samozadovoljevanje ?
Sama imam seveda, kot očitno skoraj vse:-), enake želje oz. fantazije, ampak ne razumem pa pri vas nečesa: npr. kako bi lahko to počele kar z neko neznanko, o kateri ne veste nič (niti zdravstvenega stanja, higiene, navad…nič!?) – meni osebno se prikrade v misli prej kaka znanka, kolegica, ne vem no, da jo vsaj bežno poznam in me je npr. z nečim fascinirala, ali s pojavo, karakterjem,… z neznanko pa si sploh ne predstavljam!! No, ja, okusi so različni! 🙂 A niste nikoli pomislile kaj v tej smeri glede katere ženske, ki jo poznate?
Imela sem sanje, da je prišla lepa, visoka in izkušena in me je ona zapeljala. Bilo je super.
Ko pa sem bila majhna, sva se šle s sosedovo punco zdravnike. Šle sva na kozolec in sva bile seveda zelo sramežljive in bilo je za današnje pojme čisto nedolžno. Bilo nama je všeč, a to tem nisva nikoli kasneje govorili.
Tudi jaz raje ne bi poznala majhne, prsate, odločne neznanke, ki bi me zapeljala. Nenazadnje sem tudi sama vezana in ne nameravam zveze prekiniti zaradi izpolnitve seksualnih fantazij.
Se moram pa kar smejati ob misli, da bi poskušala zapeljati svojo najboljšo prijateljico, ki je sicer super človek, ampak tako zelo hladna – hej, nje si niti pri seksu z njenim možem ne predstavljam!
Ob razmišljanju, kje spoznati žensko, ki bi bila hkrati neznanka in bi lahko presodila, ali mi je (vizualno) všeč ali ne, sem pomislila na npr. fitnes (čeprav tja ne hodim, tako nekako si predstavljam zadevo).
Ampak kako presoditi signale? Edinkrat, ko sem mislila, da neka ženska flirta z mano (in mojim možem) in sem resno pomislila na three-some, se je izkazalo, da je pač malo bolj gobčna, kadar pije viski (bilo je na zabavi).
Češnja, o lepoti in izkušenosti ravno ne bi, ampak visoka pa sem…
Hitra Rokica (danes zgolj za računalnik)
Tu pa še ena, ki ima fantazije ali sanje pogosto o puncah. Zadnje čase si sicer predstavljam samo mojega dragega, tako da sem nad sabo celo malo presenečena.
Drugače sem pa eno fantazijo tudi uresničila pred tremi leti. Z eno punco iz Amerike sva si dopisovale in pozneje sva si začele pisti vedno bolj “sočne” stvari. Potem pa sem šla k njej na obisk. Moj fant je šel zraven. Nobena ni upala nič naredit, potem pa, ko sva spali skupaj(fant in prijetelj pa v kuhinji..vmes ni bilo vrat, ampak se baje ni nič slišalo), sem zlezla pod njeno odejo in………..
Še sedaj si dopisujeva. Sedaj, septembra se je preselila v London, tako da se bova verjetno še kdaj videli. 🙂 Je Korejka, ampak so jo že pri rojstvu posvojili Američani.
Jaz bi tudi težko bila s kakšno iz Slovenije- dalje od poljubov verjetno nebi šla. No, vsaj do sedaj je bilo tako. 😉
pa-pa, mehurčica
Lahko bi se pa kdaj odpravile v klub lezbijk na Metelkovi. Tam so prav kul ženske, imajo šank pa muziko, včasih pade žur… Se boste spoznale itd. itd…
Res je, da že leta nisem šla pogledat tja, ampak nekoč davno smo tudi mi pankrokerji dostikrat končali pri gejih na drugi strani hodnika (stavba Lovci), ker je bil pri njih vedno največji žur!
romina , 01.10.2003 ob 10:04
Teme, ki si se v zadnjih dneh pojavile – sexamo?, spodnje frizure, intimne prijateljice ipd. – so me vzpodbudile, da postavim se eno intimno vprasanje, ki me resnicno zanima. In to je samozadovoljevanje zensk. Vem, da je to zelo intimna stvar, tako, da bom razumela, ce ne boste hotele odgovarjati, pa vendar me zanima, saj se mi zdi, da se v tem zelo razlikujemo od moskih. Kolikor vem, se VSI moski samozadovoljujejo, medtem, ko za zenske tega ne bi mogla trditi. Kako je z vami? To pocnete? Redno? Ste samo poskusile? Od katerega leta? Kaj vam to pomeni? Ce pa bi kaksna zelela se sama kaj dodati pa se toliko bolje. Naj povem se, da se meni osebno zdijo vse variante NORMALNE – tako tiste, ki to pocnejo redno, kot tiste, ki tega sploh ne pocnejo.
Prav je, da povem ob tem se svojo izkusnjo:
Sem mamica treh otrok, vendar ze nekaj let zivim sama. Do pred kratkim tega nikoli v zivljenju nisem pocela. oz. ocitno tega nisem “rabila”. Zdaj pa to pocnem obcasno, vendar moram priznati, da sploh ni primerjave med tem kar pocnem sama oz. ce bi imela odnos. Se vedno pogresam dotik, blizino in vse kar spada zraven!
Hvala za morebitne odgovore.
Imam moža ampak tudi sama se vsaj enkat tedensko