Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Samoplačniški pregled

Samoplačniški pregled

Spoštovani.

Zanima me, če še vedno opravljate samoplačniške storitve na Parmovi in če opravljate oziroma se ukvarjate samo s pregledi nosečnic, ali tudi z navadnimi pregledi –  npr jemanje brisa, pregled dojk, vstavitev MV in preventivnimi pregledi z UZ. Pri vas sem bila samo v času nosečnosti pred 10. leti.

Iščem ambulanto, kjer bi se naročila samoplačniško na nek preventivni ginekološki pregled, saj so se začele težave s ciklusom, predvidevam klimakterij in sem k svojemu ginekologu naročena šele čez nekaj mesecev. Če teh pregledov ne opravljate, mi lahko prosim predlagate kakega zdravnika, ki jih? Potrebovala bi torej pogovor in želela bi opraviti UZ – samoplačniško.

Ali imate ambulanto še kje drugje? Nekaj sem slišala za bolnico Po.

Hvala za informacije in lep pozdrav.

Pozdravljeni,

da, še vedno 1x tedensko, praviloma ob torkih po 16. uri opravljam ves spekter ambulantnih ginekoloških in porodniških pregledov z ali brez UZ ter posvetov, razen pregledov dojk. Termin dobite na tel.: 051 321224

L.p.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close