Najdi forum

Pozdravljena, Trobentica,

naj ti še jaz povem svojo zgodbo. tudi jaz sem s fantom že 5 let. Nikoli nisem prespala pri njemu ali on pri meni, čeprav sem veliko pri njemu in tudi on pri meni. Živiva deset minut narazen (če grem peš) in se vidiva vsak dan. Lahko bi prespala pri njemu, saj me imajo njegovi zelo radi, a ne.
Na začetku sva seksala dvakrat ali trikrat tedensko, ponavadi v avtu, v naši kleti, poleti na plaži ali v naši vikendici… Sedaj seksava mogoče 3 krat mesečno. Ne zato, ker se nama ne bi dalo seksat ali ker bi se komu od naju upiralo, temveč zato, ker sva oba v službi in ne živiva skupaj. Da bi pa vsak dan prišla k njemu z željo, da se razvajava in ljubiva.. raje počakam do vikenda!! Pri meni ne moreva biti, saj je v eni sobi moj brat, drugo sobo pa si delim z babico. In tako sva pri njemu doma. Se zakleneva v sobo in se predajava užitkom.
Včasih naju zamika, da bi šla na kakšen neverjeten kraj in se mi to pri najinih letih (oba jih imava okrog 30) ne zdi nič otročjega, saj to ne prakticirava redno, ampak vsake toliko časa, malo za popestritev.
Vsako leto greva tudi na dopust poleti, za kak teden in takrat, ko sva kje sama, v hotelu ali apartmaju, seksava tudi po večkrat dnevno, ker sva sama, ker sva lahko sproščena in ker naju noben ne moti.
Zadnji dve leti resno razmišljava, da je čas, da greva skupaj živet, samo kaj, ko nimava redne službe in sva zaposlena za določen čas in si ne moreva privoščiti stanovanja, najemnine so pa drage.
tako da, draga Trobentica, te razumem, ker preživljam enako, a to je logiš, dokler ne gresta s tvojim živet na svoje. In mislim, da je nesmiselno zaradi seksa končati vezo, če vse drugo štima. Jaz sem tudi včasih jezna in rečem fantu, da ne mislim biti kot upokojenka in seksati enkrat letno ali še to ne, pa se hitro pomirim in sem srečna, da ga imam, saj verjamem, da nama bo z delom in z vztrajnostjo uspelo, da bova našla kakšno “luknjo” za to, da bova končno zaživela skupaj.

Toygirl…hvala za spodbudne besede:)

Tudi sama sem prišla do podobnega zaključka, kajti menim da se bodo stvari dejansko spremenile na bolje.
Kmalu se bova preselila na svoje…med nama je veliko ljubezni, spoštovanja, zaupanja, tudi strasti (kolikor sva to lahko čutila za tistih “parkrat na mesec”):)
Tako da, če je to res to, bova videla….

Tudi tebi želim, da bosta imela kaj kmalu možnost zaživeti skupaj.
Veliko sreče v bodoče:)mak

Draga Trobentica,

mislim, da če ne bi do tebe čutil ljubezni, spoštovanja, zaupanja, strasti… potem se ne bi želel preseliti s tabo v skupno stanovanje.

Želim vama veliko strastnih noči in “večkrat na dan” ne “parkrat na mesec”. Imejta se rada in uživajta!!

Ja, jaz tudi upam, da se bova midva z mojim dragim že letos preselila skupaj.

DragaToygirl hvala na toplih besedah in lepih željah:)

Tudi jaz tebi želim veliko sreče, ogromno ljubezni ter notranjega miru…

Pozdravček!

