Najdi forum

Pozdrav!

no,pa bom še enkrat napisal,kar me muči…”problem” bo morda zvenel nekoliko smešno,ampak vseeno me zanima,če imate mogoče kakšno idejo glede tega; namreč zelo pogosto se mi dogaja ( 2-3x na teden),da sanjam, da lahko letim.pa ne tako kot ptica,ampak pač ,da imam možnost se dvigniti nad ostale ljudi,če vložim v to nekoliko energije.Sanjam čisto normalne sanje ( dogodki preteklega dne) in to je v mojih sanjah del mene in se mi zdi to čisto normalno.To sanjam tako živo,da ko se zjutraj zbudim se mi zdi že prav malo zastrašujoče-zakaj vedno to..Kaj mislite posledica česa oz. zakaj se mi to dogaja..
Za morebitne odgovore se vnaprej zahvaljujem..

matej

Spoštovani Matej,
neposredna razlaga sanj je premalo oprijemljivo področje, da bi jo sodobna psihiatrija štela kot relevantno.Vsebina vaših sanj je zelo pogosta in ne kaže bolezenskih kvalitet,kamor prištevamo nočne more, zato menim da zdravljenje ni potrebno.Poskusite nekoliko zmanjšati večerjo.

to kar se vam dogaja ljudje najveckrat povezujejo z lucidnimi sanjami oz. astralnim projekcijam… Lucidne sanje so sanje, v katerih se zavedas da sanjas in so lahko tako “realne” kot budno zivljenje. Sam odlocas o dogodkih in jih po svoji volji spreminjas. Ce te zanima kej vec o tem si preber ksno knjigo v zvezi z astralno projekcijo

Hehe, tudi jaz pogosto sanjam podobne sanje, pa moje dekle, pa še precej drugih ljudi, ki jih poznam. Pravzaprav so nam vsem všeč. Letenje je praktično tako, kot si ga opisal. Astralna projekcija mi zveni nekako njuejdžersko, ampak je vseeno kul. Velikokrat doživljam, sanje napol kot film. Dogajanje lahko malo nadzorujem, malo pa opazujem. Prav fino!

New Report

Close