kaj podobnega?

Moderator prosim če popraviš tiskarskega škrata v naslovu teme… hvala.

New Report

Close