Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Sanje o otroku se ta mesec niso uresničile

Sanje o otroku se ta mesec niso uresničile

Pozdravljene vse, ki ste mi iz srca zaželele da bi se mi sanje uresničile. Vendar pač vedno ni tako kot bi si želeli, zato vam sporočam, da sem dobila menstruacijo. Nekam čudno se počutim, morda malce razočarana. Vendar vztrajala bom do konca.
Lep dan vsem!

Draga Tanja,
zal mi je skupaj s teboj, vendar NE OBUPAJ, naj te upanje vodi naprej! Veliko srece ti zelim!

Pravijo, da kjer je volja, je tudi pot. Če resnično želiš, bo tudi v tvoje življenje pokukal en mali sonček. Vso srečo ti želim!

Draga Tanja!
Po dežju vedno posije sonček. Naj ti ta sonček posije ob ponovnem poskusu.

Pogumno naprej, meni je uspelo IVF postopek sedmič.
Zdaj sem pa ze mamico.
Pogumno, sproščeno, pa bo.

Draga Tanja,

vem, da besede v tem trenutku ne pomagajo prav veliko,vendar mi je žal in sočustvujem s teboj. Nikar ne obupaj, mogoče se ti bo ob naslednjem poskusu nasmehnila sreča. Vsekakor bomo vsi tukaj mislili nate in držali pesti.

Pozdravček,

Tinka

Jaz prav čutim, da ti bo uspelo in bom držala pesti.
Tina

Tanja,

nikar ne obupaj. Vem, da je zadeva zelo stresna, ker sem sama to že neštetokrat okusila. K sreči nama je z možem pred štirimi leti uspel že prvi IVF/ICSI postopek, letos pa po dveh neuspešnih poskusih še eden. Držimi pesti!

Polona

New Report

Close