Vidiš, jaz pa tega ne razumem!
Ko sem jaz hodila z enim , potem drugim in nazadnje s tem s katerim živim danes sva sexala vsak dan! Na navadnih in nenavadnih krajih, sva zalivala rože sorodnikom, bila pri babici na obisku, šla v gozd na sprehod, zvečer poiskala udoben kotiček ob reki, v avtu, na vrhu hriba , kjer sva imela vso mesto pod seboj, kdaj pa kdaj v sobici prijatelja, kdaj pa kdaj v hotelu…..pa sedaj po 10 in nekaj letih sexava 2-3x na teden, nisva neka manijaka.
To ti opisujem zato, ker se mi tako izgovarjanje zdi sumljivo. Jaz bi na tvojem mestu vsekakor poskusila – v najetem ali kakšnem koli že stanovanju nekaj časa živeti z njim predem se odločim, če je zares pravi zame. Sex ni vse , je pa veeeeliko. Pa ni pomembno, da sexsata dostikrat, da me ne boš narobe razumela, pomembno je, da tolikokrat, da obema vsaj približno ustreza.

oko,

ja, res je, da bi lahko se predajala užitkom v avtu, v naravi, v najeti hišici… vse to sva počela na začetku najine veze, ko sva bila še mlajša. Sedaj greva še kdaj pa kdaj v naravo, vendar manj. Pa ne zato, ker si tega ne bi želela ali ker nama to ne bi bilo všeč (sva namreč oba tak tip, da rada eksperimentirava). Problem je, da sva oba polno zaposlena čez dan in se malo vidiva, več časa je zato med vikendi. Nisva pa bolj za “hitre variante”, ampak ponavadi pridem k njemu, pogledava kakšen dober film in se potem prepustiva užitkom… Zato pa verjamem, da bo sex pogostejši, ko bova zaživela pod isto streho, skupaj, saj se bova videla vsak dan in bo vse bolj sproščeno.
Letos za prvi maj greva za vikend na morje. Komaj čakam.

Pri vajini starosti in glede na to, da sta skupaj že 5 let, se čimprej preselita v skupno stanovanje in če zares nimata drugih problemov, bo vse teklo kot po maslu.
Me pa čudi, da tvoj fant po 5 letih vajine zveze še vedno vleče na dan tvojega bivšega. In to takrat, ko se pogovarjata o intimnih zadevah! Da ni morda preveč posesiven? Oprosti, a zdi se mi, da prostor za sex ni vajin edini in največji problem. In da si tega morda ne priznaš.

Taprava bjonda, pravilno sklepaš!
V tem grmu tiči zajec, da on po petih letih še vedno vleče na dan bivšega fanta, in to takrat, ko se pogovarjata o intimnih zadevah. V tem primeru gre za vkoreninjen vzorec obnašanja, da je edino on tisti, ki mora svojo žensko vpeljati v intimne odnose. Pri ljudeh s tem vzorcem v sebi, le nedolžna dekleta odnesejo ‘celo kožo’, v tem smislu, da le takšnim brez ljubezenske preteklosti ne more nič metat naprej. Saj za ta primer je vzorec tudi narejen (nastal je v srednjem veku in se po moški liniji prenašal naprej), zato v odnosu z nedolžnim dekletom tak fant dobro funkcionira.

Dekle, ki je že prej imela enega ali več fantov, se mora ob njem pripraviti na doživljenjsko poslušanje tisočkrat premlete ‘zgodovine’. Trobentica, samo ta paradoks poglej: Trdno verjamem, da ti bivši fant nič več ne pomeni. Njemu, sedanjemu fantu, pa neprimerno veliko pomeni dejstvo, da pri tebi ni prvi.
To, da pri svoji punci ni prvi, je v nasprotju s fantovim globoko vkoreninjenim podzavestnim vzorcem, da mora bodočo ženo le on vpeljati v intimne odnose. Zaradi tega vzorca NE ZMORE sprejeti realnosti, kakršna je. Ne vidi, da si je izbral dekle ‘s preteklostjo’ in da je za to sam odgovoren. Raje ti oponaša, da tvoja preteklost ni ustvarjena po njegovih pričakovanjih! Tu se njegova intima kreše sama s sabo, kaj od tega pride navzven, pa itak čutiš.

Kako iz tega? Obstajajo tehnike odpravljanja podzavestnih vzorcev. Če je fant za to, bi se najprej seznanil z literaturo. O tem piše Slavinski, od Slovencev pa Ogorevc – Karmična diagnostika in Samozdravljenje s karmično diagnostiko.
Ko vzorec ozavestimo in razgradimo, nas ne ovira več in svobodno zadihamo.

New Report

Close