Najdi forum

Pozdravljeni vsi skupaj,

zanima me ali mogoče kdo pozna pomen sanj v katerih te nekdo napada. Da bolj podrobno obrazložim: napadal me je gepard, v moji hiši in na vrtu, ko sem hotela zakleniti vrata sem bila včasih prepozna ali pa je prišel skozi vrata, tudi po vrvi je plezal,.. ne glede na to kako sem bežala me je vedno našel in poskušal ubiti. Do tega ni prišlo, ker sem se zbudila, so bile pa sanje kar grozne. Vmes sem srečala še več ljudi, katerih prvič v življenju nisem poskušala zaščititi, temveč sem sebe.

Ker sem imela včeraj neko situacijo in ne vem, ali me je neke stvari res strah ali pa mi intuicija sporoča, da naj se od tega odmaknem, bi bila res vesela, če kdo pozna pomen takšnih sanj! Se mi zdi, da tiste sanje, ki si jih zapomniš res nekaj sporočajo, ne dajem pa prevelikega poudarka na to.

Hvala že v naprej in lep pozdrav

necla

vidiš-človek naj bi si sanje sam eazložil-saj si jih že ne?

Gepardi so izjemno hitre živali, precej majhne v primerjavi z levi, tudi po masi lažje od ljudi, zato nas ne napadajo. Je samec ali samica? Te je gepard torej zamenjal za svoj plen? Plašno antilopo, gazelo, zajca, ki beži pred določenimi težavami, ki se ti bližajo z veliko hitrostjo? Se poskušaš izogniti čemu, kar je boleče zate?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Počutiš se ogroženo v svojem lastnem domu. Imaš ali nerazčiščene probleme s sosedi, ali pa se ne počutiš dobro v kraju, v katerem živiš. Glede na to, da je gepard zelo hitra žival in tudi spretna žival, se bojiš, da te bo nekdo prelisičil, izkoristil, preslepil…

New Report

Close