Samsung Virus doctor
Pozdravljeni,
muči me eno vprašanje, upam da mi bo lahko kdo pomagal s svojim izkušnjami.
Imam probleme z alergijo na hišni prah. Ker si želim olajšati življenje v stanovanju sem se odpravil po trgovinah v lov za čistilci zraka (roko na srce, ne da se mi vsak dan brisati prahu). 🙂
V dveh velikih trgovinah v LJ sem naletel na Samsung Virus doctor, ki mi je izredno zanimiv zaradi učinkovanja (ne deluje s pomočjo filtrov, ampak s pomočjo vodikovih in kisikovih ionov), je pa tudi oblikovno za par razredov lepši od ostalih.
[img]http://i.ebayimg.com/t/SAMSUNG-SA-C600W-SPI-Air-Purifier-Air-Cleaner-White-3EA-/00/s/NjE4WDYwMw==/$(KGrHqV,!k8E+rCZTg-JBQUyD7gvbw~~60_12.JPG[/img]
Vprašanje pa je sledeče, ga kdo že morda uporablja in mi lahko iz prve roke pove kako je učinkovit? Malo sem skeptičen zaradi velikosti in pokrivanja prostora.
Hvala in LP, Mare
Pozdravljen Mare,
tudi mi smo bili skeptični predvsem zaradi velikosti, ampak smo malo raskirali, ker ima moj sin hude probleme s prahom zaradi česar neprestano kašlja in kiha. Po dveh dneh uporabe Samsungovega virus doctorja se je njegovo stanje zelo umirilo.
Zaenkrat ga imamo v dnevni sobi, sicer je en prostor dnevna soba + jedilnica + kuhinja (cca 30m2) in ni problema, deluje tako, kot so nam povedali prodajalci -> če je v prostoru klima, kak dodatni ventilator, “direndaj”,…se učinkovanje razširi.
V prvi (finančni) priliki, kupimo še enega za v spalnico. 🙂
Upam, da sem ti pomagala pri odločitvi, če imaš pa še kakšno vprašanje pa kar z besedo na dan.
LP
Jana