Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Se cepiti proti covidu ali ne – noseča sem

Se cepiti proti covidu ali ne – noseča sem

Pozdravljeni, sem v 5. tednu nosečnosti, zanima me še kakšno strokovno mnenje glede cepljenja proti covidu. Eni zelo navijajo za, drugi zelo proti in sem zelo zmedena.

 

Lp,

noseckica

Tukaj se mi zdi, da kar veliko izves, kar se tice mnenja strokovnjakov (mislim, da je o nosecnicah med 9. in 30. minuto bolj, nisem pa cist ziher). Sicer pa priporocam, da vprasas na covid info telefonu, meni so kar veliko povedali, pa zves tocno tisto kar te zanima.

Ni linka objavilo.. Torej na youtubu najdes: Javni posvet – vse o cepljenju proti covid-19 za otroke od 12. leta naprej, nosecnice in dojece matere

Nee se cepit.

Sama sem se cepila 17.9, iz eno dozo pfizerja.. da sem noseca sem izvedela 5.10.. Se pravi sem zanosila pred cepljenjem. 17. 10 sem imela ss v skoraj 6 tednu. Seveda moja gin. Zanika,da bi bilo to povezano iz cepljenjem.

Joj kajtari, jaz sem imela 3 SS ko covida sploh še ni bilo. Koga naj krivim jaz za svoje spotane splave??? Sploh veš, da je 30% nosečnosti konča s spontanim splavom? Če bi malo bolj razumela delovanje cepiva, bi vedela, da s SS ni moglo imeti nič.  Saj poznaš rek: Le čevlje sodi naj kopitar.

Spontani splav je boleča izkušnja in ne trpinči sebe, nisi ti kriva, da se je zgodilo. Težko je, ne preboliš kar čez noč. Ampak žal res nisi imela vpliva, sožalje 😢.

New Report

Close