Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Samozadovoljevanje, vtikanje

Samozadovoljevanje, vtikanje

Sem punca, stara 14 let. Nisem še seksala tudi fanta nimam in ga še nikoli nisem imela. Gre pa zato, ker sem nekoliko potrebna… pa ne bi rada izgubila nedolžnosti pred 17 letom. Ampak se samozadovoljujem. Ne morem si pomagat. Do zdaj sem si le božala in mali rajcala ob luknji s prstom pa še nisem šla notri. Danes sem gledala porno filme in sem se tako vzburila, da sem prijela lak za nohte (je podobne debeline kot labela, in pokrov ni raven kot pri valju temveč se zgoraj zoža) in si ga vtaknila v luknjo. Pa si nisem upala več kot cca 1.5cm. No pri taki dolžini sem prečela porivati v različnjih položajih. Zelo mi je pasalo nič ni bolelo. Zdaj nevem ali sem si vzela nedolžnost? Bi se temu lahko reklo da sem sexala? Sem nevede že pretrgala deviško kožico?

Pa še eno vprašanje imam. In sicer kako je glede britja tam spodaj. Sama se ne brijem, mi mami ne dovoli. Rekla je da se tam spodaj ne brije. Je to res? Od sošolk sem slišala da se brijejo. Nevem kaj je zdaj prav.

a imaš mogoče mail? skype?? sama imam podobne probleme, stara pa sem 15
lp

Naany res ti ne bi dala maila a kle pod anonimno se nemorva pogovarjat?

Al pa na asku če ga maš ker ga mam pod fejk imenom.

Ne, pac bom sexala enkrat ampak res ne bi pred 17 al pa 16 letom. Tko da ce se javlas sam zarad sexa ne hvala, drgac pa kej svetuj ce znas 🙂

Draga 14 letnica!

Nič ni narobe, če še nisi imela spolnih odnosov. Za njih bo še več kot dovolj časa, do takrat bo samozadovoljevanje povsem primerna potešitev hormončkov, ki vrejo v tvojem telesu. To lahko počneš kakor ti ustreza, le pazi, da se ne poškoduješ. Brez skrbi, še vedno si nedolžna.

Glede britja: to je povsem osebna odločitev. Danes je pač moderno, da so dekleta in žene pobrite. Enim to ustreza, druge to počnejo zato, ker mislijo, da je potrebno. Naj omenim, da dobijo nekatera dekleta po britju izpuščaje, da lahko srbi. Kakorkoli se odločiš, je ok, le da ustreza tebi.

Matjaž

Lej glede britja na tvojem mestu jst nebi poslušal mami, to je itak tvoja stvar in nared kokr ti paše:)

Poskkusi ne gledat porničev , pa bo mogoče bolje!
Pozdrav!

ja čepraw men ful paše ko si jo……. sprostim se takrat ful. pa kak pornič si kdaj tut pogledam če sm sama doma ……… če je sila pa tut na skrivaj…….kar se tiče pa utikanja men ful paše sej nedolžnost zgubiš ko ti ga tip vtakne………pač ko si mlad je treba use provat. jst sm odkrila da moja mama ma vibrator pa sm provala ko ni blo nobenega doma pa ful pase sam moraš bit mokra ker na suho boli drugač.

kar se pa britja tiče to je tvoja stvar …..ne od mama…..provi pa še bol kul ti bo

ti se kr dej če ti paše ane hah:D
glede britja pa itak sej to je itak tvoja stvar

Alo mene zanima kako in s čim se kaj zadovoljujete in ali ste punce zelo mokre?
Lp

14 letnica, js te ne najdem na asku. Dj mi na zasebnga prosim piš

Za sam kaki tak forum pogledam pa sem ze mokra… Mam podiben problem

Heii.. a je tle kera dost potrebna pa stara okol 15 16 let da bi jo ji zrajcouu ona pa men drkala pa se zadovoljila:)In seveda iščem tudi punco za resno zvezo ter potrebno!!Hvalaaa lp.

Sama sem sicer stara 12 let in se tudi s svojim prstom krozno gibamokoli klitorisa me pa zanima kje bi lahko nasla vibrator a da ni v eroticni trgovini

Imaš tudi opcijo spletnega nakupa. Samo potem moraš bit prva pri poštnem nabiralniku če nočeš da starši vidijo kaj naročaš.

Naročiš pa poštno ležeče
Poštno ležeče
100% diskretno pošiljanje. V primeru, da želite popolno anonimnost, vam lahko naročilo pošljemo na poštno poslovalnico kot “Poštno ležeče”. V tem primeru na dom ne prejmete nobenega obvestila o prispeli pošiljki na vaši pošti, ampak vam datum prevzema sporočimo po elektronski pošti ali na GSM. Pošiljka prispe na vašo pošto do 3 dni po oddaji (po navadi prispe že naslednji delovni dan), prevzamete pa jo lahko v naslednjih petnajstih dneh.

Za pošiljanje kot Poštno ležeče, nam pri procesu naročila pod opombami zapišite točno številko pošte kamor želite pošiljko prejeti. Izberete si lahko katerokoli poslovalnico v Sloveniji, vendar morate navesti točno številko pošte na katero želite prejeti naročilo! (1000 Ljubljana ni dovolj, ker je v Ljubljani večje število poslovalnic).

Pri oddaji naročila je potrebno oddati točne osebne podatke (ime in priimek), ker je pri prevzemu na pošti potrebno identiteto dokazati z osebnim dokumentom. V nasprotnem primeru naročila ne bo možno prevzeti.

Primer naslova:

Jože Košir
Poštno ležeče
2101 Maribor
Številko pošte, kamor želite, da je naročilo dostavljeno si lahko poiščete na http://www.posta.si/poslovalnice/491

Za prevzem mogoče rabiš pokazat osebno izkaznico za identifikacijo.

Pa na paketomat ti lahko dostavijo. Tam pa rabiš verjetno katero od plačilnih kartic

Jaz pa obozujem ce ni obrita. Bi se katera samozadovoljevala skupaj s fantom? Lahko zadovoljiva tudi drug drugega. Pisi ce si za

Pazite samo, da kaj ne ostane noter. Se kaj odlomi oziroma odvije pokrovček od česa. It v zdravstveno ustanovo, da to odstranijo je sila neprijetno. Sem bral, ko nekomu nekaj v anusu ostalo. Pač samo dobro hočem. LP

New Report

Close