še jaz (smeh…)
Živjo
tema je sicer že 1000x napisana, ampak ja… ne morem vrjet, da se lahko ena in ista stvar zgodi in ponovi tolikokrat toliko različnim osebam in na toliko različnih načinov… saj ne vem a se naj smejim ali jočem, vem samo da se trenutno v moji glavi vrti misel “saj ni res”
v glavnem prvi zmenek super (brez tišine, pogovor teče, posloviva se z poljubom, naslednji dan se slišiva po telefonu), sledi drugi zmenek enako dober občutek, potem greva skupaj športat. Dobiš občutek sigurnosti, da pa ja to pa ne more iti narobe. Se na zadnjem (tretjem)zmenku odločiš še za intimenjši del odnosa… potem pa naslednji dan, dva, tri nič – o njem ne duha ne sluha (ni odgovora na sms, klicanja pa se nisem lotila, ker če se na “živjo, včeraj sem se imela enkratno” ne odzoveš, potem zakaj bi človek klical.
dragi moški, če hočete one night stand ali pa neobvezno razmerje, zakaj tega ne poveste na začetku, da bom svoj hipotalamus zaustavila in ne bo prišlo do čustvene navezanosti. Saj smo ženske tudi zmožne seksa brez obveznosti, samo super je če veš to v naprej, ker res ni prijetno, če te nekdo pusti z občutkom navezanosti in začetne zaljubljenosti. Kaj naj sedaj sama z tem počnem? 🙂 nima uporabnosti, če te nekdo “nategne in pusti” (se opravičujem za izražanje).
Za konec, dajte povedat iščem seks, iščem neobvezno zvezo oz. kaj resnejšega. Ne pa zbujat lažnega občutka varnosti, če veš da druga stranka išče resnejšo zvezo.
Vesela bom vsakeršne pojasnitve, odgovora ali mnenja o tem
lep pozdrav
Ne vem zakaj so nekateri moški tako v strahu ali zakaj skrivajo, kaj želijo pravzaprav. Saj razumemo, da jim sex veliko pomeni. Samo se strinjam zaradi sexsa se ni treba pretvarjati.
Lahko pa bodo nekateri rekli saj se ni pretvarjal, ko je bil s teboj na zmenkih mu pač nisi toliko prirasla k srcu, da bi nadaljeval nekaj kar sta začela. Kako pa ste se pogovarjala pravzaprav? Sta začela sploh temo kaj kdo želi? Izkoristil pa je piko na i.
da pogovor je tekel tudi o tem in njegovi odgovori so bili tako ujemajoči z mojimi predstavami, res skoraj popolno… gre za to, če bi rekel da gre le za “one night” bi v veliki verjetnosti sprejela to igro, in se ne bi tako čustveno prepustila… ker znam kar dobro ločit med vezo in neobvezo… nisem nek moralist in idelaist življenja… ah la vita bella:)
Po moje si se mu prehitro prepustila, trije zmenki niso ne vem kakšna številka. Zame osebno je že prvi zmenek s poljubom malo prehitro, ampak pustimo zdej to… vsak si te meje postavlja sam.
Verjetno je že po prvem zmenku (zaradi poljuba) dobil občutek, da te bo hitro dobil (kar te tudi je), zato mu najbrž ni bil problem malo lagat še na drugem in tretjem zmenku. Ker si že po prvem dala vedet, da te bo dobil, samo vprašanje časa je bilo.
Ne pravim, da se je treba 1 leto videvat, da pride do poljuba, ampak na prvem je pa res malo prehitro… :))). Ni lepo od njega, kar ti je naredil, ampak si tudi sama veliko kriva za to.
Govorila si o občutku sigurnosti. Ne vem kako ti na to gledaš, ampak ta občutek pride s časom, ko človeka res spoznaš. To pa ni prvi, niti drugi, niti tretji zmenek. Enostavno si prehitro “padla”, bila si zelo lahka vaba zanj. Govoriš o resni zvezi, pol se pa poljubljaš na prvem zmenku in si intimna že po tretjem… oprosti, ampak to meni ne gre skupaj.
Drugič malo bolj počasi, pa bodo takšni odpadli sami od sebe… :)))
LP, Mel
Eh, kaj to klobasate…
A mislite, da ni možno, da tudi če bi šla v postlo po enemu letu in tam ne bi “nekaj” kalpalo, da bi blo kaj drugače? Mogoče bi bil bolj spoštljiv zaključek, ampak konec bi tko al tko bil. Mislite, da je v postlo tako lahko pridt, da bi, če bi bilo vse ok, prvič odnehal?
