Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija samozadovoljevanje v savni

samozadovoljevanje v savni

zanima me ali se kdaj v savnah samozadovoljujete? tako m kot ž ali pari. meni je včeraj skos stal vendar se nisem, mogoče pa kdaj:)

Ha, mnogi celo f….o, kaj pa je to takega, razen za moraliste in tercialke, seveda pa savna ni temu namenjena, razen, če je stvar taka, da se nahajaš tam z somišljeniki, ali z ljudmi, ki si prav to želijo, ampak kar tako pred vsemi, to je pa moteče, mogoče te bodo kdaj celo poslali ven, ker javni prostor tam vsekakor je, ….najdi družbo, povabi kak par, pojdite v kakšno bolj privat savno, tudi nekatera gostišča jih imajo, bodi iznajdljiv in uživaj, prav tako vsi drugi, pa brez zamere

seveda ni temu namenjena, mogoče parna sauna da lahko takoj spereš 🙂 bolj vznemerljivo bi bilo če bi bil opazovan. mogoče pa najdem kakšne somišljenike 😉 če ste mogoče tukaj se lahko javite:)

Piši na zasebno, lp

Pa kaj je z vami ljudje?

A imate doma premalo prostorov za samozadovoljevanje? Pa morate zato uporabljati javna mesta.

jaz bi vam z motiko odprl lobanje. ampak to je moje mišljenje…

Ti raje motiko pokaži svojemu vinogradu, če ga premoreš, pa raje zvrni liter refoška, ali malvazije, da se malo skuliraš, kurbarija pač ni za vsakega,….

New Report

Close