Najdi forum

prej sem že spraševala kako ste lahko tko inteligentni, verjetno morate ok obvladati kemijo, matematiko, fiziko, biol….

kakšno je zdravilo dektomax, proti mačji garji je. lahko mi kaj napišete kako se to prenaša na človeka, vse oz. kje je kakšna internet stran v zvezi s tem.

hvala.

Odgovor ste že dobili.
Glede dektomaxa pa vprašajte veterinarja. Gotovo boste dobili ustrezen odgovor.

Lep pozdrav!

niste mi konkretno odgovorili na vprašanja. ali so vsi dr. nadpovprečno intelignetni ali ste nucali dost casha za ves študij, npr. se plača specializavija ali doc. dr. da postaneš, ker vem, da se magisterij plača, npr. da si mag. farm.

vem, da je študij dolgi, pa kako se vse to naučite, sigurno se v 1. letniku ne naučite vseh zdravil? in kakšni so izpiti, ker mislim, da če napraviš kakšen izpit pri medecini z 6 ali 7, jaz to ne bi odobrila, ker dr. bi se morali čimmanjkrat motiti in čim več vedeti in če si bil slab študent, torej s slabimi ocenami, mislim, da bi bil zelo slab dr. ker včasih pride tko, da prej skužim bolezen in zdravilo kot dr. nekdo je imel vnetje mehurja in mu os. dr. sploh ni napravil laboratorijske preiskave, pač pa ga je tkoj poslal v bolnico, od koder so ga tkoj poslali domov in mu dali le primotren, kar lahko tud os. dr. in zakaj ti v zdr. domu dr. ne zašije manjšo rano, pač pa te pošlje v bolnico in zakaj se dogajja, da ti dr. v zdr. domu pravi, da ne rabiš cepivo za tetanus (ker je v kartonu zapisano kdaj si nazadnje dobil in če je potrebno še enkrat zaradi poškodbe), v bolnici pa ti vseeno dajo? zdi se mi ta primer, da je med os. dr. in dr. v bolnici velika razlika (znanja, zdravljenja), v bistvu totalno kontra.

mogoče veste kaj je ceneje, če si pod vplivom drog ali si pač pred nekaj dnevi ali tedni zaužil npr. heroin ali travo in te hoče policija dati na narkotest… ali je ceneje (s kaznijo vred ali odvzem vozniškega…) zate, če odkloniš test ali da greš in si pozitiven?

prosim za temeljite odgovore ali kje lahko najdem take odgovore po novih pravilih, vključno s ciframi kazni?

Konkretnega odgovora na Vaše vprašanje o tem, če so vsi zdravniki nadpovprečno inteligantni, Vam jaz pač ne morem dati. Vprašati boste morali kar njih same.
Glede naziva mag. farm. pa naslednje: po končanem univerzitetnem študiju farmacije z opravljenim diplomskim izpitom, dobi diplomant naziv mag. farm., ne da bi moral zanj še posebej plačati.
Pokazali ste precej zanimanja za študij farmacije. Zato predlagam, da si na Fakulteti za farmacijo podrobno ogledate predmetnik in program študija, pa si boste o vsem na jasnem.
Čeprav me prosite za temeljite odgovore, se bojim, da z njimi spet ne boste zadovoljni. Ocen, kdaj zdravnik ravna pravilno in kdaj ne, si ne more nihče dovoliti kar tako v povprečju. Če se kdaj z ravnanjem zdravnika ne strinjate, je najbolje, da takoj razčistite zadevo in se z njim pogovorite – pa naj bo to v bolnici ali v zdravtvenem domu. Svetujem Vam pa, da svoje težave zaupate tistemu zdravniku, ki mu bolj verjamete.
Kaj je ceneje? Če se pošalim, je najceneje v vseh ozirih, da se izogibate drog. Vendar šalo na stran. Za vsa vprašanja v zvezi z drogami, testiranjem in sankcijami se obrnite na službo, ki je pristojna za droge in ima sedež na Ministrstvu za zdravje.
Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close