Najdi forum

Pogosto se spomnim svojih sanj. Danes sem imel prav čudne sanje. Strašljive. Srhljive.
Sanjal sem kako z mamo oživljava neko žensko srednjih let. Nato pokličem reševalce, ki nato nadaljujejo z oživljanjem. Ženska pride za trnutek k zavesti nato pa umre. Reševalci je ne odpeljejo z vozilom ampak jo naslonijo -mrtvo k ograji našega dvorišča.

Kaj pomenijo te sanje? Me je zelo strah. Nočem pa neko brezvezno nakladanje…! Hvala

Že ničkolikokrat sem bil slabe volje, ker z odpiranjem novih tem, ki pa so bila že ničkolikokrat obravnavane na forumi, nekateri izkazujejo ignorantski odnos do vsega zapisanega, do kopice podatkov in informacij, ki zavzemajo precejšen prostor na naših bazah in so tu zato, da bi jih ljudje brali.

Svoje stališče do sanj sem že ničkolikokrat zapisal: SANJE SO OSTANEK DNEVA! To, kar se je dogajalo v vaši zavesti in podzavesti preko dneva, v spanju, ko se naš “računalnik” resetira, doživljamo, kot sanje. Sanjamo vsi in sanjamo ves čas. Le zavemo se sanj le v tistem delu, ko je naš sen plitkejši in smo bližje prebujanju. V sanjah prihajajo na dan vsi naši zavestni in podzavestni strahovi, vsi naši dvomi in neprilagojenost, vse, kar smo hote ali nehote ponotranjili.

Z razlago sanj se tisočletja ukvarjajo isti ljudje, kot z vedeževanjem in s tem jemljejo bodočnosti svobodo. Sanje pa ne vsebujejo sporočil. Kor rečeno, so posledica resetiranja našega računalnika, ko se nevroni spet postavijo v vrsto, pripravljeni, da ponovno, cel dan, opravljajo zapletene prsnose električnih impulzov med seboj in s tem skrbijo, da neše telo deluje v vseh svojih funkcijah……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close