Moje mnenje: Poljubjaj se na prvem zmenku, če to tko začutiš, seksaj na tretjem, če tako začutiš. Če ne poslušaš sebe, potem je pot že na začetku zgrešena. Kar se tiče pa njegovega odziva? Grdo je, ja. Zgradila sta pač tak odnos v stistemu času, da mu tista ovira, ki mu je prišla na poti ni bila vredna razglabljanja. Ali je tako šibka oseba, ali je bla pa tako čustvena močna zadeva, da ga je odbilo. Tko, da močno dvomim, da je fora v one night standu, ampak popolnoma nekje drugje.
Pojasnilo za avtorico: Zaenkrat se dobrega moškega ne da kupiti na OnaOn portalu, tako kot svežih žemljic v mečkatorju. Tega ni biilo, ni in ne bo nikoli.
Ko boš obvladala prvo premiso, pa gremo k naslednji. Kdor ne tvega, ne profitira. Vsak jih je že kdaj v življenju dobil po smrčku, ni garancijskega lista, ki bi kril čustvene bolečine.
Tretja zadeva pa je, da se nauči imeti rada sebe. Ko boš toliko samozavestna, da boš vedela, da imaš v končni fazi le sebe (pa če si samska, v zvezi ali kaj tretjega), boš lažje spoznavala nove ljudi brez hude čustvene vpletenosti po treh bežnih zmenkih.
Spet ena evergreen tema, ampak saj je prav, da so takšne teme. 🙂
haurabom je pametno ugotovil, da se na spoznavnih portalih moškega ne da kupit.
No, jaz pa dodajam, da bi bilo prav, da se tega začnejo zavedat tudi moški na teh portalih, ki se jim kar sline cedijo od vseh oh in sploh fotk, ki jih mladenke objavljajo na svojih profilih. Ženske, vsaj takšne vredne te besede, prav tako ne moreš kupit na teh portalih. In če boš prezkusil prvo, pa potem odjadral k tretji, peti, stoti, in se na koncu po trden pristanku na realnih tleh, vrnil nazaj k prvi, si zaslužiš samo brco v mednožje. In vse vaše bajke, kako nočete hitet, vmes se pa poljubljate in mečkate s petnajtimi nanekrat, so že zdavnaj spregledane. Nič čudnega, da ženske iščejo na teh portalih moške let, dve, moški pa ostanejo gor tudi po celo desetletje. Saj vedno pridejo nove, naivne. Samo žensko naivnost ima omejen rok trajanja.
Razumem tvojo situacijo, vseeno pa je res tako kot praviš, smešno, kako se ti to že ponavlja. In ti še vedno misliš, da so krivi SAMO moški?
Zakaj pa potem greš v intimnost z nekom, če si za resno zvezo? Si neučakana? Se bojiš, da te bo sicer zapustil, če mu ne boš dala takrat, ko si on zamisli? Misliš, da se bo tisti, ki je za resno zvezo, res takoj obrnil stran?
Razume, da si se zanašala na svoj občutek, kar je edino prav, ampak očitno je, da potrebuješ nekaj zgrešenih izkušenj, da se ta tvoj občutek malo prilagodi “razmeram na trgu”.
Res da pogosto zaradi nešteto drugih opravil, ki jih počnem med prebiranjem tega foruma, kaj tudi površno preberem in zapišem, ampak tokrat pa mislim, da sem vendarle pravilno prebrala, da je avtorica uvodnega zapisa napisala ” ne morem vrjet, da se lahko ena in ista stvar zgodi in ponovi tolikokrat toliko različnim osebam in na toliko različnih načinov… “. Da torej pravi, da se to tolikokrat zgodi različnim osebam, ne njej. 🙂
Osebno mislim, da z njo ni nič narobe. Kar bi za vse internetne zapeljevalce težko trdili. Ne razumem pa zakaj nekatere ženske, ki se cenijo in ki si želijo normalnega, “klasičnega” razmerja, še kar rinejo na te portale, ki spominjajo na cenene razprodaje in kjer je loterija spoznat “normalnega” človeka oziroma takšnega, ki ne bi bil že vešč vseh trikov pri takšnih spoznavanjih. Ja, saj vem, težko je živeti življenje dom-služba-dom in spoznavat ljudi. Ampak hej, 30 let nazaj ni bilo interneta, pa so se ljudje vseeno uspeli “poparčkat” in to celo precej bolje kot danes. 🙂
Občutek sigurnosti je prišel nekoliko prezgodaj – no če iščeš stalno zvezo, potem se pri intimnosti drži nazaj. Pri tretjem zmenku praktično še zelo malo veš o nekom, mogoče samo to, da ti je bolj všeč kot ostali moški. Pa tudi če se zaljubiš v hipu, ni slabo, da se mesec ali dva zadržiš. Moški bolj cenijo žensko, če se morajo zanjo potruditi.
