samozadovoljevanje ?
Vaginalni? Pri meni je podoben krčenju medeničnih in vaginalnih mišic , krčenje pri takem orgaznu je podobno, kot če bi delala Keglove vaje (to skušam opisati občutek krčenja vag. mišic, nisem mislila, da ti pride pri teh vajah). Pri meni sta prva dva orgazma zmeraj takšna (močna in dolga), s kakšnim deset minutnim presledkom. Naslednji pa so kratki in jih čutim samo spredaj pri ščegetavčku.
No, tako je to pri meni. N.
Ker smo že tako odkrite in, hvalabogu, anonimne bom povedala po resnici do konca.
Ravno zadnje čase delam na tem, da bi probala z žensko. Pa je težko nekoga najti. Kar tako zmeniti za sex – to ne spravim skupaj. Listam po Kupidu, nič resnega, ena pa mi res ni bila všeč (dobili sva se na kavi).
S prijateljico ne bi mogla. Lahko bi z eno čisto tujo žensko, ki bi mi bila všeč, brez odvečnih vprašanj….Šele potem bi lahko rekla, če mi je to všeč ali ne….
Pa verjetno itak ne bom imela sreče, da se najdem s sorodno dušo……. Internet je fina zadeva, samo nikoli ne veš, kdo je na drugi strani…….
Tako, da bom verjetno gorela v želji do smrti………….
Veš Ire, tvoja ideja sploh ni slaba in verjetno bi bila obema z možem všeč. Obstaja pa seveda problem male Slovenije, kjer vsi vse poznamo. In tako kot je rekla Še ena, koga najti za zraven. Poznanega ne moreš, neznanega si ne upaš. In smo tam.
Sicer pa je tudi fantaziranje v redu.
Ampak tale Še ena mi je pa všeč… :))))))))))))))))
Ire, ne da bi bila jaz kaka lepotica, a vendarle……..
Zamudila je pol ure, bila je neurejena, požvekane hlače, prišla z otrokom (nimam nič proti, saj je bila le kava), ki je bil umazan……
Dejala je, da sta z igrišča………Veš, jaz pa sem to vzela kot “randi”. Saj če bi šla na kavo z moškim, bi se tudi maksimalno uredila………
Skratka, videla sem, da nimava istega mnenja…
Jaz sem želela očarati in sem se temu primerno uredila, pa ne pretiravam.
Stah me JE BILOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!1
Pogovarjali sva se takole na splošno, družina, kaj počneva v življenju, o stahu pred srečanjem, o nujni diskretnosti……….
Naslednjič me je povabila v svoje stanovanje, pa sem se opravičila. Da lahko greva kadarkoli na kavo, tiste iskrice, pa ni bilo.
Tako z moje strani. Mislim, da pošteno.
Mene bi od samega strahu kap in si sploh ne morem predstavljati, da bi preskočila iskrica kar tako “na suho”, ne da bi se malo spoznala. Nekako bi se počutila pod pritiskom, pa še pol ure si jo čakala, saj te je najbrž že takrat vse minilo! Sigurno pa je bila ona toliko bolj flegma, da je prišla kar tako mimogrede z igrišča.
Odlično sklepaš. Točno tako je bilo.
Glede iskrice pa milsim takole: najprej ti mora biti oseba všeč vizuelno, torej izgled. Ostalo presodiš s pogovorom. Marsikdo bo rekel, da “lepota” ni važna. Je pa res, če ti nekdo na zunaj ni všeč, nekako ne gre…
Madonca, govorim, kot da imam miljo izkušenj.
Pa nimam. niti ene. Zgleda, da bo tako tudi ostalo. Ali nimam sreče, ali sejm zajec, kaj pa vem.
Ampak, ne bom obupala.
Kako pa je s tabo?
Si tudi zajec?
še ena,
mene sicer te variante ne potegnejo, pa vseeno – si pomislila na tujino? Mogoče na Hrvaško, prosiš za fotko, se prej slišiš po telefonu.
Konec koncev pa bi bila mogoče varanta tudi kakšna od “dam za spremstvo”, teh prostitutk malo višjega sloja, no.
Se mi zdi, da imamo tu namreč hude predsodke, ker si takoj zamislimo kako kričeče nališpano prostitutko iz filmov, v principu pa si baje marsikatera tako popravlja proračun. Mogoče tudi kakšna med nami.
lp
bajka
Punce, punce…. Ocitno bi jih veliko od vas rade preizkusile to zadevo. Torej??? Mislim, da se ni treba ravno spoznati na visjo matematiko, da bi dojele to, da vse zelite isto stvar, da ste tukaj in da je vse ostalo samo se stvar dogovora. No??? Je pretezko?
Hahahaha, kar se pa zajcev tice, imam enega doma in ni cisto nic plasen :)))
Mislim, da bo ostalo zgolj pri fantaziranju. Internet je super, ker smo relativno anonimni.
Si predstavljaš, da se srečamo in ugotovimo, da smo npr. sosede, ali da je to naša nadrejena ali podrejena, ali da je zelo pobožna Francka, ki stalno stoji v cerkvi, ali da je to šefova žena, ali … še tisoč nerodnih situacij je.
Mi je všeč, kako ste bile odkrite in da nisem edina, ki me ženske rajcajo.
Srečno.