Nelagoden občutek ti bo pomagal, da boš naslednjič previdnejša. Moški so pametni, ne razlagajo preveč, pa delajo na tem, da dobijo, kar želi. Tudi ti bi morala delati na tem, da dobiš, kar želiš.
Tudi meni se je to dogajalo nonstop, vsem kao ok, a vsi bi me sam podrl. Pa mi je blo ok za zacasno varjanto, a kaj ko so se potem zacele te igrice “drop it like it’s hot” in potem spet pa kje si ti zakaj ne prids kej naokol.cim sem bila zainteresirana da bi se dobila vsak teden in “pozgala” je bilo ze tu mac, pa se nisem zaljubila ne nic,kar umikat so se zacel in potem da sem se zaljubila.kaj, zaljubila v njihov kurac in seks?:) a s tem je pri ff kej narobe? in sen sklepat zacela da mogoce pa sami se zaljubljajo kar trdijo zame. Ali pa zgolj zato da majo filing da zivijo, adrenalin.
Sm sla pa v celibat po par takih izkusnjah (clovek se ff nemore vec met k zacnejo padat neke glupe igrce) in takoj spoznala enga fanta, brez pricakovanjm.in to se je cist spontano razvil v resno 🙂 in se ne bi sla vec teh ff for pa zgublat zivce..
Ne razumem glih najboljs zakaj se tretira, da samo moski hoce seksat z zensko? Kaj pa zenska? Jaz sem, ko sem mojga vidla drugic, povabla k seb in je blo to to. Pa glej ga zlomka, furava skupej Ze kr nekej casa. Pac mi je bil tako zelo vsec, da enostavno se nisem mogla upret…. To razmisljanje, da more zenska svojo cuvat, kot da je edina na tem svetu pa a ve ne uzivate v seksu, to samo vasi moski? Nekako mi pac ne gre skupaj, ce mene nekdo privlaci, zakaj bi se igrala hard to get pa mucla samo sebe? Ok, ce vam to ni muka in lahko potrpite…samo ko men en tip potegne…potem mucim samo sebe za brezveze. Ker ce smo iskreni…tip se pac odloc ze takoj…zveza al pa one night stand, tko da loh se bo s tabo matru en mesec pa mu bos dala, pa bo reku uf pa sem jo polozu, nasvidenje… Al mu das pa po enem dnevu pa se iz tega lahko razvije nekaj vec. Itak je prvi seks in se dost naslednjih produkt hormonov in ni realen, potesit se je pac treba. Kompatibilnost pride pa pol cez cas ko so realna custva, ko ni nore zaljubljenosti….
Eno je, če ženska nekaj glumi in “si jo čuva” in tipa spravlja ob živce, drugo pa, če ona vzame pobudo in se postavi v vlogo alfa samice in vodi igro; kdaj se bo pecalo, kdaj se bo seksalo, kdaj se bo nekoga dalo na čevelj.
Ampak “problem” o katerem je govora v prvem postu v bistvu ni ne eno ne drugo. Če ženska noče bit možača, ki si vazme tipa in odj… tipa po uporabi, je za takšne primere čisto nepomembno. Če ima opravka s takšnim tipom, si ga lahko tudi vzame, pa mogoče si ga bo hotela še 2x, 3x, stokrat, pa ga ne bo več blizu.
Tako da v tem primeru se strinjam samo s tem, da se je na nek način brezveze šparat, ker te, če imaš opravka z idiotom, v vsakemprimeru čaka isti rezultat. Tip, ki misli resno, niti ne odide niti ne ostane samo zato, ker mu je ena hitro dala. Če je pameten ne odide niti če hitro ne da, ampak to je že mal večji rizik.
Sicer pa ne mislim, da je ta tip odšel, samo očitno mora do iste spoznavne faze pripeljat še vseh ostalih 20 kandidatk. Dan pa ima samo 24 ur. Verjetno se bo oglasil čez kakšen mesec, ko se bo lotil drugega kroga kvalifikacij. Kot da se ni nič vmes zgodilo. Pač, če lahko živiš s tem, da si samo tekmovalka na njegovem turnirju, go ahead. 🙂